Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با اشاره به تلاش برای اکنون زیرساخت های لازم برای بین المللی سازی این دانشگاه فراهم شده و از مهر سال آینده دانشجوی خارجی پذیرش می کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد جعفر رضایی عصر یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: در این زمینه مجوزهای لازم اخذ شده و برای مهر سال آینده در رشته های پزشکی و پرستاری دانشجوی خارجی در این دانشگاه پذیرش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با توجه به قرابت و نزدیکی که با اقلیم کردستان عراق داریم بیشترین همکاری ما در این زمینه با این کشور خواهد بود و سعی می شود از کشوری های دیگر نیز متقاضی پذیرش شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه در 2 سال گذشته 100 نفر به اعضای هیات علمی این دانشگاه اضافه شده است گفت: در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی در این دانشگاه 262 نفر است.
وی با بیان اینکه جمعیت دانشجویی دانشگاه نیز از 2 هزار و 400 نفر به 2 هزار و 816 نفر افزایش یافته است، افزود: در حال حاضر نسبت تعداد دانشجو به استاد در دانشگاه علوم پزشکی استان بین 11 به یک متغیر است.
رضایی یادآور شد: براساس آمارهای موجود در رشته های پزشکی 13 درصد، در رشته های پرستاری 20 درصد و در رشته های دستیاری با افزایش 100 درصدی مواجه شده ایم.

**30 درصد ظرفیت پذیرش دانشجو با مناطق بومی است
وی با اشاره به اینکه در زمینه جذب دانشجو پذیرش براساس عدالت آموزشی است، گفت: 30 درصد ظرفیت پذیرش دانشجویان سهمیه مناطق بومی است و با این روند تا چند سال آینده از روستاهای دور افتاده نیز متخصص خواهیم داشت.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: در حال حاضر هفت رشته رزیدنتی داریم که تلاش می کنیم کیفیت این رشته را افزایش داده ضمن اینکه آن را گسترش هم بدهیم.
وی به برگزاری نظام جامع ارزیابی آزمون های دانشگاهی در استان اشاره کرد و گفت: این طرح برای نخستین بار در کشور در استان انجام شده و نتایج آن به وزارتخانه ارسال شده است.
رضایی ایجاد سالن های آزمون الکترونیک را از دیگر فعالیت های انجام شده اعلام کرد و اظهار داشت: این سالن ها با 100 دستگاه کامپیوتر در استان راه اندازی شد که تلاش می کنیم آمار آن دستگاه ها را به 100 مورد افزایش دهیم.
وی آموزش مجازی را از دیگر برنامه های این حوزه دانست و گفت: تلاش می کنیم سال آینده بخشی از برنامه های این حوزه را مجازی کرده و در سال های آینده دانشکده مجازی در این دانشگاه راه اندازی شود.

** خیرین به سمت ساخت خوابگاه های دانشجویی بیایند
شعبان سپهر معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست از خیرین خواست کمک های خود را به سمت ساخت خوابگاه های دانشجویی در استان سوق دهند.
به گزارش ایرنا، تا قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در کردستان دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی وجود نداشت، در سال 1365 مجموعه ای آموزشی پژوهشی با ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی در این استان تشکیل شد.
در سال 1367 دانشکده پرستاری و مامایی برای پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناس پرستاری و کاردانی مامایی نیز راه اندازی شد.
با تصویب رشته پزشکی در شورای ارزیابی گسترش دانشگاه ها در سال 1369 و ادغام سازمان منطقه ای بهداشت و درمان، دانشکده علوم پزشکی کردستان نیز تشکیل شد.
در سال 1371 از تجمیع دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی، ارتقای به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی صورت گرفت و در حال حاضر این دانشگاه دارای پنج دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی است.
7348 / 3034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي كردستان دانشجوي خارجي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیان پهلوان‌افشاری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در مراسم تجلیل از شهدای دانشجوی این واحد دانشگاهی زنده نگه‌داشتن نام و یاد شهدا در جامعه به‌ویژه مراکز علمی و دانشگاهی را ضرورت برشمرد و اظهار کرد: ذهن خاکیان از درک عمیق مفاهیم بلندی که در وصف شهدا آمده عاجز و ناتوان است به تعبیر آیه شریف قرآنی شهدا نزد پروردگار خود به ارتزاق می‌پردازند که این نکته بیانگر ارتباط عمیق شهید با ذات حضرت حق‌تعالی است.

وی با تجلیل از ایثارگری‌ها و رشادت‌های خالصانه شهیدان دانشگاهی عنوان کرد: شهدای دانشجو مایه آبرو و افتخار دانشگاه و دانشگاهیان هستند که با بصیرت مثال‌زدنی و از روی اعتقاد خود از پشت میز‌های درس به خاک‌ریز‌ها رفتند تا به دنیا نشان دهند که دانشجویان این مرزوبوم تا پای جان بر سر آرمان‌ها و اهداف مقدس خود می‌ایستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با اشاره به ۶ شهید دانشجو در این واحد دانشگاهی بیان کرد: شهیدان دانشجو کسانی هستند که با احساس مسئولیتی که داشتند از همه دلبستگی‌های دنیوی و شور و شعف عالم جوانی دل کندند و برای هم‌سالان و هم‌وطنان خود امنیت و آرامش را ایجاد کردند.

پهلوان‌افشاری گفت:‌ یکی از رسالت‌های مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن و طنین‌انداز کردن رایحه دل‌انگیز شهدا در فضای دانشگاهی است بر همین اساس بر خود فرض می‌دانیم تا با تجلیل و تکریم از خانواده شهدا با شهیدان تجدیدعهد کرده و یاد شهدا را به‌صورت علمی در محیط‌های دانشگاهی زنده نگه‌داریم.

به گزارش آنا،‌ دانشجویان شهید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک عبارتند از: شهید ولی‌الله قمی دانشجوی رشته الهیات (تاریخ شهادت پنجم مرداد ۱۳۶۷ عملیات مرصاد)، شهید عابدین هداوند خانی دانشجوی رشته الهیات (تاریخ شهادت۲۴ دی ۱۳۶۵ عملیات کربلای ۵)، شهیده منصوره تاجیک رشته آموزش زبان انگلیسی (تاریخ شهادت۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ دیاله عراق- انتحاری)، شهید حسین حسین زاده دانشجوی رشته تربیت‌بدنی (تاریخ شهادت۳۰ دی ۱۳۹۵ حادثه پلاسکو)، شهید سجاد زبرجدی دانشجوی رشته تربیت‌بدنی (تاریخ شهادت هفتم مهر ۱۳۹۵ حلب سوریه)، شهید سعید خواجه صالحانی دانشجوی رشته برق صنعتی (تاریخ شهادت چهارم فروردین ۱۳۹۶ قمحانه سوریه)

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست