Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، در حالی که جشنواره بین‌المللی فیلم مکزیک(FICG) تاکنون جشنواره‌ای داخلی بود که به انتخاب بهترین انیمیشن‌های کوتاه مکزیک می‌پرداخت اما این جشنواره قرار است در سال ۲۰۱۹ هم بین‌المللی باشد و هم بخش فیلم بلند را به مجموعه اضافه کند. در همین حال بخش رقابتی فیلم کوتاه ریگو مو را برای فیلم‌هایی از سراسر جهان به این جشنواره افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که گی‌یرمو دل تورو امسال اسپانسر این جشنواره شده تا دیدگاه جهانی این رویداد تقویت شود.

مدیر جشنواره کارولینا لوپز با اعلام این خبر افزود حمایت از خلاقیت در سینمای بلند، حمایت از تولیدات ای برو-آمریکایی، تنوع در سینما و ایجاد پلی بین مکزیک و جهان از اهداف این تغییرات است.

یکی از انیمیشن‌هایی که در رقابت امسال حضور دارد انیمیشن «یک روز دیگر از زندگی» ساخته رائول دلا فونته و دمین نینو است که موفق به کسب جایزه بهترین انیمیشن بلند از جوایز انیمیشن اروپا و آکادمی گویا اسپانیا شده است. این انیمیشن جایزه منتخب تماشاگران جشنواره سن سباستین را نیز از آن خود کرده است.

از ژاپن «میرای» ساخته مامورو هوسودا که نامزدی اسکار امسال و گلدن گلوب را داشت و جایزه آنی را برای بهترین انییمشن بلند دریافت کرد، در این رقابت حضور دارد.

این انیمیشن‌ها در بخش رقابتی فیلم بلند انیمیشن حضور خواهند داشت که در مجموع در برگیرنده ۹ فیلم است.

در بخش رقابتی فیلم کوتاه نیز ۱۸ فیلم با هم رقابت می‌کنند که یکی از آنها «گرگم و گله می‌برم؟» است که با عنوان «گرگم؟» به نمایش درمی‌آید.

امیرهوشنگ معین کارگردان فیلم انیمیشن «گرگم و گله می‌برم؟» است که در سی و یکمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان به نمایش درآمد.

این انیمیشن هشت دقیقه‌ای بر اساس کتابی از افسانه شعبان‌نژاد ساخته شده که درباره نمایشی است که بچه‌ها آن را اجرا می‌کنند و قصه قدیمی «گرگم و گله می‌برم» را روایت می‌کنند.

امسال سی و سومین دوره این جشنواره است که از ۸ مارس شروع شده و تا ۱۶ مارس ۲۰۱۹ ادامه خواهد داشت.

کد خبر 4563794

منبع: مهر

کلیدواژه: انیمیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۱۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور صبح امروز دهم اردیبهشت ماه، در آئین اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم.

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می‌گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا همواره به دنبال حضور در منطقه هستند و امروز تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست.

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق آن به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی‌ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراث‌شان نگهداری کرده و می‌کنند.

حسینی با اشاره به فرهنگ ۸ هزار ساله خلیج فارس نیز گفت: پرتغالی‌ها ۱۱۷ سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز ۱۰ اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد.

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره‌ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب‌های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی‌ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند.

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد.

کد خبر 6092080

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج پایان یافت
  • ببینید | ترس و وحشت یک گربه هنگام تماشای انیمیشن تام و جری
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره نوجوان سالم در کرمان
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان