Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ضمن اعلام استحقاق‌سنجی در ۶۰۵ بیمارستان دولتی و دانشگاهی و حذف دفترچه بیمه از این بیمارستان‌ها، در عین حال از آغاز نسخه نویسی الکترونیک در ۳۱ استان کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا،  مهندس طاهر موهبتی در همایش مشترک معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیران کل بیمه سلامت با بیان اینکه به موجب قوانین ما مسئولیت اجرای چند پروژه را برعهده داشتیم، گفت: یکی از این پروژه‌ها بحث استحقاق سنجی بود که این کار در ۶۰۵ بیمارستان دانشگاهی و دولتی محقق شد و در این بیمارستان‌ها امروز دیگر نیازی به دفترچه نیست، بلکه هویت فرد با کدملی از طریق سامانه ثبت احوال تایید می‌شود و سپس داشتن بیمه و عدم همپوشانی او هم مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت سعی می‌کنیم خدمت را به صورت کنترل شده ارائه دهیم و تلاش‌مان این است که این کار را در بخش سرپایی و خصوصی هم تسری دهیم.

وی افزود: دومین اقدام‌مان رسیدگی به اسناد به صورت الکترونیکی است. کشورهایی که در این حوزه اقدام کرده‌اند برای به نتیجه رساندن این کار ۱۰ تا ۱۵ سال زمان برده است.  ما باید رسیدگی‌مان را الکترونیک کنیم و پیش‌بینی کردیم در این زمینه ۱۸ ماه نیاز وقت نیاز داریم، اما معاونت درمان اعلام کرد که در ظرف یکسال این اقدام را در حوزه دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام دهیم.

موهبتی با اشاره به اجرای نسخه نویسی الکترونیک نیز گفت: بحث نسخه نویسی الکترونیک در کرمان آغاز شد و با ۶۰ درصد پوشش در این استان فعالیت کرد و امروز قرار است در ۳۱ استان دیگر نیز آغاز شود.  بحث نسخه نویسی الکترونیک به این صورت است که هویت بیمار  از طریق کد ملی در مطب تأیید شده و سپس یک کد به فرد داده می‌شود که این کد نقش دفترچه را ایفا می‌کند.  

وی ادامه داد: در نسخه نویسی الکترونیک تمام قواعد بیمه‌گری و راهنماهای بالینی را پشت تجویز می‌آوریم تا در زمان تجویز مشخص شود کدام دارو شرط جنسیت دارد یا کدام دارو جزو راهنماهای بالینی نیست. این کار اتفاق خوبی است و سعی می‌کنیم در سال اول ۳۰ درصد کار را در شهرها تحت پوشش قرار دهیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به این‌که کارهای ما ۳۰ درصد آی تی است و بقیه با تغییر رفتار درست می‌شود، گفت: برای بانکداری الکترونیک مقاومت وجود داشت و یا زمانی که رادیو آمد نسبت به آن مقاومت می‌کردند و امروز نیز در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی و سازمان الکترونیک در نظام سلامت مقاومت‌هایی وجود دارد که ما تلاش می‌کنیم اقدامات لازم را جهت اجرایی شدن آن انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه برای مقابله با این مقاومت‌ها مشوق‌هایی را در نظر گرفته‌ایم، گفت: به طور مثال زمانی که نسخه نویسی الکترونیکی صورت گیرد، قرار شده تا ۹۰ درصد هزینه را تا پایان ماه پرداخت کنیم یا تسهیلات بانکی برای این اقدام در نظر بگیریم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در ارتباط با چالش‌های فنی استقرار سازمان الکترونیک گفت: ‌انتظار نداشته باشیم که امروز بهترین و کامل‌ترین کار را انجام دهیم؛ چراکه زمانی استفاده از مکالمه موبایل مهمترین کار بود، ولی امروز کمترین استفاده از تلفن همراه برای مکالمه است و فرایند الکترونیکی در مرور زمان بالغ می‌شود.

وی بیان داشت: ‌فرهنگ نسخه نویسی الکترونیک باید ایجاد شود و رفتارهای اجتماعی در این زمینه شکل گیرد که بدون همکاری شرکا همچون انجمن داروسازان، انجمن پزشکان عمومی، ‌ سازمان نظام پزشکی و ... نمی‌توانیم کار را پیش بریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درمان سازمان بیمه سلامت نسخه نویسی نسخه نویسی الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان شامگاه جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران از واردات موز، انبه، آناناس، نارگیل و … از مرز رسمی باشماق خبر داد.

پیمان اسکندری بیان کرد: مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است که در سال ۱۴۰۱ مقدار ۲۶۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ مقدار ۲۶۶ هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

وی افزود: این روند با توجه به سیاست‌های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان یادآور شد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تأمین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی را از سازمان حفظ نباتات کشور اخذ نمائیم.

وی اذعان کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان با توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: تجار می‌توانند ضمن اخذ مجوزات لازم اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان نمایند.

کد خبر 6096056

دیگر خبرها

  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • اعلام جزییات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند