Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس رسانه ملی در نشست هیأت امنای دانشگاه صداوسیما با تأکید بر اینکه در دور جدید ریاست سازمان جذب نیرو با نخبه گرایی همراه است گفت: جایگاه و معبر اصلی که می‌تواند سازمان را برای انجام مأموریت‌هایش توانا کند دانشگاه صداوسیما است. ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۵ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، علی عسکری در این نشست با اشاره به تأکید رهبرمعظم انقلاب در اهمیت این دانشگاه گفت: در صورتی که دانشگاه صداوسیما در تراز علمی و جایگاه اصلی‌اش قرار بگیرد حساس‌ترین و مهمترین بخش صداوسیما خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه صداوسیما باید در جایگاهی قرار گیرد که نیروهای تراز بالا و سرداران رسانه‌ای برای رسانه ملی جمهوری اسلامی تربیت کند. وی بالابردن سطح علمی این دانشگاه را لازمه ایفای نقش دانشگاه در زمینه تربیت نیروهای توانمند رسانه‌ای دانست و گفت: در این خصوص دانشگاه صداوسیما باید هم استادان و هم دانشجویان سرآمدی داشته باشد که هم از نظر علمی و فنی و هم از نظر ایمانی و انقلابی در تراز بالایی باشند تا این دانشگاه در چرخه تربیت نیروهایی توانمند توفیق یابد.

وی از رسانه ملی به عنوان جایگاه بهترین‌ها یاد و تأکید کرد جذب دانشجو باید از سال‌های تحصیلی دانش‌اموزی آغاز شود و دانش‌اموزان را برای تلاش به تحصیل در این دانشگاه ترغیب کند.

رئیس رسانه ملی دعوت از ریاست دانشگاه صداوسیما برای حضور در شورای معاونان رسانه ملی راهبردی برای تعامل با معاونت‌های سازمان و بالا بردن جایگاه دانشگاه دانست. دکترعلی عسکری بر اهمیت تولیدات دانشجویی تأکید کرد و با بیان اینکه تولید دانشجویی جمع‌الجمع همه مهارت‌ها و درس‌ها است از بالا بردن بودجه تولیدات دانشجویی و ارتقای جشنواره تولیدات دانشجویی خبر داد.

رئیس رسانه ملی همچنین بر تکمیل اتاق خبر دانشجویی تأکید کرد و از اهمیت تولید علوم بومی و بر پایه اسلام سخن گفت.

علی عسکری  با بیان اینکه مقالات دانشگاه باید بر مدار واقعیات و رسانه و تجربیات میدانی باشد گفت: بودجه تحقیق و نگارش کتاب محدودیتی ندارد و سازمان به طور کامل پشتیبانی آن را برعهده می‌گیرد. وی در خصوص به کارگیری  فارغ‌التحصیلان دانشگاه نیز تأکید کرد: فقط آنهایی برای اشتغال در رسانه ملی به کار گرفته می‌شوند که در این ارزیابی ترازی بالای 50 درصد نسبت به دیگران کسب کننداز برترین‌ها باشند. وی افزود در ارزیابی برترین‌ها باید به طور جدی و سختگیرانه عمل شود.

رئیس رسانه ملی با تأکید بر اهمیت دانشکده هنرهای دیجیتال گفت: برای همگام شدن با دانش روز دنیا باید به عرصه‌های جدید فن آوری نوین رسانه‌ای وارد شد. 

اسفندیاری نیز در این نشست باارائه گزارشی از روند تحولات این دانشگاه در دو سال اخیر راه ندازی سامانه گلستان ، الکترونیکی شدن تمام فرآیندهای آموزشی، تحولاتی در نظام پذیرش دانشجو، تدوین آیین نامه‌های پژوهشی اعطای تسهیلات به دانشجویان، ارائه مقالات به جشنواره‌های معاونت توسعه و فنآوری و... را از جمله اقدامات دانشگاه در دور جدید فعالیت برشمرد.

در این جلسه اعضای هیئت امنا در سخنان جداگانه‌ای از تلاش‌ها رئیس و معاون دانشگاه و به ویژه توجه دکتر علی عسکری رئیس صداوسیما به این دانشگاه تشکر و قدردانی کردند.

اعضای هیئت امنا همچنین خواستار برنامه‌ریزی دقیق و بلند مدت برای تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه صداو سیما شدند.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۱۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی

رئیس دانشگاه آزاد ‌گفت: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، ۶ برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چالوس، محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که در چالوس برگزار شد اظهار داشت: مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش‌آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مباحث آموزشی از اهداف این گردهمایی بود.

وی افزود: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور همچنین افزود: در هفته‌ای که گذشت 120 هزار نفر در رشته ریاضی، 6 برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته در بین دانش‌آموزان دارد که اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

وی بیان کرد: وقتی دانش آموزان براساس علایق و دریافت هایشان  انتخاب رشته می‌کنند، دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که انشالله با همت و تلاش برطرف خواهد شد.

طهرانچی با اشاره به اینکه  ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از 70 جامعه شناس از دانشگاه های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند و ما دانشی را داشته باشیم که در این جنگ ترکیبی  بتوانیم متکی بر جامعه شناسی و دیگر علوم نقش آفرینی جدی کنیم.

وی در پایان درباره افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد گفت: دولت امسال 20 درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفته است و ما در جلسه شورای معاونین در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم که طی آن 30 تا 35درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

سید عبدالله میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم گفت: باید با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.
وی در  اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی درچالوس بیان کرد: در این اجلاسیه زمینه  و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است گفت:  همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران با اشاره به اینکه توجه به ظرفیت 13 واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد باید انجام شود گفت: درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم.

وی بیان کرد: باید بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای نیز اقدام کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درخصوص برگزاری اجلاسیه بیان کرد: این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

وی گفت: تلاش می کنیم گروه‌های علمی و دانشی در گروه‌های مختلف انسانی با یکدیگر همفکری کنند و بتوانند اقبال اجتماعی دانشجویان و جامعه هدف را نسبت به این رشته‌ها افزایش دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیر نصیرزاده: وضعیت دانشگاه‌های آمریکا نشان می‌دهد بیداری بزرگی رخ داده است
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • پورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی