Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل سازمان نظام پزشکی گفت: نسخه نویسی الکترونیک گام بزرگی در راستای ایجاد انضباط مالی در حوزه سلامت است و کمک می‌کند که آمار صحیح در دست داشته باشیم، چنانچه آمار صحیح نداشته باشیم، نمی‌توانیم در حوزه آموزش پزشکی، پژوهش‌ها و درمان به نحو احسن عمل کنیم.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان محمدرضا ظفرقندی در همایش معاونین درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیران کل بیمه سلامت و در مراسم رونمایی از سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک، بیان کرد: جای خرسندی است که امروز نقطه عطفی در نظام سلامت کشور رقم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتقد هستم که چنانچه به منابع نامحدود هم دسترسی داشته باشیم، باز هم، استقرار انضباط مالی ضرورت دارد. برای مثال، کشور‌هایی که چندین برابر ایران منابع دارند هم به روش ما عمل نکرده و به فاصله یک هفته در یک دفترچه، دو بار ام آر آی تجویز نمی‌کنند.

نسخه نویسی الکترونیک گام بزرگی در راستای ایجاد انضباط مالی در حوزه سلامت است و کمک می‌کند که آمار صحیح در دست داشته باشیم، چنانچه آمار صحیح نداشته باشیم، نمی‌توانیم در حوزه آموزش پزشکی، پژوهش‌ها و درمان به نحو احسن عمل کنیم.

وی افزود: در عین حال، نظام پزشکی می‌تواند با اجرای نسخه نویسی الکترونیک، انضباطی را هم برای جامعه پزشکی ایجاد کند. نظام پزشکی قطعا با تمام توان در این برنامه هم در جهت اجرا و هم در جهت فرهنگ سازی کمک می‌کند.

رییس سازمان نظام پزشکی اظهار کرد: اجرای نسخه نویسی الکترونیک به فرهنگ سازی هم در جامعه پزشکی و هم در میان مردم نیاز دارد و ما با تمام توان در اجرای آن کمک خواهیم کرد، البته آغاز کار با مشکلاتی همراه خواهد بود. نظام پزشکی قادر است در بحث اجرای نظام ارجاع، هماهنگی انجمن‌های علمی و پزشکان عمومی کمک کند.

در عین حال امیدوارم در اجرای سیاست‌ها به سمت اقدامات تشویقی رویم. دکتر ظفرقندی گفت: در حال حاضر، قانونی در مجلس شورای اسلامی تصویب شده که امیدواریم در شورای نگهبان رد شود و آن این است که به ازای هر نسخه مقداری از پزشک کسر شود، اما این اقدامات صحیح نیست، بلکه برای ایجاد یک فرهنگ صحیح جدید، باید سیاست‌های تشویقی قرار داد.

وی بیان کرد: سازمان نظام پزشکی از دولت درخواست دارد که برای پرداخت یا کاهش معوقات بیمه‌ها کمک کند. البته شریعتمداری قول مساعد داد که تا پایان سال، دو پرداختی خوب به بیمارستان‌ها و بخش‌های مختلف داشته باشند. از بیمه سلامت هم می‌خواهیم در این زمینه کمک کند.

رییس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد: در عین حال، وزیر بهداشت هم قول داده اند که تا پایان سال، وضعیت تعرفه‌ها را اعلام کنند که این اقدام گام بسیار خوبی در راستای انضباط مالی است و امیدواریم این اتفاق بیفتد تا مشکلات جامعه پزشکی در آینده کمتر شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیکی پزشکی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۶۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت