Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-09@02:30:02 GMT

درمان کبد چرب با نسخه مادربزرگ ها

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۵۲۵۰۹

درمان کبد چرب با نسخه مادربزرگ ها

رکنا: درمان کبد چرب با زردچوبه و روش های خانگی بهترین راهکار است.

درمان کبد چرب با زردچوبه به خاطر تاثیر زردچوبه در کاهش میزان کلسترول خون، توصیه می‌شود، اگرچه همچنان تحقیقات در این زمینه ادامه دارد. کبد چرب بیماری است که در آن ۵ تا ۱۰ درصد از کبد را چربی فرامی‌گیرد.

 بیماری کبد چرب زمانی اتفاق می‌افتد که چربی اضافی در سلول‌های کبد جمع می‌شود و ۵ تا ۱۰ درصد از کل وزن کبد را تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایطی مانند سوءمصرف الکل، دیابت، کلسترول بالا و چاقی خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می‌دهد. بیماری کبد چرب، یک وضعیت خاموش است با علایم خفیف مثل خستگی، کاهش وزن و ضعف. عدم مصرف الکل، رژیم غذایی سالم، ورزش و دارو ممکن است به تغییر وضعیت کمک کند. برخی مکمل‌ها و مواد غذایی نیز وجود دارند که به کنترل این بیماری کمک می‌کنند؛ برای مثال درمان کبد چرب با زردچوبه، لیمو و ... که در این مقاله بیشتر در رابطه با آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

درمان کبد چرب با زردچوبه

زردچوبه، همانطور که می‌دانید، یک پودر زرد رنگ است که از طریق جوشاندن و خشک کردن ریشه‌های گیاه زرد چوبه یا گیاه جاودانه ساز، بدست می‌آید. یک ترکیب آنتی اکسیدان شناخته شده به نام کورکومین خواص دارویی زردچوبه را به وجود می‌آورد که در طب سنتی برای درمان انواع بیماری‌ها مثل دیابت، ورم مفاصل، زخم، بیماری‌های قلبی و انواع خاصی از سرطان‌ها استفاده می‌شده است. این مکمل گیاهی هم به صورت پودر، هم مایع و هم به شکل کپسول در دسترس است. اما برای درمان کبد چرب با زردچوبه لازم است با پزشک خود مشورت کنید تا بسته به سن و سابقه سلامتی و شرایط شما مقدار مشخصی را تجویز کند.

زردچوبه

مطالعات انجام شده در مورد درمان کبد چرب با زردچوبه

طبق تحقیقی که در آوریل ۲۰۱۱ در مجله‌ی ژورنال علمی غذا، منتشر شد؛ آزمایشی بر روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شد و نتایج نشان داد که زردچوبه به جلوگیری از افزایش میزان کلسترول در خون کمک می‌کند. همچنین با تنظیم آنزیم‌های مسئول متابولیسم چربی خطر بیماری چربی کبد را کاهش می‌دهد. نتایج مشابهی ممکن است در آزمایش‌های بالینی و واقعی مشاهده شوند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای اثبات این مزایا برای انسان‌ مورد نیاز است.

مطالعه‌ی دیگری در نشریه‌ی دارویی چین، تایید می‌کند که زرد چوبه از بیماری کبد چرب در مدل‌های حیوانی جلوگیری می‌کند. دکتر پی. ان. راویندران، نویسنده کتاب «زردچوبه» نیز توصیه می‌کند که کورکومین یا زردچوبه برای کاهش تغییرات بیوشیمیایی و یا پاتولوژیکی که الکل ایجاد می‌کند، مصرف شود تا از ابتلا به بیماری کبد چرب جلوگیری به عمل آید.

روش مصرف زردچوبه برای درمان کبد چرب

مصرف زردچوبه برای همه‌ی افراد بالغ ایمن است، اگرچه استفاده طولانی مدت و به مقدار زیاد این ادویه ممکن است منجر به سوء هاضمه، تهوع و اسهال شود. زردچوبه همچنین ممکن است اثربخشی دارو‌های ضد دیابت را افزایش دهد و باعث کاهش سطح قند خون شود. مصرف آن با دارو‌های ضد انعقاد خون و آنتی اسید‌ها توصیه نمی‌شود.

همانطور که اشاره شد بهتر است برای تعیین میزان مناسب و تاثیرگذار زردچوبه و مکمل‌ها‌ی در درمان کبد چرب با پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید، با این حال روش‌های توصیه شده‌ای وجود دارد که عبارتند از:

استفاده از شیرزردچوبه؛ کافیست هر روز نصف قاشق چایخوری زردچوبه را با یک لیوان مخلوط کرده و بنوشید.

در ۲ لیوان آب یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه ریخته و بجوشانید. به مدت چند هفته روزی دوبار از این محلول بنوشید.

درمان کبد چرب به روش‌های دیگر

اگر به دنبال درمان کبد چرب با زردچوبه هستید، حتما خوشحال می‌شوید اگر روش‌های ساده و خانگی دیگری برای درمان این بیماری به شما معرفی شود. خب! خبر خوب این است که برخی از این روش‌ها در ادامه‌ی این مطلب آمده است.

۱- درمان کبد چرب با سرکه سیب

سرکه سیب

یکی از درمان‌های خانگی موثر برای بیماری چربی کبد، سرکه سیب است. مصرف آن، به شما کمک می‌کند تا چربی جمع‌شده در کبد از بین برود و وزن کم کنید. سرکه سیب، هم چنین عملکرد کبد سالم را با کاهش التهاب بهبود می‌بخشد. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در آب‌گرم بریزید و دو بار در روز قبل از غذا آن را بنوشید. همچنین می‌توانید عسل را برای طعم دهی به ترکیب بیافزایید. این کار را برای دو ماه تکرار کنید تا تفاوت را ببینید.

۲- درمان کبد چرب با لیمو

لیمو

لیمو سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست که به تولید گلوتاتیون کبد کمک می‌کنند. این آنزیم سموم موجود در کبد را خنثی کرده و در نتیجه سم زدایی را بهبود می‌بخشد. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که یک لیمو را در یک لیوان آب بریزید و دو یا سه بار در روز بنوشید. این کار به کاهش چربی انباشته در کبد کمک خواهد کرد و در نتیجه به طور طبیعی بیماری چربی کبد شما درمان خواهد شد.

۳- درمان کبد چرب با چای سبز

چای سبز

چای سبز سرشار از کاتچین، آنتی اکسیدان موجود در چای سبز، است که باعث بهبود عملکرد کبد می‌شود و از تجمع چربی در کبد افراد مبتلا به چربی کبد جلوگیری می‌کند. این ماده چربی ذخیره شده در کبد را مسدود می‌کند و کارایی کبد را بهتر. روزانه ۳ تا ۴ فنجان چای سبز بنوشید تا از چربی کبد دور بمانید.

۴- درمان کبد چرب با ورزش کردن

درمان کبد چرب با ورزش

عدم فعالیت فیزیکی عامل مهمی در بیماری چربی کبد است. برای جلوگیری از این اتفاق، هر روز به شکلی تحرک فیزیکی داشته باشید؛ پیاده‌روی، دویدن، طناب زدن، یوگا و یا هر شکل دیگری از تمرینات ورزشی برای درمان کبد چرب مفید است. روزانه سی دقیقه وقت صرف تمرینات ورزشی کنید. با ورزش‌ها و حرکات سبک شروع کنید و سپس به مرور شدت آن‌ها را افزایش دهید. دقت کنید که تحت نظر مربی این کار را انجام دهید تا متابولیسم بدنتان افزایش یابد و عملکرد کبد بهتر شود. ورزش کردن درصورتی که با رژیم سالم همراه شود کاملا موثر است.

ستاره سلامت

منبع: رکنا

کلیدواژه: چاقی ورزش طب سنتی پزشک سلامتی دیابت طب غذا چای چاقی ورزش طب سنتی پزشک سلامتی دیابت طب غذا چای درمان کبد دکتر مادربزرگ مقاله عکس دختر زندگی پسر فیلم زن مرد جوان حمله خواستگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۲۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه

سرطان دهانه رحم یا سرطان گردن رحم گونه‌ای سرطان است که از ناحیه گردن رحم آغاز می‌گردد.

به گزارش ایسنا، با جمع آوری سلول های دهانه رحم (که به نام دانشمندی که آزمایش غربالگری را در اواسط دهه ۱۹۰۰ انجام داد، پاپ اسمیر نامیده می شود)، این نوع سرطان حتی در مراحل اولیه قابل تشخیص است.

در حالی که سرطان دهانه رحم ممکن است علائم خونریزی یا درد ایجاد کند، اغلب هیچ علامتی ایجاد نمی کند به خصوص در مراحل اولیه. به همین دلیل است که انجام پاپ اسمیر معمولاً هر سه سال یکبار برای زنان ۲۱ تا ۶۵ ساله توصیه می شود.

برای زنان ۳۰ سال به بالا، آزمایش پاپ اسمیر ممکن است هر پنج سال یکبار، همراه با آزمایش عفونت HPV توصیه شود.

اچ پی وی (HPV) شایع ترین علت سرطان دهانه رحم است. این یک عفونت ویروسی مکرر است که از طریق تماس پوست به پوست منتقل می شود. برای کمک به محافظت در برابر سرطان در آینده، واکسن HPV برای مردان و زنان از سنین ۹ تا ۱۱ سال در دسترس است. این واکسن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای افراد ۹ تا ۴۵ ساله تأیید شده است.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، درمان سرطان دهانه رحم به عوامل زیادی بستگی دارد. برای سرطان دهانه رحم در مراحل اولیه، جراحی به نام هیسترکتومی کامل برای برداشتن دهانه رحم ممکن است در نظر گرفته شود. هیسترکتومی ممکن است از طریق بریدگی در قسمت تحتانی شکم انجام شود. همچنین هیسترکتومی را می توان از طریق بریدگی در واژن انجام داد. روش‌های کم تهاجمی مانند جراحی با کمک رباتیک یا لاپاراسکوپی با استفاده از ابزارهای جراحی بلند و نازک که از طریق بریدگی‌های کوچک در شکم عبور می‌کنند نیز گزینه‌های درمانی هستند.

با این حال، برداشتن رحم به این معنی است که بارداری دیگر امکان پذیر نیست. از این رو برخی از روش‌های جراحی مانند تراکلکتومی (برداشتن دهانه رحم)، می‌توانند رحم و گزینه‌های باروری را حفظ کنند.

همچنین برای سرطان دهانه رحم که پیشرفت کرده است اما به سایر قسمت‌های بدن سرایت نکرده است، شیمی‌درمانی و پرتودرمانی - که به صورت داخلی، خارجی یا هر دو انجام می‌شود - معمولاً توصیه می‌شود.

برای سرطان پیشرفته دهانه رحم که ادامه می‌یابد، مدام عود می‌کند یا گسترش یافته است، داروها در دسترس هستند. درمان هدفمند به نام «بواسیزامب» اغلب در ترکیب با سایر داروها استفاده می شود. برای بیمارانی که آزمایش آنها برای PD-L۱ مثبت است - نوعی پروتئین که سیستم ایمنی را از حمله به سرطان باز می دارد - ممکن است از یک ایمونوتراپی به نام پمبرولیزوماب نیز استفاده شود.

در حالی که همه درمان ها دارای مزایا و خطراتی هستند، این درمان ها برای بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته و عودکننده دهانه رحم، نویدبخش نتایج بلندمدت بهتری هستند.

اقداماتی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم:

* از تیم مراقبت های بهداشتی خود بپرسید که بسته به سن و عوامل فردی یک روال تست پاپ مناسب برای شما انجام شود.

* واکسن HPV را در نظر بگیرید. تزریق واکسن HPV تا سن ۴۵ سالگی توسط FDA تایید شده است.

* اگر سیگار می کشید برای ترک آن اقدام کنید. تیم مراقبت های بهداشتی شما می تواند منابع مختلفی را برای توقف مصرف دخانیات به شما معرفی کند. تحقیقات نشان می دهد زنان سیگاری دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان دهانه رحم هستند.

متخصصان در عین حال یادآوری می‌کنند که رعایت برخی از نکات ساده می‌تواند به طور کلی به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند از جمله اینکه:

* غذاهای سالم بخورید، تحرک داشته باشید و از الکل پرهیز کنید

داشتن یک رژیم غذایی متعادل، فعالیت بدنی منظم و حفظ وزن سالم فواید زیادی برای سلامتی دارد. هر سه عامل می توانند خطر سرطان را کاهش دهند و با سلامت کلی بهتر و بهبود کیفیت زندگی و پیش آگهی پس از تشخیص سرطان مرتبط هستند. علاوه بر این باید از مصرف الکل خودداری کرد زیرا یک ماده سرطان‌زاست و مشخص شده که خطر ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها را افزایش می دهد.

* برای ترک سیگار برنامه ریزی کنید

دخانیات می‌تواند خطر ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها از جمله سرطان‌های ریه، دهان، گلو، دهانه رحم، خون، مثانه، مری، معده، پانکراس و کلیه را افزایش دهد. پرهیز از دخانیات و ترک سیگار از گام های اصلی است که می توان برای کاهش خطر ابتلا به سرطان انجام داد.

* از پوست خود در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) محافظت کنید

قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش می تواند خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش دهد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) توصیه می‌کند که قرار گرفتن در معرض نور آفتاب در ظهر را به حداقل برسانید، لباس های آستین بلند بپوشید و از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

* پیشگیری و غربالگری سرطان را جدی بگیرید

آزمایش‌های غربالگری پیشگیرانه می‌تواند منجر به تشخیص زودهنگام سرطان‌ها شود که در صورت تشخیص زودهنگام، برخی از آنها با موفقیت درمان می‌شوند. سرطان‌های رایج مانند سرطان روده بزرگ، ریه، سینه و ... در صورت تشخیص زودهنگام با موفقیت درمان می شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علل اصلی ابتلا به کبد چرب
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان
  • ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • برای کاهش وزن در خواب این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید