Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی در جمع شهروندان و شورایاران منطقه ۱۹ با اشاره به مشکلات این منطقه گفت: اگرچه منطقه ۱۹ جز مناطق محروم است و در رتبه‌‌‌بندی توسعه‌‌‌‌‌یافتگی از ۲۲ منطقه، در رتبه ۲۱ قرار دارد اما علیرغم محدودیت ناشی از عقب نگه داشته شدن، اندیشه‌‌‌ها و خلاقیت‌‌‌های زیادی در سطح منطقه وجود دارد و سعی می‌‌‌شود از طریق جذب سرمایه‌‌‌گذاری این مشکلات برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از مهمترین مشکلات شهر تهران، مسئله فاصله شمال و جنوب است یعنی غالبا پروژه‌‌‌های بزرگ شهر در مناطق شمالی یعنی مناطق ۱، ۲، ۳، ۴، ۵ و ۲۲ که مناطق برخوردار هستند، اجرا می‌‌‌شود اما مناطق جنوبی شهر تهران از این پروژه‌‌‌‌ها محرومند و این مشکل تاریخی ادامه دارد که متاسفانه در مناطق جنوبی سرمایه‌‌‌‌گذاری صورت نگرفته است. 

عضو شورای شهر تهران با اشاره به احداث یک بیمارستان تخصصی و درمانگاه در منطقه ۱۹ اظهار داشت: احداث بیمارستان تخصصی و درمانگاه را پیگیر هستم و در جلساتی برای آن تشکیل می‌‌‌شود با این همه شورای پنجم به مطالبات جدی مردم تهران نیز پاسخ خواهد داد از این‌‌‌رو مهمترین مطالبه مردم شهر تهران براساس نظرسنجی‌‌‌‌ها بحث آلودگی هوا است. 

فراهانی اضافه کرد: تهران دو مشکل اساسی دارد یکی آلودگی هوا و دیگری ترافیک است. به میزانی که یکی کاهش پیدا کند دیگری بهبود می‌‌‌یابد.

وی با تاکید بر اینکه کشور ما یکی از فقیرترین کشورها در خصوص فضای سبز است، تصریح کرد: صد چالش اصلی کشور مسئله آلودگی هوا و پوشش اندک فضای سبز است و این امر جز خلاهای ما است.

رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران با اشاره به مصوبه برج باغات خاطرنشان کرد: مصوبه برج باغات در شورای پنجم لغو شد. متاسفانه این مصوبه از شورای شهر دوم تصویب شده و از زمان تصویب آن تا سال گذشته حدود پنج هزار باغ به واسطه این مصوبه از بین رفته است.

فراهانی افزود: این مصوبه عنوان می‌‌‌کرد کسانی که صاحبان باغ هستند و این باغات غالبا در مناطق شمالی و مناطق ۲۱ و ۲۲ است، می‌‌‌توانند ۳۰ درصد فضای باغ را تبدیل به برج کنند و در عمل، فضای بدتری ایجاد شد و کسی که مجوز هفت طبقه و دو طبقه زیر زمین دریافت می‌‌‌کرد، نظام مدیریت شهری مجوز شش طبقه زیرزمین و ۱۱ طبقه برج را به آنان داد.

وی ادامه داد: این مصوبه عنوان می‌‌کند که تنها فضای سی درصد مورد ساخت و ساز قرار می‌‌گیرد ولی در عمل این اتفاق نیفتاد چراکه صاحبان این برج‌‌ها، خودرو دارند و بخشی از باغ برای رمپ تخریب شده است و عملا بیش از ۵۰ درصد باغ به این واسطه از بین رفته است. به همین دلیل در لغو این مصوبه تردید نکردیم چراکه ما خواهان حفظ باغات هستیم.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به انتقادات اخیر نسبت به مجوز چندین باغ ابراز داشت: چند خبرگزاری مطالبی را عنوان کردند اما فراموش نکنیم برخی از صاحبان باغات همه اقدامات لازم و قانونی را قبل از لغو این مصوبه به صورت سیستمی انجام دادند و مجوز گرفتند؛ به دلیل اینکه قانون عطف به ماسبق نمی‌‌‌شود و این افراد از دیوان عدالت اداری کار خود را دنبال و مجوز می‌‌‌گرفتند ما احساس خطر می‌‌‌کردیم که عدم ارائه مجوز منجر به ابطال مصوبه برج باغات شود.

فراهانی افزود: اجازه دادیم افرادی که قبل از لغو مصوبه به طور قانونی کار خود را انجام بدهند و از همان قانون سابق استفاده کردند طبق قانون شورای گذشته فعالیت داشته باشند اما اطمینان می‌‌‌‌دهم از اسفند سال گذشته به بعد حتی یک فرد و صاحب باغی امکان دریافت مجوز برای ساخت برج در باغ ندارد. باید تلاش کنیم همه ما درجایی که هستیم محیط زیست را حفظ کنیم. 

وی با ارائه پیشنهادی بیان کرد: خواهش من این است که دوستان مدیریت شهری در منطقه ۱۹ اجازه بدهند شهروندان با کاشت هر نهال، اسمشان ذیل درخت به عنوان واقف ثبت شود تا منجر به این شود فرد همیشه به درخت سر بزنند و مراقب آن باشد. 

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به کاشت نهال در روز درختکاری یادآور شد: من همراه فرزندانم درخت کاشته شده خود را علامت زدیم تا هر وقت می‌‌‌آییم به آنان سر بزنیم. باید کمک کنیم فرهنگ درختکاری به نسل‌‌‌ها و فرزندان خود مانند آموزش از زندگی یاد بدهیم. 

فراهانی ادامه داد: آموزش حفظ محیط زیست واجب است که باید بدان بپردازیم و به کودکانمان یاد بدهیم. ژان ژاک روسو می‌‌‌گوید اگر فکر می‌‌کنید محیط زیست مهم نیست و تنها توسعه مهم است ایرادی ندارد. نفس‌‌‌های خود را حبس کنید و پول‌‌های خود را بشمارید. واقعیت این است محیط زیست یکی از مهمترین محور های توسعه پایدار است و اگر می‌‌‌خواهیم به سمت توسعه حرکت کنیم باید جایگاه ویژه‌‌ای برای محیط زیست قائل شویم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجید فراهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴

موسی الرضا حاجی بگلو سخنگوی شورای اسلامی شهرمشهد با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی متناسب با هویت شهر مشهد گفت: براساس مناسبت‌های مختلف در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز و همچنین ایام شهادت‌ها و ولادت ها، برای ورود زائرین به مشهدالرضا برنامه ریزی‌های داشته و انجام داده ایم از جمله دفترچه‌های راهنمای زائر حاوی معرفی اماکن زیارتی و سیاحتی تهیه شده و در اختیار زائران قرار گرفته است.

او افزود: کارگروه ملی زیارت اعتبارات خوبی برای مشهد مقدس تصویب و پیش بینی کرده ولی هیچکدام محقق نشده است. به عنوان مثال طبق تصویب در این کارگروه، سهمیه اتوبوس دولتی برای مشهد ۹۰۰ عدد بوده، اما متاسفانه حتی یک اتوبوس هم از این طریق به ناوگان اتوبوسرانی ما اعطا نشده است.

سخنگوی شورای شهر مشهد ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ مصوب کردیم که در مناطق حاشیه شهر مشهد ده خط اتوبوسرانی شهری با ۹۰ درصد تخفیف خدمات ارائه کند و این امر صورت گرفت و همچنان انجام می‌شود. در سال ۱۴۰۲ نیز طرح رایگان شدن خطوط اتوبوس‌های منتهی به حرم مطهر رضوی برای زایران را تصویب کردیم، اما این مصوبه در کمیته انطباق رد شد.


حاجی بگلو در خصوص تغییر نام خیابان طبرسی منتهی به حرم مطهر رضوی به نام امام جواد (ع) بیان کرد: هر طرحی برای بررسی در شورا باید حداقل امضای پنج یا هشت نفر از اعضا را داشته باشد که این طرح هم چنین بود، اما بنده از اسامی اعضا موافق آن اطلاعی ندارم، اما این مصوبه در کمیته انطباق تایید نشده و صورت نخواهد پذیرفت.

او در خصوص پروژه خطوط مترو در مشهد تصریح کرد: طبق وعده شهرداری تا پایان ۱۴۰۴ حفاری‌های مترو به پایان خواهد رسید و بعد از آن بیشتر درگیر تجهیز و آماده سازی ایستگاه ها، ریل گذاری و خرید واگن خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره پرداختی‌ها به پیمانکاران شهرداری تاکید کرد: شهرداری مشهد حدود ۴ هزار پیمانکار در پروژه‌های مختلف دارد و آنها قلب تپنده شهرداری هستند. به زودی پرداختی‌های این پیمانکاران  واریز خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • باران میهمان ارتفاعات جنوبی کرمان می‌شود
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • انجام ۱۱۱۴ مصوبه در شورای شهر علی آباد کتول
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند