Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دولت چین امروز دوشنبه و در پی سقوط یک فروند هواپیما در اتیوپی، به شرکت‌های هواپیمایی این کشور دستور داد تا فعالیت هواپیمای «بویینگ_۷۳۷ مکس_۸» را به حالت تعلیق درآورند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، دولت چین با اشاره به سقوط مرگبار هواپیما در اتیوپی در روز گذشته و نیز یک فروند هواپیما با مدل مشابه در اندونزی، به شرکت‌های هواپیمایی این کشور دستور داد تا فعالیت هواپیمای «بویینگ_۷۳۷ مکس_۸» را به حالت تعلیق درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره هوانوردی چین طی بیانیه‌ای با اشاره به وجود شباهت میان این ۲ حادثه اعلام کرد که شرکت‌های هواپیمایی داخلی این کشور باید فعالیت این نوع هواپیما را متوقف کنند.

روز گذشته یک فروند هواپیمای مسافربری ۷۳۷ بویینگ متعلق به اتیوپی در مسیر سفر به نایروبی دچار سانحه شده و سقوط کرد و تمامی ۱۴۹ سرنشین و ۸ خدمه این هواپیما جان خود را از دست دادند.

۸ نفر از سرنشینان این هواپیما شهروندان چین بوده‌اند.

ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ نیز مقامات اندونزی از سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری این کشور با ۱۸۸ سرنشین خبر دادند.

مقامات اندونزی اعلام کردند که این هواپیما از نوع «بویینگ ۷۳۷ مَکس ۸» و متعلق به شرکت هواپیمایی «لیون ایر» بوده است.

تمامی سرنشینان این هواپیما نیز جان خود را از دست دادند.

در بیانیه اداره هوانوردی چین آمده است: فعالیت این نوع هواپیما تنها زمانی از سر گرفته خواهد شد که تدابیر مربوطه برای تضمین امنیت پرواز به شیوه‌ای مؤثر، مورد تأیید قرار گیرد.

اداره هوانوردی چین اعلام کرده که با شرکت بویینگ و همچنین ادره هوانوردی فدرال آمریکا در این رابطه تماس خواهد گرفت.

چین یکی از مشتریان اصلی شرکت‌های هواپیماسازی آمریکا به حساب می‎آید و بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده تا ماه ژانویه، شرکت بویینگ تاکنون ۷۶ فروند هواپیمای «بویینگ ۷۳۷ مکس ۸» به چین تحویل داده و سفارش ۱۰۴ فروند دیگر را از این کشور دریافت کرده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سقوط هواپیما اتیوپی اندونزی آمریکا بویینگ 737

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد