Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید پیره، دبیر کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار، در گفت‌وگو با ایکنا، در تشریح جزئیات جلسه اخیر این کمیته اظهار کرد: این جلسه به طرح جدید تأمین مالی پیمانکاران با استفاده از قرارداد فروش اسناد خزانه اسلامی و دو قرارداد اختیار معامله اختصاص داشت.

وی ادامه داد: مطابق این موضوع که در دو جلسه گذشته مورد بحث و بررسی قرار گرفت، این امکان وجود دارد که برای آن دسته از پیمانکارانی که اسناد خزانه اسلامی در اختیار دارند، سبدی از اسناد خزانه اسلامی را در بازار بفروشند و هم‌زمان با فروش این اسناد خزانه، دو قرارداد اختیار معامله هم در ضمن آنها داد و ستد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیره افزود: مطابق قرارداد اختیار معامله اول، یک قرارداد اختیار خرید برای فروشنده اسناد خزانه اسلامی و مطابق قرارداد اختیار معامله دوم، یک قرارداد اختیار فروش برای خریدار اسناد خزانه اسلامی در نظرگرفته می‌شود و در موقع سررسید، با اعمال اختیارها از جانب هرکدام از آن‌ها، این امکان وجود خواهد داشت که بسته اسناد خزانه اسلامی مجدداً به پیمانکار برگردد.

دبیر کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار یادآور شد: نکته‌ای که وجود دارد این است که قبلاً در بازار سرمایه از این راهکار برای تأمین مالی دارندگان سهام از قبیل شرکت‌های هلدینگ استفاده می‌شد اما با استفاده از مصوبه اخیر کمیته فقهی، اسناد خزانه اسلامی هم می‌تواند به عنوان دارایی پایه در این طرح تأمین مالی قرار بگیرد.

وی در پایان بیان کرد: در صورتی‌که سازوکار این اوراق در بازار سرمایه به جمع‌بندی برسد، پیمانکارانی که اسناد خزانه اسلامی در اختیار دارند، برای تأمین نقدینگی به جای اینکه اسناد خزانه خود را به صورت کامل به فروش برسانند، می‌توانند برای مدت معینی همانند ده روز یا دو هفته یا هر سررسید دیگری از این روش تأمین مالی کنند تا بعد از گذشت این مدت، در صورت تمایل هر کدام از طرفین با اعمال اختیارهای معامله‌‌ای که وجود دارد، دوباره آن سند خزانه به خود آنها برگردد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا کمیته فقهی سازمان بورس تأمین مالی پیمانکاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس هزار واحد رشد کرد

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) با یک هزار و ۲۲ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۹ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن در جریان معاملات روز جاری با یک هزار و ۳۹۵ واحد افزایش به ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد و شاخص قیمت با ۷۸۱ واحد افزایش به ۴۲۸ هزار و ۲۲۷ واحد رسید.

معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۴۹ هزار میلیارد ریال با انجام بیش از ۳۵۰ هزار معامله، دادوستد کردند.

نماد «فملی» بیشترین اثر مثبت و نماد‌های شپنا، شستا، وبملت، شتران، وغدیر و وتجارت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

شاخص فرابورس ایران در معاملات امروز با ۸۰ واحد کاهش، به ۲۵ هزار و ۵۲۵ واحد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • مایملک قانونی سرخابی‌ها؛ دو ورزشگاه و یک ساختمان اداری
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد