Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری لرستان بر جلوگیری از تغییر کاربری منابع ملی در استان تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، جعفر بدری در جلسه حفاظت از ارضی ملی اظهار کرد: باید دستگاه‌ها نظارت‌کننده از تمام ظرفیت خود برای جلوگیری از تخریب منابع طبیعی و اراضی ملی استفاده کنند.

وی ادامه داد: صیانت از اموال عمومی یکی از وظایف دستگاه‌های اجرایی است و باید جلوی تبعیض و سو استفاده از اختیارات با استفاده از پشتیبانی نهادهای نظارتی، امنیتی و دستگاه قضایی گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس‌کل دادگستری لرستان گفت: مجازات‌ها باید خسارات بر منابع عمومی را جبران کند و در این راستا مجازات جایگزین حبس را اعمال شود و این اقدام شدنی است و باید  دستگاه‌ها نظارت کنند تا این مهم به‌درستی انجام شود.

بدری با بیان اینکه باید مجازات جایگزین تعیین شود و البته دستگاه‌های متولی نظارت بر اجرای  دقیق حکم  نظارت کنند، گفت: در ایام تعطیلات پایانی سال همه دستگاه‌ها باید در آمادگی کامل برای حفاظت و صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی داشته باشند تا جلوی تخلفات مخصوصاً تغییر کاربری‌ها گرفته شود.

رئیس‌کل دادگستری لرستان بیان کرد: در چهارشنبه پایان سال باید نظارت و مراقبت‌های لازم صورت گیرد تا شاهد بروز خسارات نباشیم.

بدری افزود: باید یک دوره آموزشی برای بنگاه‌های املاک برای ساماندهی معاملات ملکی و خودرو برگزار شود همچنین ارجاع به داوری در قراردادهای فروش خودرو و املاک باید دیده شود.

رئیس شورای قضایی استان گفت: در برخی از مناطق خدمات شهری در شرایط مناسبی قرار ندارند و به نظر می‌رسد کار به‌درستی در شهرداری پیش نمی‌رود که این موضوع زیبنده شهر خرم‌آباد نیست و در این شهر بااین‌همه ظرفیت گردشگری باید وضعیت را به‌گونه‌ای ایجاد کنیم که گردشگران را جذب کنیم.

بدری گفت: خیابان‌های اصلی و ورودی شهر وضعیت خوبی ندارند، این در حالی است که مرکز شهر در همه جای کشور مورد توجه قرار دارد اما شرایط شهر خرم‌آباد خوب نیست و مردم از وضعیت آسفالت خیابان‌ها راضی نیستند.

وی بیان کرد: اولویت‌های شورای شهر معلوم نیست و وظیفه شورای شهر تصویب طرح‌ها و سیاست‌گذاری‌ها برای انجام بهتر خدمت به شهر و شهروندان است و حق ندارد در کارهای اجرایی شهر دخالت کند چون شهردار مسئول است.

رئیس‌کل دادگستری لرستان در ادامه این جلسه گفت: کودکان زیادی در خیابان‌های اصلی شهر به تکدی گری مشغول‌اند و به نظر می‌رسد که علت اصلی آن نیز فقر و فشار اقتصادی است که این کودکان را مجبور کرده در زمستان‌های سخت در خیابان‌ها برای به دست آوردن کمترین چیز دست نیاز به‌سوی دیگران دراز کنند

وی افزود: تکدی ‌گری آسیب‌هایی جدی را متوجه کودکان می‌کند، اولاً فرصت تعلیم و تربیت را از افرادی که باید در سن کودکی سنگ بنای علم و دانش را بگذارند سلب می‌کند و ثانیاً آن‌ها را در معرض مخاطرات قرار می‌دهد و ممکن است مورد انواع سوء‌استفاده‌ها قرار می‌گیرند.

رئیس شورای قضایی استان با اظهار نگرانی از افزایش شمار کودکان متکدی در استان به‌ویژه شهر خرم‌آباد گفت: هرچند پدیده تکدی‌گری کم‌وبیش در تمام کشورهای جهان حتی کشورهای پیشرفته‌ی دنیا هم دیده می‌شود، اما مناطق فقیر و محروم به میزان بیشتری با این مشکل اجتماعی روبرو هستند

بدری افزود: اگر جلو تکدی‌گری کودکان گرفته نشود ممکن است آنان در آینده به سمت ارتکاب جرم و جنایت‌های مختلف سوق داده شوند و دادگاه‌ها با حجم بزرگی از متخلفین و مجرمین مواجه خواهند شد

وی در ادامه بیان کرد: بارها گفته‌ام مبلمان و چهره شهری از نگاه روان‌شناسی اهمیت زیادی دارد و بر رفتار شهروندان تأثیر مستقیم دارد هرچه چهره شهرها شاداب‌تر باشد بر روحیه ساکنان شهر و یا حتی مسافران و گردشگران  تأثیر مثبت نهاده و باعث به وجود آمدن نشاط در آن‌ها می‌شود، اما این مسائل در شهرهای استان اصلاً موردتوجه قرار نمی‌گیرد

نماینده عالی دستگاه قضا در استان اظهار کرد: متأسفانه شهرداری‌ها و نهادهای حمایتی برای جلوگیری از افزایش متکدیان خیابانی برنامه‌ای ندارند و در این زمینه مانند بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌های دیگر تنها به دادن شعار اکتفا کرده‌اند، گرچه قانون مجازات اسلامی ایران موضوع تکدی‌گری را جرم شمرده و مجازاتی را برای افرادی که به آن اقدام می‌کنند، پیش‌بینی کرده ولی تا زمانی که به علل تکدی گری توجه نشود و راهکارهای مناسب و عملی در دست اقدام قرار نگیرد اقدامات قضائی نتیجه‌بخش نخواهد بود متأسفانه به نظر می‌رسد بیشتر تصمیمات دولت در حالت‌های احساسی گرفته می‌شود و متأسفانه برای اجرای صحیح قانون راهکارهای عملی اعمال ارائه نمی‌گردد و با گذشت مدت کوتاهی اجرای قانون به فراموشی سپرده می‌شود.

بدری گفت: البته از این مسئله نباید غفلت کرد که متأسفانه در برخی مناطق  تکدی گری برای عده‌ای به یک حرفه مبدل شده است و به‌صورت یک شغل پردرآمد در آمده است، این یک معضل اجتماعی است و برای حل آن نیاز به اطلاعات درست و دقیق و بررسی زمینه‌های موضوع است که علل گرایش حرفه‌ای به تکدی گری چیست و برای حل آنچه راهکارهایی باید ارائه شود.

وی افزود: درزمینهٔ مبارزه با تکدی گری حرفه‌ای نیز در استان کار درستی صورت نگرفته است و هنوز این موضوع برای متصدیان امور اهمیت ندارد، درصورتی‌که جدی نگرفتن موضوع و عدم مبارزه مؤثر با آن خطرات اجتماعی فراوانی را شاهد خواهیم بود.

رئیس‌کل دادگستری استان در ادامه اظهار کرد: هر چند تکدی‌گری بیشتر به‌عنوان یک مشکل اجتماعی ریشه در فقر و شرایط بد اقتصادی خانواده‌ها دارد و کودکان یتیم بی‌سرپرست، پیرمردان و زنان سالخورده که هیچ‌گونه منبع عایداتی ندارند، به دلیل نبود امکانات حمایتی در خیابان‌ها دست به تکدی‌گری می‌زنند تا نیازمندی‌های ضروری خود را تأمین کنند؛ اما این موضوع حالا در استان ابعاد گسترده‌ای به خود گرفته و گداهای حرفه‌ای و مهاجر بر تکدی‌گران عادی افزوده شده‌اند.

وی افزود: عده زیادی بی‌سرپرست در جامعه ما زندگی می‌کنند شهرداری و بهزیستی  می‌توانند با تهیه مکان زندگی برای آن‌ها این عده را از سطح شهرها جمع‌آوری نموده و اندکی فضای شهر را ساماندهی کنند

رئیس‌کل دادگستری استان در پایان از مأمورین انتظامی و شهرداری خواست متکدیان حرفه‌ای و اشخاصی که به‌صورت حرفه‌ای از کودکان برای گدایی استفاده می‌کنند را شناسایی و به مراکز مربوطه معرفی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغییر کاربری منابع ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند

کامران ساروقی با اشاره به خسارت سیل ۱۳۹۸ در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار (معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل ۱۳۹۸ تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اعلام اینکه "۱۶۰ میلی‌متر بارندگی در فروردین سال ۱۳۹۸ در دلفان داشتیم و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد. "، افزود: مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه ۱۲ میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت رواناب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با توجه به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهر‌های دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده است، تصریح کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهر‌ها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد: کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود ۴۰ سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سؤال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان خاطرنشان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

منبع:تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • رئیسی: از سوء استفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی