Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- چین و اتیوپی امروز دوشنبه و در پی سقوط یک فروند هواپیما در اتیوپی، به شرکت‌های هواپیمایی خود دستور دادند تا فعالیت هواپیمای «بویینگ_۷۳۷ مکس_۸» را به حالت تعلیق درآورند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، دولت چین با اشاره به سقوط مرگبار هواپیما در اتیوپی در روز گذشته و نیز یک فروند هواپیما با مدل مشابه در اندونزی، به شرکت‌های هواپیمایی این کشور دستور داد تا فعالیت هواپیمای «بویینگ_۷۳۷ مکس_۸» را به حالت تعلیق درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره هوانوردی چین طی بیانیه‌ای با اشاره به وجود شباهت میان این ۲ حادثه اعلام کرد که شرکت‌های هواپیمایی داخلی این کشور باید فعالیت این نوع هواپیما را متوقف کنند.

روز گذشته یک فروند هواپیمای مسافربری ۷۳۷ بویینگ متعلق به اتیوپی در مسیر سفر به نایروبی دچار سانحه شده و سقوط کرد و تمامی ۱۴۹ سرنشین و ۸ خدمه این هواپیما جان خود را از دست دادند.

۸ نفر از سرنشینان این هواپیما شهروندان چین بوده‌اند.

ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ نیز مقامات اندونزی از سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری این کشور با ۱۸۸ سرنشین خبر دادند.

مقامات اندونزی اعلام کردند که این هواپیما از نوع «بویینگ ۷۳۷ مَکس ۸» و متعلق به شرکت هواپیمایی «لیون ایر» بوده است.

تمامی سرنشینان این هواپیما نیز جان خود را از دست دادند.

در بیانیه اداره هوانوردی چین آمده است: فعالیت این نوع هواپیما تنها زمانی از سر گرفته خواهد شد که تدابیر مربوطه برای تضمین امنیت پرواز به شیوه‌ای مؤثر، مورد تأیید قرار گیرد.

اداره هوانوردی چین اعلام کرده که با شرکت بویینگ و همچنین ادره هوانوردی فدرال آمریکا در این رابطه تماس خواهد گرفت.

چین یکی از مشتریان اصلی شرکت‌های هواپیماسازی آمریکا به حساب می‎آید و بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده تا ماه ژانویه، شرکت بویینگ تاکنون ۷۶ فروند هواپیمای «بویینگ ۷۳۷ مکس ۸» به چین تحویل داده و سفارش ۱۰۴ فروند دیگر را از این کشور دریافت کرده است.

در همین حال شبکه الجزیره گزارش داد که شرکت‌های هواپیمایی اتیوپی نیز فعالیت هواپیمای بویینگ 737 مکس 8 را به حالت تعلیق درآورده‌اند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سقوط هواپیما اتیوپی اندونزی آمریکا بویینگ 737

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست

مجتبی بیاتی، مدیرکل فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی کرمانشاه در خصوص شرایط حال حاضر این فرودگاه، گفت : فرودگاه‌ها به‌دلیل برخورداری از پتانسیل‌های مختلف در رشد اقتصادی و کمک به ایجاد توسعه پایدار از باارزش‌ترین زیرساخت‌های جوامع بشری محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به قدمت ۵۵ ساله فرودگاه کرمانشاه، تصریح کرد: این فرودگاه به‌عنوان فرودگاه هاب منطقه در پشتیبانی از چهار استان همجوار، جابجایی زائران عتبات عالیات و مسافران کشور عراق نقش بسزایی داشته است.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی کرمانشاه ادامه داد: فرودگاه کرمانشاه با توجه به قدمتش نیاز به بهسازی داشت که در نهایت با هماهنگی شرکت فرودگاه‌های کشور و استاندار وقت، پروژه بهسازی و توسعه عوامل پروازی شامل باند، تاکسی‌وی‌های موازی و توسعه پارکینگ هواپیما در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: تمام اعتبارات پروژه از شرکت فرودگاه‌های کشور اخذ شد، ولی به خاطر اینکه فرودگاه تعطیل نشود و نیاز بر ساخت باند دوم بود با هماهنگی‌ها صورت گرفته و اعتبارات خوب، باند دوم احداث شد.

بیاتی ادامه داد: سال ۹۸ باند مذکور آماده بود، ولی به دلیل داشتن معارض در ضلع شمالی و مشکلات پیمانکاری با وقفه ایجاد شد و با حمایت‌ها و اعتبارات از اردیبهشت‌ماه سال گذشته تاکنون یک‌هزار و ۷۰۰ سورتی پرواز نشست و برخاست روی این باند صورت گرفته است.

وی از پروژه باند دوم فرودگاه کرمانشاه به دلیل داشتن ۳ هزار و ۴۰۰ متر طول باند و ۶۰ متر عرض و برداشت ۸۰ تا ۸۵ سانتی‌متر آسفالت و مصالح قدیم به عنوان یک ابرپروژه یاد کرد و افزود: این باند به عنوان باند احتیاطی برای نشست و برخاست در روز است.

بیاتی محدودیت در پرواز را به علت کاهش ناوگان شرکت‌های هواپیمایی دانست و گفت: فرودگاه کرمانشاه از طلوع تا غروب عملیاتی است و امکان نشست و برخاست ۵۰ پرواز روزانه برای هواپیما‌هایی با بدنه متوسط را دارد.

وی در خصوص توسعه پارکینگ هواپیمایی فرودگاه کرمانشاه، گفت: ۳۶ هزار مترمربع پاکینگ هواپیمایی برای پارک همزمان ۴ هواپیما داشتیم که با بهسازی صورت گرفته تبدیل به پارک همزمان ۸ هواپیما و شب‌خواب را خواهد داشت.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی شهید اشرفی کرمانشاه تصریح کرد: تا بهمن‌ماه سال گذشته ۱۵ پرواز هفتگی داشتیم که با حمایت‌های استاندار و نمایندگان مجلس الان به مسیر‌های تهران، مشهد و عسلویه به ۴۰ پرواز هفتگی رسیده است، البته فعلا پرواز خارجی نداریم.

وی اضافه کرد: از اردیبهشت‌ماه سال گذشته بهسازی باند اصلی شروع شده که با بهسازی این باند و ۲۴ ساعته شدن نشست و برخاست‌ها و همچنین تأسیس شرکت هواپیمایی در استان و توسعه ناوگان شرکت‌های هواپیمایی جایگاه فرودگاه کرمانشاه، خیلی بهتر از گذشته می‌شود.

بیاتی تصریح کرد: امیدوارم با توجه به برنامه زمان‌بندی تعریف شده برای پیمانکار و کمک‌های خوبی که صورت گرفته، پایان ۶ ماهه اول امسال باند را عملیاتی کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • هواپیمایی لوفت‌ هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد