Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-27@15:19:38 GMT

چگونه یک رپورتاژ آگهی با بازخورد بالا بنویسیم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۴۳۷۲۲

چگونه یک رپورتاژ آگهی با بازخورد بالا بنویسیم؟

اگر صاحب کسب‌وکار خود هستید و یا به هر دلیل تمایل دارید بازاریابی محتوایی انجام دهید، نوشتن رپورتاژ آگهی یکی از بهترین راه‌های بازاریابی محتوایی است که پیش رویتان قرار دارد. در ادامه قصد داریم شما را با چگونگی نوشتن رپورتاژ آگهی و مزایای آن، آشنا سازیم.

همان طور که می‌دانید رپورتاژ آگهی متنی صرفا تبلیغاتی نیست بلکه محتوایی آموزشی یا خبری است که به کاربر اطلاعات جدیدی اضافه می‌کند، در نتیجه نوشتن یک رپورتاژ آگهی خوب و مناسب سبب می‌شود مخاطب از صرف زمانش برای مطالعه رپورتاژ آگهی احساس خوبی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر کسب‌وکارها با این هدف که ترافیک سایت‌ خود را افزایش داده و به رتبه بهتری در نتایج گوگل دست یابند، رپورتاژ آگهی منتشر می‌کنند. در نتیجه لازم است رپورتاژ آگهی خود را در سایت‌های پربازدید و معتبر منتشر کنید تا به ازای آن، بازدید سایت خود را افزایش داده، برندسازی کرده و فروش محصولات خود را بهبود بخشید.

چگونه رپورتاژ آگهی بنویسیم ؟

در وهله اول لازم است درباره پرسونای خود اطلاعات کافی کسب کنید تا بتوانید متناسب با آن از بین سایت‌های مختلف منتشرکننده رپورتاژ، مرتبط‌ ‌ترین‌ها را برگزینید. قدم بعدی نوشتن تیتر مناسب است. تیتر باید گویای موضوع شما باشد. می‌توانید برای جذابیت بیشتر تیتر از کمی واج‌آرایی استفاده کنید. تیتر جذاب باید کمی ابهام در ذهن خواننده ایجاد کند و سوال‌برانگیز باشد تا مخاطب را به مطالعه باقی متن ترغیب کند. البته دقت کنید که ابهام زیاد، بازخورد منفی ایجاد می‌کند و در نتیجه نیاز است که تعادل رعایت شود.

بهتر است قبل از اینکه نوشتن متن اصلی را شروع کنید، شرح مختصری از رپورتاژ خود (بین ۳۰ تا ۴۰ کلمه) ارائه کرده و به دور از هر گونه مبهم‌نویسی، چکیده‌ای از متن اصلی را در اختیار کاربر قرار دهید و او را برای ورود به بخش اصلی آماده سازید.

اکنون کاربر شما برای ورود به متن اصلی آماده می باشد. در این قسمت اصل مطلب را برای مخاطب شرح داده و چکیده مختصر خود را جامع و کامل توضیح دهید. بهتر است تعداد کلمات کل رپورتاژ بین ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ باشد. دقت کنید که در نوشتن تمام مراحل، لحن و سبک پرسونای خود و سایت منتشرکننده را در نظر گرفته و رپورتاژ آگهی جذاب و سودمندی در اختیار کاربران قرار دهید. می‌توانید با استفاده از متنی داستانی برای ارائه و طرح مشکلی که برند شما به حل آن کمک می‌کند، متن خود را جذاب‌تر کنید.

همان‌طور که در مطلب رپورتاژ آگهی چیست گفته شد، رپورتاژ آگهی یک محتوای آموزشی است که هدف تبلیغاتی را دنبال می کند. در نتیجه نیاز است در انتهای رپورتاژ آگهی کاربر را به انجام عملی دعوت کنید. می‌توانید لینک صفحه مورد‌نظر سایت خود را در اختیار کاربران قرار دهید و یا کاربر را به خرید محصول خود دعوت کنید.

مزایای تبلیغات رپورتاژ چیست ؟

از آنجایی که رپورتاژ آگهی، متنی آموزشی یا خبری است، می‌تواند به افزایش دانش و اطلاعات کابران کمک کرده و مطالعه آن برای کاربران سودمند باشد. همین موضوع سبب می‌شود زمانی که مخاطب به آخر متن رسیده و دعوت به عمل شما را می‌بیند، ۷۰% بازخوردی بهتر و سودمندتری نسبت به تبلیغات معمولی و رایج داشته باشد.

نکته بعدی این است که رپورتاژ آگهی شما، برخلاف تبلیغات معمول که پس از مدت زمان مشخصی پاک می‌شوند، در سایت‌های منتشرکننده باقی می‌ماند. از آنجایی که اغلب سایت‌های منتشرکننده، پربازدید هستند، می‌توانید بازدید سایت خود را افزایش داده، بک‌‌لینک گرفته‌، سئو و رتبه گوگل خود را بهبود دهید.

اگر در انتشار رپورتاژ آگهی تجربه و زمان کافی ندارید، با خرید رپورتاژ خبری فرایند بازاریابی محتوایی خود را از هر نظر بهبود دهید. تیم تریبون می‌تواند شما را در اجرای فرآیند نشر و اجرای کمپین رپورتاژ آگهی یاری کند و بهترین تیم‌های تولید محتوا را جهت ایجاد و انتشار محتوایی هدفمند در اختیار شما قرار دهد.

همان طور که پیشتر گفته شد، انتخاب سایت‌های منتشرکننده برای افزایش نرخ درگیری کاربران با سایت شما، بسیار حائز اهمیت است. از آنجایی که تریبون با سایت‌های مطرح و پربازدید گوناگونی از جمله ساتین، زومیت، دیجیاتو، خبرگزاری‌های تسنیم، انتخاب، فارس و صدها سایت دیگر همکاری می‌کند، می‌تواند با در نظر گرفتن پرسونای شما، سایت‌های منتشرکننده متناسب را معرفی کرده و بازدید شما را به طور کارآمد افزایش دهد.

همچنین تریبون برای شما این امکان را فراهم می‌آورد که با هزینه‌ای مقرون به صرفه و کنترل‌شده، در رسانه‌های بیشتر و معتبرتری رپورتاژ آگهی خود را منتشر کنید و بعد از اجرای کمپین و انتشار رپورتاژ خود، به صورت لحظه‌ای، گزارش تحلیلی و دقیقی از رپورتاژ آگهی منتشرشده، دریافت کرده و بازخورد کمپین خود را به راحتی بررسی کنید. درحین تحلیل و بهینه‌سازی کمپین‌ تیم قوی تریبون کنار شما خواهد بود.

منبع: ساتین

کلیدواژه: تبلیغات اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثانیه شمار اخطار اصلاح آگهی های مسکن دیوار و شیپور روشن شد!

تین نیوز

طی روزهای اخیر مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از انسداد بخش املاک سکوهای دیوار و شیپور تا هفته آینده در صورت عدم فراهم آوردن احراز هویت مالک و کد پستی ملک خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، روز گذشته ابوالفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن از حذف آگهی های مسکن دو پلتفرم دیوار و شیپور خبر داد و اعلام کرد بعضاً دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و املاکی را که اصلاً وجود خارجی ندارند را در این سکوها آگهی می کنند.

در همین راستا فرشید ایلاتی کارشناس مسکن گفت: عده ای دلالان و سودجویان در این پلتفرم ها اقدام به انتشار آگهی های جعلی مسکن می کردند که این روند موجب به صورت گسترده و با هماهنگی دلالان برای قیمت سازی انجام می شود؛ زین پس اگر املاکی می خواهد در این پلتفرم های خانه یاب تبلیغ شود ابتدا باید در سامانه املاک و اسکان باشد تا مشخصات و هویت مالک تأیید شود.

این کارشناس مسکن در ادامه تاکید کرد: از اردیبهشت ماه سال گذشته که سامانه املاک و اسکان به طور جدی روی کار آمد و دستورالعمل ثبت آگهی به متولیان املاکی ها و پلتفرم ها ارسال شد اما نسبت به این قوانین توجهی نداشتند و هم اکنون پس از یک سال بنا شد، دو پلتفرم دیوار و شیپور مسدود شود تا روند آگهی های خود را اصلاح و مجدد به فعالیت ادامه دهند.

وی گفت: سکوهای آگهی مسکن این دو پلتفرم تا هفته آینده با مجوز شورای امنیت و دستگاه های امنیتی از دسترس خارج می شوند.

آگهی های مسکن در دو پلتفرم شیپور و دیوار حذف می شود؟

ابوالفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به انتشار آگهی املاک در سکوهای دیوار و شیپور، اظهار کرد: بعضاً دلالان و سوداگران از این بستر استفاده کرده و املاکی را که اصلاً وجود خارجی ندارند را در این سکوها آگهی می کنند.

وی با بیان این که این کار به صورت گسترده و با هماهنگی دلالان برای قیمت سازی انجام می شود، افزود: با توجه به مصوبه شورای عالی مسکن برای انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی باید احراز هویت مالک و کد پستی انجام شود.

وی با تاکید بر این که املاکی که قرار است آگهی شود باید در سامانه املاک و اسکان باشند، تاکید کرد: اگر این سکوها تا هفته آینده این بخش وب سرویس را انجام ندهند، بخش املاک آنها با مجوز شورای امنیت و دستگاه های امنیتی مسدود خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • فیلم| دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • آیا هشدار به‌ پلتفرم‌های آگهی جواب می‌دهد؟
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • ثانیه شمار اخطار اصلاح آگهی های مسکن دیوار و شیپور روشن شد!
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد