Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- دکتر جعفريان گفت: ميزباني ايران براي نشست منطقه‌اي مجمع جهاني سلامت، يک فرصت بين‌المللي استثنايي است.
به گزارش خبرگزاري آريا، هفتمين نشست منطقه‌اي مجمع جهاني سلامت روزهاي 9 و 10 ارديبهشت ماه 1398 به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي تهران در جزيره کيش برگزار مي‌شود. اين اولين نشست منطقه‌اي در غرب آسيا و شمال افريقا است که قرار است  700 شرکت کننده از جمله 150 ميهمان خارجي در آن حضور يابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر علي جعفريان نماينده تام‌الاختيار دانشگاه علوم پزشكي تهران در مجمع جهاني سلامت با بيان تاريخچه‌اي از پيمان M8 گفت: در سال 2009 هشت دانشگاه و فرهنگستان گردهم آمدند به محوريت دانشگاه و مجتمع بيمارستاني چريته که بيمارستاني بزرگ در برلين است، تشکيل دادند که محوريت کارشان سلامت است. اين مجمع با هشت عضو فعاليتش را شروع کرد و امسال که دهمين سال آن بود به 25 عضو از 18 کشور رسيده است. اين اعضا دانشگاه‌‌ها، فرهنگستان‌ها و مؤسسات آموزشي پژوهشي در حوزه سلامت هستند که  موقعيت سياسي ندارند و هر سال نشستي با عنوان مجمع جهاني سلامت برگزار مي‌کنند. در واقع پيمان گروه 8 يک مجموعه آکادميک است که براي ارتقاي سلامت جهاني تلاش مي‌کند، بنابراين بااستفاده از آزادي‌‌هاي آکادميک و فارغ از مرزبندي‌هاي سياسي تصميم‌گيري مي‌کنند. ميزباني ما در کيش در سال 2019 هم علامت اين است که با وجود مشکلات زيادي که در صحنه سياسي براي ايران به وجود مي‌آورند اين مجمع به‌صورت مستقل تصميم مي‌گيرد.
دکتر جعفريان با اشاره به اينکه دانشگاه علوم پزشکي تهران در سال 2017 پيشنهاد ميزباني از نشست منطقه‌اي را ارائه داد و مورد تصويب قرار گرفت، اهميت آن را بيان کرد و افزود: در 10 دوره نشست اين مجمع 50 وزير،11 برنده جايزه نوبل و روسا و معاونان صد شرکت بزرگ صنعتي و تجهيزات پزشکي و دارويي حضور داشته‌اند و با چنين ظرفيتي در کنار هم مسائل روز و افق آينده را بررسي مي‌کنند.
وي فرصت ميزباني از نشست منطقه‌اي را فرصتي فرادانشگاهي و در سطح ملي دانست و گفت: حدود 100 نفر از افراد سرشناس حوزه سلامت به عنوان سخنران از خارج دعوت دانشگاه را قبول کرده‌اند. نگاه ما در اين نشست توجه به مسائل منطقه‌اي است و تم‌هايي که براي اين نشست تعريف کرده‌ايم معطوف به مشکلات اين منطقه است. ما در منطقه‌اي هستيم که بحران و جنگ زياد است و بحث‌هاي مرتبط با آن مثل پناهندگان و جابجايي‌هاي محل زندگي در کشورهايي مثل سوريه، عراق و يمن پيامدهاي منفي سلامت به دنبال دارد. تجمعات بزرگي مثل اربعين و حج در منطقه ما اتفاق مي‌افتد و کمتر جايي در جهان روي مي‌دهد که 20 ميليون نفر در يک دوره 10 روزه به يک شهر سفر کنند.
رييس هفتمين نشست منطقه‌اي مجمع جهاني سلامت با بيان اينکه در اين نشست فرصت ارتباط با دانشگاه‌هاي ديگر و صنايع وجود دارد تصريح کرد: البته در شرايط تحريم ارتباط با صنعت سخت است اما در همين شرايط  مي‌توانيم با مسئولان شرکت‌هاي بزرگ دارويي و تجهيزاتي صحبت کنيم و ارتباط بگيريم زيرا حضور بين‌المللي مقدمه‌اي است براي بين‌المللي شدن؛ اين کار حضور دانشگاه را در اين عرصه فراهم مي‌کند و دانشگاه با ادامه اين روند و شرکت در نشست‌هاي ساليانه برلين به‌عنوان دانشگاه شناخته‌شده بين‌المللي به جايگاهي بيش ازآنچه در منطقه خودمان شهرت دارد مي‌رسد.
رئيس پيشين دانشگاه علوم پزشکي تهران  با تأکيد بر اينکه اين حرکت، يک حرکت دانشگاهي است گفت: من به‌عنوان نماينده دانشگاه مسئول اين کار هستم. نهاد برگزارکننده يک‌نهاد اجرايي نيست و جنس برنامه هم يک کنگره علمي نيست براي همين نياز به اطلاع‌رساني است تا همه نسبت به آورده‌هاي آن آگاه شوند. اميدوارم بتوانيم انعکاس خوبي در داخل کشور داشته باشيم. اين نشست با حمايت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و با کمک مؤسسه ملي تحقيقات سلامت برگزار خواهد شد.
  مجمع جهاني سلامت و پيمان گروه هشت چيست؟
مجمع جهاني سلامت (World Health Summit) که تحت نظر صدراعظم آلمان، رئيس جمهور فرانسه و رئيس اتحاديه اروپا و با شرکت دو هزار نفر از 100 کشور جهان، شامل وزراي بهداشت، رؤساي سازمانهاي بين المللي، مديران ارشد صنايع مرتبط با سلامت، سياستگذاران و پژوهشگران و صاحبنظران از سال 2009 تاکنون در مهرماه هر سال در برلين پايتخت آلمان برگزار ميشود، به عنوان نشست اصلي دستورسازي سلامت جهاني پذيرفته شده است.
پيمان گروه هشت (M8 Alliance of Academies and Universities) رکن راهبردي مجمع جهاني سلامت است.




منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سلامت کيش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد