Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@03:24:57 GMT

سرمایه ای راکد در انتظار طواف-رضا غلامی*

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۴۶۲۷۶

سرمایه ای راکد در انتظار طواف-رضا غلامی*

ثبت نام برای زیارت خانه خدا در قالب حج تمتع و عمره مفرده از سوی مشتاقان بیت الله الحرام سالیانی است سرمایه خاک خورده ای را در ذخایر حج و زیارت و فیش های خاموشی را نصیب مردم کرده است.
زیارت خانه خدا آرزوی دیرینه هر بنده ای است و برای این سفر معنوی لحظه شماری می کند اما سالهاست به سبب عملکرد حکام آل سعود فیش های ثبت نام عمره و همزمان با آنها فیش های پرداختی مردم به اشتیاق سفری که به عمر آنها قد دهد، خاک می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالهاست مشتاقان زیارت خانه خدا به منظور اعزام در نوبت مقرر بنا به فراخوان ثبت نام از سوی سازمان حج و زیارت در اواخر دهه 80 اقدام به واریز پیش پرداخت به مبلغ هشت میلیون ریال به حساب این سازمان نموده اند؛ پیش پرداخت برای سفری که هیچ بعد مشخصی برای زمان اعزام ندارد.
آخرین دوره ثبت نام حج تمتع سال 1386 انجام شد و برای مثال در زمان حاضر بر اساس گزارش حج و زیارت مازندران بیش از 75 هزار مازندرانی در نوبت اعزام به این سفر معنوی هستند .
زائران حج تمتع در مرحله اول یک میلیون تومان پرداخت کردند که اکنون با اضافه شدن 2 میلیون تومان سود وجه واریزی در طی این سالها اکنون در حسابشان حدود سه میلیون تومان پول ذخیره است.
این درحالی است که سفر حج تمتع هر سال یک بار اتفاق می افتد و بر اساس سهمیه یک هشتم ثبت نامی هر استان سالانه به این سفر اعزام می شوند که سهم مازندران سالانه سه هزار و 500 نفر است.
علاوه بر این در حوزه حج عمره اعداد و ارقام بسیار بزرگ تر است به شکلی که بیش از 500 هزار مازندرانی برای حج عمره مفرده ثبت نام و در نوبت قرار دارند.
زائرانی که برای حج عمره در مرحله اول 800 هزار تومان واریز کردند که تا الان با یک و نیم میلیون تومان سود اضافه شده شده بانک به حدود 2 میلیون و 300 هزار تومان رسیده است.
با یک حساب سرانگشتی می توان گفت در زمان حاضر فقط از قبل مشتاقان مازندرانی، 225 میلیارد تومان از محل واریزی ثبت نامی های تمتع و یک هزار و 150 میلیارد تومان از محل ثبت نامی های عمره مفرده در حساب سازمان حج و زیارت است که این رقم مسلما در مجموع حجاج کل کشور رقمی قابل توجه خواهد بود.
این رقم بزرگ در حالی است که کل اعتبار عمرانی ملی و استانی استان مازندران در سال 97 حدود یک هزار میلیارد تومان بود؛ بر اساس آمارهای رسمی نرخ بیکاری در استان مازندران حدود 10 درصد و همچنین بر اساس آمارهای غیر رسمی بیش از 150 هزار تحصیل کرده بیکار در مازندران زندگی می کنند که برای ایجاد هر شغل در بخش صنعتی حدود 100میلیون تومان سرمایه و برای ایجاد اشتغال در بخش صنایع دستی حدود 15 میلیون تومان نیاز است.
*خبرنگار ایرنا
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 استان مازندران ایجاد اشتغال بیکاری پول صنایع دستی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ حجاج در استادیوم آزادی ‌/ بایدها ‌و نبایدهای حجاج
  • بازگشت حجاج عمره گزار به ایران
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • اعزام نخستین گروه از عمره‌ گزاران کهگیلویه‌ و بویراحمد به سرزمین وحی
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس