Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@05:11:58 GMT

بهترین فواید دعوا بین زن و شوهر

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۵۴۰۸۶

بهترین فواید دعوا بین زن و شوهر


طبق تحقیقات انجام شده، ۴۴% زوج‌ها اعتقاد دارند که اگه دعواهایشان در حد یک روز در هفته باشد، بر بهبود رابطه شان موثر است. با دلگرم همراه شوید.

دعوای زن و شوهر خوب است یا بد؟
اگر شما هم هر از گاهی با همسرتان دعوا می‌کنید و از این موضوع نگران هستید، به فوایدی که دعوا‌های سازنده برایتان دارد، نگاهی بیاندازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱ - دعوا نشانه‌ای از بلوغ است
دعوا‌های مدام نشانه خوبی برای روابط بلند مدت نیست، اما افرادی که دارای بلوغ فکری هستند.‌
می‌توانند در این مواقع بر اعصاب شان مسلط باشند و تصمیم درست بگیرند.

اگر شما هم بتوانید در بگو مگو‌ها خودتان را کنترل و از داد و فریاد زدن خودداری کنید و در نهایت بتوانید به یک تفاهم برسید، در بهبود رابطه خود تاثیری مثبت‌ای گذاشته اید؛ بنابراین بلوغ فکری تان را در دعوا نیز به کار گیرید.

۲ - شما می‌جنگید، چون اهمیت می‌دهید
شاید برایتان ساده‌تر باشد که چشمان تان را به روی مشکلات تان ببندید و کنار بکشید، اما اگر خودتان را برای اعصاب خوردی‌های دعوا و حرف‌هایی که دوست ندارید بشنوید، آماده می‌کنید تنها با این هدف است که مشکل بوجود آمده را حل کنید، بدانید که شما در رابطه‌ای سالم و بلند مدت قرار گرفته اید.

این که شما دعوا را به سکوت ترجیح می‌دهید، یعنی دارید از چیزی که برایتان اهمیت دارد، که همان رابطه با شریک زندگی تان است، دفاع می‌کنید.

۳ - دعوا، ارتباط میان شما را ساده‌تر می‌کند
اگر می‌خواهید اعتماد را در رابطه تان برقرار کنید، نباید در مقابل مشکلات ساکت بنشینید. در این مواقع شما باید با ذهنی باز به سمت شریک زندگی تان بروید و با او حرف بزنید.

البته حرف زدن تنها کافی نیست، شما باید به حرف‌های او هم به دقت گوش دهید. از آنجا که جر و بحث یکی از راه‌های برقراری ارتباط است و افراد در دعوا صادقانه و رک‌تر حرف هایشان را می‌زنند، پس از اتمام آن، صمیمیت بیشتری میانشان برقرار می‌شود؛ بنابراین سعی کنید که در دعوا حرف هایتان را صادقانه، اما با احترام و آرامش به زبان آورید.

۴ - بگو مگو نشانه یک رابطه سالم است
محققان اعتقاد دارند که یک رابطه سالم ۷ نشانه دارد که یکی از آن‌ها دعواست. اگر زوج‌ها هیچ موقع با یکدیگر دعوا نکنند، در واقع چیزی میان آن‌ها اشتباه است. ثابت شده این زوج‌ها اهمیتی به یکدیگر نمی‌دهند و در واقع همدیگر را رها کرده اند.

دعوا باعث می‌شود که افراد از آنچه برایشان اهمیت دارد یا عصبانی شان می‌کند بیشتر حرف بزنند. البته دعوا باید با احترام و آرامش به همراه باشد تا نتیجه‌ای مثبت دهد.

۵ - دعوا رابطه شما را قوی‌تر می‌سازد
زمانی که شما با شریک زندگی تان دعوا می‌کنید، مهم نیست که می‌برید یا می‌بازید، آنچه اهمیت دارد این است که هر دوی شما در مورد دیگری یا حتی در مورد خودتان، چیز‌های بیشتری می‌فهمید. دعوا‌های کوچک، شخصیت و طرز تفکر واقعی شما را رو می‌کند.

اگر یاد بگیرید که تمام دعواهایتان را با هم حل کنید، در واقع دارید به بهتر شدن رابطه تان کمک می‌کنید.

۶ - خشم تان را تخلیه می‌کنید
داشتن رابطه‌ای سالم کار ساده‌ای نیست. اگر شریک زندگی تان برای شما اهمیت داشته باشد، شما باید به حریم او احترام بگذارید، اما اگر او رفتار مشابه‌ای با شما نداشت، ممکن است از کوره در بروید و دعوا راه بیاندازید.

این بار حق با شماست، در واقع شما حق دارید برای چیزی که برایتان اهمیت دارد، بجنگید. عصبانی شدن راهی برای تخلیه خشم تان است. این باعث می‌شود که ناراحتی تان هر دفعه روی هم تلمبار نشود و ناگهان فوران نکند. اما یادتان باشد که آن را کنترل کنید تا تبدیل به دعوایی سنگین نشود.

۷ - در دعوا ابراز علاقه می‌کنید
حتما برای شما هم پیش آمده حرف‌هایی را که در حالت عادی رویتان نمی‌شود یا حتی فرصت نمی‌شود
که به طرف مقابل تان بگویید، در دعوا اعتراف کنید. دعوا یکی از راه‌های ابراز علاقه است. به عنوان مثال شما می‌فهمید که شریک زندگی تان نسبت به اطرافیان شما چه حسی دارد.

منبع: دلگرم

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زن و شوهر زن و زندگی زناشویی مشاجره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۴۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید

در این مقاله، به بررسی دقیق و جامع خواص بهداشتی کرفس خواهیم پرداخت. برای کشف اینکه چگونه کرفس می‌تواند به بهبود سلامتی شما کمک کند، با ما همراه باشید.

1. کرفس و خواص ضدالتهابی آن: راه حلی طبیعی برای مبارزه با التهاب

به گزارش فرطب، کرفس حاوی ترکیبات ضدالتهابی قدرتمندی چون فلاوونوئیدها و پلی‌فنل‌ها است که در کاهش التهاب‌های مزمن نقش مؤثری دارند. این ویژگی‌ها کرفس را به یک ماده غذایی ایده‌آل برای افرادی تبدیل می‌کند که با بیماری‌های التهابی مانند آرتریت دست و پنجه نرم می‌کنند. مصرف منظم کرفس می‌تواند به کاهش نشانه‌های التهاب کمک کرده و کیفیت زندگی را بهبود ببخشد.

2. کرفس و سلامت قلب: نگهبانی قوی برای قلب شما

کرفس سرشار از پتاسیم و فیبر است که هر دو برای حفظ سلامت قلب ضروری هستند. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک کرده و فیبر موجود در کرفس می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد. مصرف منظم این سبزیجات کم کالری و مغذی می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کند و زندگی سالم‌تری را برای شما به ارمغان آورد.

3. کرفس و کنترل وزن: متحدی قدرتمند در مدیریت وزن و قند خون

کرفس با داشتن کالری بسیار پایین و فیبر غذایی بالا، یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال کنترل وزن یا مدیریت سطح قند خون خود هستند. این سبزی نه تنها احساس سیری را افزایش می‌دهد بلکه به کنترل اشتها و جلوگیری از پرخوری نیز کمک می‌کند. اضافه کردن کرفس به رژیم غذایی روزانه می‌تواند به شما در رسیدن به اهداف کاهش وزن کمک کرده و سلامت عمومی را بهبود ببخشد.

4. کرفس و تقویت استخوان‌ها: سنگ بنایی برای استخوان‌های قوی

کرفس حاوی میزان قابل توجهی ویتامین K است که نقش حیاتی در سلامت استخوان‌ها دارد. ویتامین K در فرآیند ساخت و ترمیم استخوان‌ها مؤثر است و مصرف منظم کرفس می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با استخوان مانند اوستئوپروز کمک کند. افزودن کرفس به برنامه غذایی روزانه یک راه ساده و طبیعی برای حفظ استحکام استخوان‌ها است.

5. کرفس و سلامت پوست: رازی برای پوستی جوان و شاداب

کرفس مملو از ویتامین C است که به تولید کلاژن کمک کرده و در نتیجه به حفظ سلامت و زیبایی پوست کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کرفس می‌توانند از پوست در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و پیری زودرس را کاهش دهند. اضافه کردن این سبزی به رژیم غذایی، روشی مؤثر برای حفظ طراوت و شادابی پوست است.

جمع بندی

کرفس: سوپرفودی برای سلامت و زیبایی. این سبزی کم‌کالری مملو از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، و آنتی‌اکسیدان‌ها است که به کاهش التهاب، حفظ سلامت قلب، کنترل وزن، تقویت استخوان‌ها، و حفظ شادابی پوست کمک می‌کند. اضافه کردن کرفس به رژیم غذایی روزانه می‌تواند به بهبود عمومی سلامتی شما کمک کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • قصاص یک زن و ۲ مرد در زندان
  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • نقشه زن خیانتکار برای قتل شوهر
  • زنی که شوهر سابق خود را به قتل رساند، دستگیر شد
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • دستگیری زنی که شوهر خود را با سلاح سرد به قتل رساند
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • سریال کره‌ای Hide؛ جاذبۀ معماهای تمام‌نشدنی