Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@23:32:27 GMT

88 واحد برتر حامی حقوق مصرف کننده در فارس معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۶۲۸۴۸

88 واحد برتر حامی حقوق مصرف کننده در فارس معرفی شدند

به گزارش ایرنا آیین معرفی این واحدها شامگاه یکشنبه در شیراز برگزار شد که معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت:طی هشت سال گذشته تنها استانی در کشور بوده ایم که توانسته ایم جشنواره حقوق مصرف کننده را اجرا کنیم.
یدالله رحمانی اضافه کرد: حمایت از حقوق مصرف کننده باید در اولویت تمام تولید کنندگان باشد یکی از اصلی ترین مواردی که باید در تولید کالا در نظر گرفته شود نیز ارئه اطلاعات کامل به مصرف کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: با کیفیت و استاندارد بودن از جمله مطالباتی است که مصرف کننده از تولید کننده دارد البته مصرف کننده باید در شرایط رقابتی و غیر انحصاری نسبت به تهیه کالا اقدام کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس اضافه کرد: تولید کننده باید شرایطی ایجاد کند که مصرف کننده از سرویس های پس از فروش بهره‌مند شود و بر اساس ضمانت نامه هایی که در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد از خدمات پس از فروش استفاده کند.

** پرداخت 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد های اقتصادی
رحمانی با اعلام این خبر که تسهیلات مختلفی در قالب طرح تولید و اشتغال از سوی دولت برای تولید کنندگان در نظر گرفته شده است گفت: دستور العمل اجرایی برنامه تولید و اشتغال در قالب برنامه بودجه سال 98 ارائه شده و این برنامه با همکاری دو سازمان صنعت ، معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه تهیه شده است.
معاون استاندار فارس تاکید کرد: 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح تولید و اشتغال در نظر گرفته شده است که 10هزار میلیارد از طریق سیستم بانکی ، 10 هزار میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه ملی و هزار میلیارد تومان نیز در قالب تسهیلات دولتی به واحد های تولید کننده واجد شرایط پرداخت خواهد شد.
وی اضافه کرد: طرح های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بیشتر از 60 درصد ، طرح های بازسازی و نوسازی واحد های اقتصادی و طرح هایی که دارای مشکل تامین نقدینگی هستند از جمله طرح هایی است که واجد شرایط دریافت تسهیلات دولتی هستند.

**مصرف کننده سیاست تولید را مشخص می کند
سرپرست سازمان صنعت ، معدن و تجارت هم گفت: نقش مصرف کننده در جامعه به گونه ای است که سیاست تولید را تعیین می کند و تولید کننده را به دنبال خود می کشاند.
فریبرز رضا زاده اضافه کرد: در شرایط سخت اقتصادی بیش از 80 واحد با افزایش کیفیت نسبت به جلب نظر مصرف کنندگان اقدام کرده اند و در حوزه حمایت از حقوق مصرف کننده برتر شده اند.
** 47 واحد تولیدی و 41 واحد خدماتی؛ برترین های حامی حقوق مصرف کننده
معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کننده سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت : 88 واحد برتر در حوزه حمایت از حقوق مصرف کننده معرفی شده اند که از این بین 47 واحد تولیدی و 41 واحد خدماتی در این دوره برتر شناخته شدند.
محمد ابراهیم صداقت اضافه کرد: در حوزه صنعت 14 واحد و در بخش خدمات شش واحد تندیس طلایی این جشنواره را دریافت کردند.
وی با بیان این که مشکلات اقتصادی باعث شده تا برخی از واحد های تولیدی نتوانند در این جشنواره حضور داشته باشند ، عنوان کرد: یکی از فرایند های ارزیابی واحدهای تولیدی و خدماتی پرسش از مصرف کننده است و برخی از واحدهایی که در این جشنواره ثبت نام کرده اند چون نتوانسته اند رضایت مردم را کسب کنند از این مراسم حذف شدند.
صداقت اظهار داشت: روش های مختلفی در ارزیابی واحد های تولیدی و خدماتی در نظر گرفته شد و امید است روش منحصر به فردی که در جشنواره هشتم در نظر گرفته شده است در کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.
ع.پ /1876
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اشتغال حقوق خدمات پس از فروش سازمان صنعت معدن و تجارت صنعت 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۲۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.


آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسئله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

 نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور  بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

 

 

 

دیگر خبرها

  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • تجلیل از معلمان نمونه فارس
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است