Web Analytics Made Easy - Statcounter

گناباد- ایرنا- فرماندار بجستان مشارکت مردم در عرصه های اقتصادی را برای توسعه و رونق این شهرستان ضروری دانست و بر استفاده از همه ظرفیتهای موجود و جوامع محلی برای بستر سازی در این زمینه تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، حسین ابراهیمی کردیانی روز یکشنبه در جمع مسئولان و فعالان اقتصادی بجستان طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی مبنی بر اجرای طرح مثلت اقتصادی و تعیین معین های اقتصادی در این استان را از ارکان مهم بسترسازی برای حضور مردم و سرمایه گذاران در فرآیند توسعه و رونق منطقه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: باید با شناسایی نقاط ضعف و قوت و بهره گیری از مشارکت جوامع محلی و فعالان اقتصادی برای رفع محرومیت از مناطق اقدام کرد.
وی افزود: در این راستا بانک قرض الحسنه رسالت به عنوان معین اقتصادی بجستان مشخص شده و ناحیه مقاومت بسیج سپاه، کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره منابع طبیعی این شهرستان هم به عنوان سه معین اقتصادی زیر مجموعه بانک رسالت در اجرای طرح مثلث اقتصادی و رونق و اشتغالزایی در منطقه نقش آفرین هستند.
ابراهیمی کردیانی اظهار داشت: ناحیه مقاومت بسیج بجستان با شناسایی 16 روستای محروم در عرصه رونق اقتصادی آنها نقش آفرین بوده و این شهرستان از نظر تعداد طرحهای محرومیت زدایی با مشارکت سپاه رتبه نخست استان خراسان رضوی را دارد.
وی گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز برای 800 نفر از افراد زیرپوشش در حوزه تولید فرش دستباف زمینه اشتغال فراهم کرده و افرادی که هیچ درآمدی نداشتند هم اکنون ماهانه حدود 10 میلیون ریال درآمد دارند.
وی افزود: سالانه 160 میلیارد ریال به عنوان یارانه در بجستان پرداخت می شود که معادل نیمی از این مبلغ صرف امور عمرانی در این شهرستان می شود.
ابراهیمی اظهار داشت: بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب محور مهم توسعه و رونق در بخشهای مختلف اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پیش روی مسئولان و آحاد مردم قرار دارد و جلب مشارکت مردم در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی ارکان مهم آن محسوب می شود.
شهرستان بجستان در 278 کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
2095/ 6053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد عرصه اقتصاد مشاركت مردم توسعه بجستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد

ایسنا/فارس فرماندار شیراز با اشاره به راهکارهای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم باشد تا هر کسی متناسب با توانمندی خود بتواند وارد این عرصه شود.

لطف‌الله شیبانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: تفاوت شعار امسال با شعار سال‌های قبل، بحث مشارکت مردم است.

وی، نسخه ورود مردم در تمام فعالیت‌های مرتبط با حاکمیت کشور را نسخه شفابخشی دانست که در ۴۵ ساله عمر انقلاب اسلامی همواره موفق‌آمیز بوده است و افزود: در هرجا از مشارکت مردم استفاده کردیم، صد درصد موفق بودیم.

شیبانی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه رهبر معظم انقلاب در تمام سنوات گذشته شعار سال را به مسائل تولید و اشتغال اختصاص دادند، اما همان‌طور که در فرمایشاتشان هم مطرح است، آن چیزی که مورد انتظار مردم است، به صورت کامل محقق نشده است.

فرماندار شیراز با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال بحث ورود عامه مردم را برای حل مشکلات اقتصادی و اشتغال مطرح کردند، به تبیین نکاتی در این رابطه پرداخت و گفت: وقتی بحث ورود مردم به فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی مطرح می‌شود، اولین چیزی که به ذهن متبادر می‌شود همان نسخه شرکت‌های تعاونی است.

وی اضافه کرد: نسخه شرکت‌های تعاونی در جای خودش یکی از ارکان فعالیت‌های اقتصادی ماست که در قانون اساسی هم پیش‌بینی شده است اما به نظر می‌رسد که مشارکت مردم در جهت ایجاد جهش تولید و برخی مسائل اقتصادی، باید به صورت مستقیم به فعالیت‌های تولیدی باشد یعنی باید تک تک مردم در حد توان و بضاعت و تحمل و امکان، در تک تک فعالیت‌های اقتصادی شرکت کنند.

شیبانی افزود: منظور این نیست که سرمایه کوچک و خرد برای تأمین منابع مالی یک تولیدی یا رویداد انجام شود که این هم در جای خود درست است، اما منظور آن است که هر کسی در حد توان خود وارد پروسه تولید شود، به عنوان مثال چیزی که عامه مردم درگیر آن هستند، فعالیت‌های صنایع دستی است.  

فرماندار شیراز تصریح کرد: در بحث صنایع دستی، باید به این سمت برویم که منابع مالی هر کدام از افراد یکی شود و یک فعالیت مرتبط با تولید راه‌اندازی شود. به عنوان مثال اگر یک خانم توان قالی‌بافی دارد حتی اگر در یک روستای دورافتاده هم باشد، باید موانع کار برایش برطرف شود تا بتواند شخصاً و رأسا به فعالیت بپردازد و منابع مالی آن تأمین شود تا بتواند وارد کار تولیدی شود و این مسئله هم در گرو این نباشد که باید شرکت یا سازمان تأسیس کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین اگر کسی فعالیت دانش بنیاد داشته باشد، موانع پیش پای او را برطرف کنیم تا بتواند وارد فعالیت تولیدی شود، گفت: اگر بحث تولیدی و اقتصاد عمومی را فراگیر کنیم که همه در حد توانایی و تجربه و دانش خود به صورت فردی و شخصی وارد این قضایا شوند، بسیاری از مشکلات خرد جامعه از جمله بحث اشتغال حل خواهد شد.

فرماندار شیراز یادآور شد: بحث راه‌اندازی صنایع تبدیلی در یک خانواده می‌تواند مسئله اشتغال فرزندان یا حتی اطرافیان آنان را برطرف کرده و مشکلات اقتصاد آنان را حل کند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است