Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@00:27:11 GMT

درمان عرق کردن زیاد از طریق عمل سمپاتکتومی

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۵۲۹۲۵

سمپاتکتومی بهترین روش درمان برای تعریق بیش از حد است.

دکتر کامبیز باقر‌زادی متخصص درد و آنستریولوژیک در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص نحوه شناسایی بیماران مبتلا به هایپرهیدروزیس (تعریق بیش از حد نرمال) اظهار کرد: بیماران مبتلا به هایپرهیدروزیس به دلیل بیش فعالی سیستم سمپاتیک دچار انقباض عروق و در نتیجه تعریق بیش از حد نرمال می‌شوند که باعث یخ کردن دست‌های بیمار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیماری هایپرهیدروزیس می‌تواند تمام زندگی بیمار، از جمله روابط اجتماعی و شغل را تحت شعاع خود قرار دهد لذا به همین دلیل این بیماران به دنبال راهی برای درمان هستند.

باقرزادی درباره روش‌های موجود برای کاهش میزان تعریق بدن گفت: روش‌های زیادی برای کاهش میزان تعریق بدن وجود دارد از درمان‌های دارویی مثل ترکیبات آلومینیوم که متخصصان پوست آن را تجویز می‌کنند، گرفته تا استفاده از دستگاه یونتوفورزیس که محلول الکترولیتی است که برق با ولتاژ پایین در آن جریان دارد که دست‌ها را به مدت حدود ۱۰ دقیقه داخل آن قرار داده تا غدد عرق را فلج کند و روش‌های دیگر مثل تزریق داروی ضد چروک بوتاکس در نواحی هایپروهیدوز که موجب تحریک عصبی غدد عرق و در نتیجه کاهش ترشح این غدد می‌گردد.

وی افزود: نهایتا درمان اساسی و پایه برای درمان هایپرهیدروزیس، درمان سمپاتکتومی است که روش‌های مختلفی دارد. در این روش زنجیره‌ای به شکل تسبیح در کنار مهره‌ها و نخاع قرار دارد که از عصب‌ها جدا و به دست‌ها و گردن و تمام نقاط بدن منشعب می‌شود که درگذشته برای دسترسی به این زنجیره و بریدن آن باید بیمار کاملا بیهوش و تحت یک عمل جراحی باز قفسه سینه به اندازه ۴۰-۵۰ سانتی‌متر شکاف و با کنار زدن ریه‌ها این زنجیره بریده می‌شد.

وی افزود: امروزه با پیشرفت جراحی، فوق‌تخصص‌های جراحی قفسه سینه عمل سمپاتکتومی را با روش‌های ساد‌ه‌تر انجام می‌دهند که باز هم بیمار بیهوش می‌شود، اما به جای اینکه برش سنگین و بزرگ ایجاد کنند برشی به اندازه ۰.۵ تا ۱ سانتیمتر ایجاد و از طریق دوربین عمل را انجام می‌دهند که دراین عمل از یکی از سوراخ‌ها دوربین و از دیگری دستگاه جراحی وارد بدن می‌شود و عمل بسته صورت می‌گیرد.

وی گفت: روشی که برای عمل سمپاتکتومی استفاده می‌کند در جهان خاص و تفاوت آن عدم نیاز به بیهوشی است که این عمل از طریق رادیو فرکوئسنی و توسط دستگاه راهنمای اشعه ایکس انجام می‌شود.

باقر زاده تاکید کرد: درمدت زمان عمل بیمار کاملا بیدار و همه فرآیند عمل را مشاهده می‌کند و تمام علائم حیاتی بیمار در حین عمل کنترل می‌شود.

وی ادامه داد: عمل سمپاتکتومی در دو مدت زمان ۲۰ دقیقه‌ای (۲۰ دقیقه برای سمت راست بدن و ۲۰ دقیقه برای سمت چپ بدن) یعنی ۴۰ دقیقه پایان می‌پذیرد و بیمار بعد از یک ساعت مرخص می‌شود و هیچگونه برش و بیهوشی صورت نمی‌گیرد لذا عوارض آن کمتر از جراحی است.

این متخصص اذعان داشت: معمولا کنترل تعریق از طریق سمپاتکتومی دائمی است، اما اگر عصب را ناقص بسوزانیم باید دوباره عمل تکرار شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: تعریق زیر بغل تعریق کف دست تعریق عرق کردن عمل جراحی درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، راشدی رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: از سال گذشته ۷۶۰ بیمار در این مرکز ویزیت شدند و پرونده برای آنها تشکیل شده است.
وی افزود: مزیت این مرکز این است که همکاران ما جویا و پیگیرحال بیماران هستند و اگر امکان آمدن نداشته باشند همکاران ما به منزل بیمار رجوع می‌کنند و روند درمان انجام می‌شود.
وی گفت: تمام مراکز درمانی در سطح شهر و روستا که اختلالات روانی دارند به این مرکز تخصصی معرفی می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم برخوردار در زاهدان
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان