Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@16:34:06 GMT

کنایه روحانی به ترامپ پیش از سفر به عراق

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۶۳۲۴۳

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در سخنرانی پیش از سفر به عراق در پاویون دولت اظهار کرد: ایران بسیاری از نیازهایش را می تواند از عراق تامین کند و در این سفر طرح های مهمی در دست داریم و برای ما موضوع ترانزیت اهمیت خاصی دارد و علاقه مند به توسعه راه های ارتباطی میان ایران و عراق هستیم. 

وی با اشاره به علاقه مندی برای راه اندازی خط راه آهن ایران با عراق عنوان کرد: این اتفاق می تواند به نفع دو کشور و زائران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس جمهوری تصریح کرد: احداث شهرک های صنعتی، مورد علاقه طرفین است؛ همچنین مسئله محیط زیست و بحث گرد و غبار موضوعاتی است که می توان درباره آن اقدامات مشترک انجام داد.

روحانی ادامه داد: در این سفر بازرگانان نیز حضور دارند و نشستی اقتصادی نیز خواهیم داشت و با عشایر و سیاسیون نیز ملاقات خواهیم داشت .

وی گفت: امیدواریم این سفر به نفع ملت و توسعه روابط دو کشور باشد و در همه زمینه ها از بهداشت و درمان و تجارت و سرمایه گذاری و ترانزیت و گردشگری و امنیت منطقه مباحث و جلسات موثری داشته باشیم. 

روحانی با اشاره به سفر مخفیانه رییس جمهوری آمریکا به پایگاه های نظامی آمریکا در عراق تصریح کرد: رابطه ایران و عراق با یک کشور اشغالگر همچون امریکا قابل مقایسه نیست؛ امریکا در منطقه منفور است، بمب هایی که آمریکایی ها بر سر عراقی ها و مردم سوریه و دیگر کشورهای منطقه فرود آوردند فراموش شدنی نیست و برادری ایران نسبت به کشورهای منطقه هم در یاد کشورهای منطقه نمی رود. 

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران برای دیدار با مقامات عالیرتبه عراق در صدر یک هیات بلندپایه سیاسی - اقتصادی عازم بغداد پایتخت این کشور می شود. 

این سفر که نخستین سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به عراق است به دعوت رسمی برهم صالح همتای عراقی وی انجام می شود. 

دیدار رسمی با برهم صالح رییس جمهوری و عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق و مذاکرات دو جانبه در خصوص روابط تهران – بغداد در حوزه های مختلف و گسترش و تقویت همکاری های منطقه ای دو کشور از مهم ترین برنامه های دکتر روحانی در این سفر تاریخی است. 

رییس جمهوری اسلامی ایران همچنین در این سفر سه روزه با محمد الحلبوسی رییس و نمایندگان مجلس عراق دیدار و گفت و گو می کند. 

شرکت در همایش تجاری با حضور بخش های دولتی و خصوصی ایران و عراق و همچنین دیدار با سایر مسئولان بلندپایه عراقی و برخی نخبگان، گروه های سیاسی و اجتماعی این کشور از دیگر برنامه های دکتر روحانی در سفر به عراق است. 

در جریان سفر رییس جمهوری، هیات های عالیرتبه دو کشور در نشست هایی مشترک و همچنین جداگانه با همتایان خود دیدار و آخرین وضعیت توافقات و سطح همکاری ها و فرصت های جدید برای توسعه و تعمیق روابط دو کشور دوست و همسایه را بررسی می کنند. 

دیدار با آیت الله «سیدعلی سیستانی» از مراجع عظام تقلید و زیارت عتبات عالیات از دیگر برنامه های سفر رییس جمهوری به عراق است. 

برهم صالح 26 آبان امسال در صدر یک هیات عالیرتبه به تهران سفر کرد که سفر صبح امروز رییس جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سفر چهار ماه پیش وی، سال 97 را در تاریخ روابط دو کشور دوست و همسایه، تاریخ ساز می کند. 

سفر سه روزه دکتر روحانی به عراق از این جهت حائز اهمیت است که علاوه بر دو کشور، دوستان و دشمنان دو طرف نیز در سطح منطقه و جهان نظاره گر چگونگی و نتایج عملی این سفر هستند. 

بسیاری از مقامات ایران و عراق و ناظران روابط منطقه ای دو کشور، سفر رییس جمهوری ایران به عراق را نقطه عطفی در روابط تاریخی تهران - بغداد می دانند؛ سفری که بیانگر شکست سیاست تحریم و انزوای جمهوری اسلامی و خط بطلان بر اختلال در روابط دیرینه دو ملت و زمینه ساز تفاهم های جدی تهران و بغداد در عرصه های دو جانبه، منطقه ای و بین المللی خواهد بود. 

دکتر روحانی روز چهارشنبه 22 اسفندماه 97 به تهران باز می گردد. 

رفت و آمدهای دیپلماتیک دو ماه گذشته و همچنین تماس های تلفنی بین مقامات ایرانی و عراقی در آستانه سفر دکتر روحانی به بغداد، نشان از وجود اراده سیاسی قوی در پایتخت های دو کشور برای گسترش مراودات و گفت و گوهای دو جانبه است. 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حسن روحانی ایران ایران و عراق محیط زیست بهداشت و درمان تجارت سرمایه گذاری گردشگری رییس جمهوری سوریه کشورهای منطقه رییس جمهوری اسلامی پایتخت جمهوری اسلامی ایران عادل عبدالمهدی اسلامی ایران نمایندگان مجلس دولتی و خصوصی سیاسی و اجتماعی جهان ایران حسن روحانی عراق کشورهای منطقه ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۳۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • آمادگی مازندران برای سفر رییس جمهوری
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود