Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور‌ با بیان اینکه نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای به زودی توسط شورای اقتصاد اعلام می‌شود گفت:‌ دلگرم شدن بیشتر کشاورزان و چایکاران شمالی ‌از ‌تبعات مثبت حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی از چرخه واردات چای خارجی است. ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حبیب جهانساز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت از تشکیل جلسه شورای اقتصاد خبر داد و اظهار داشت: تعیین قیمت برگ سبز چای در دستور کار جلسه امروز این شورا قرار دارد بنابراین امیدواریم نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای برای سال زراعی جدید به نسبت سایر اقلام افزایش مناسبی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور‌ برگزاری جلسات کارشناسی متعدد جهت تعیین نرخ مناسب خرید برگ سبز چای را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد:‌ برآیند جلسه شورای اقتصاد و تصمیماتی که برای خرید تضمینی برگ سبز چای اتخاذ خواهد شد متعاقباً از طریق سازمان چای اطلاع‌رسانی می‌شود.

جهانساز به تصمیم اخیر دولت برای حذف ارز 4 هزار و 200 تومانی برای واردات چای اشاره کرد و ابراز داشت:‌ این تصمیم دولت در صورت نهایی شدن و صدور ابلاغیه‌های لازم آن تأثیر به‌سزایی در صنعت چای داخلی ایجاد می‌کند و قدرت رقابت آن را با محصول مشابه خارجی افزایش می‌دهد.

استاندار گیلان: ارز 4200 تومانی واردات چای حذف می‌شودواردات چای با ارز 4200 تومانی، فروش در بازار با ارز 12000 تومانیمطالبات گیلانی‌ها از رئیس جمهور|‌ حمایت دولت از صنعت چای به خوبی ادامه پیدا کند

رئیس سازمان چای کشور با تأکید بر اینکه در راستای حذف اعطای ارز 4 هزار و 200 تومانی به واردکنندگان چای خارجی مکاتبات بسیار زیادی توسط این سازمان انجام داده است خاطرنشان کرد:‌ وزارت جهاد کشاورزی نیز در همین راستا پیشنهاداتی را به دولت ارائه داده بود.

وی دلگرم شدن بیشتر کشاورزان و چایکاران شمالی را از دیگر تبعات مثبت حذف ارز 4 هزار و 200 تومانی از چرخه واردات چای خارجی اعلام کرد و گفت:‌ رونق هر چه بیشتر چای داخلی و کاهش دغدغه بهره‌برداران و صاحبان کارخانجات چایسازی شمال از دیگر حواشی مثبت اجرای این طرح است.

رئیس سازمان چای کشور‌ در پاسخ به این سئوال که حذف ارز 4 هزار و 200 تومانی به چه مقدار موجب افزایش قیمت چای داخلی می‌شود نیز بیان داشت:‌ به‌طور دقیق نمی‌توان میزان افزایش نرخ چای داخلی را پیش‌بینی کرد زیرا واردکنندگان نیز برای مواجهه با چنین شرایط تمهیداتی را اتخاذ می‌کنند.

جهانساز کم کردن حاشیه سود را از جمله اقدامات متقابل واردکنندگان چای خارجی دانست و ابراز داشت:‌ در حال حاضر چای خارجی که توسط واردکنندگان با ارز 4 هزار و 200 تومانی جهت عرضه به مصرف‌کنندگان وارد بازار داخلی شده است با چندین برابر قیمت تمام شده به مردم عرضه می‌شود.

وی تصمیمات اخیر دولت برای حذف ارز یارانه‌ای به واردکنندگان چای داخلی را حرکتی بسیار مثبت اعلام کرد و اظهار داشت:‌ در ایام پایانی سالی که توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شد اتخاذ چنین تصمیمات و رویکردهایی توسط دولت بسیار امیدوارکننده است.

انتهای پیام/

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند

 اصغر بلوکیان در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع) در حسینیه هراتی های این شهر گفت: حاکمیت افغانستان نمی شود خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی ادامه داد: هیچ کس حاضر نیست در غربت بماند البته بازگشت به شرطی است که زمینه زندگی آبرومندانه و امن در افغانستان فراهم باشد و این توقع از حاکمیت کنونی افغانستان زیاد نیست چرا که مردم افغانستان قانع و کم توقعند و اصلا زندگی مصرفی ندارند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت گفت: مساله دیگر این است که چرا سازمان ملل جلوی فجایع افغانستان را قبل از وقوع نمی گیرد چون گاهی خود همین نهادهای بین المللی ایجاد کننده بدبختی های افغانستان هستند و بعد از وقوع این اتفاقات یک ریال، یک ریال می خواهند به رفع مشکل کمک کنند!

بلوکیان افزود: واقعیت این است که ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می آمد اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرزها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

وی اضافه کرد: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می شود، تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه ها برای این اتباع محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می کند.

بلوکیان به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی نیز اشاره و بیان کرد: تقریبا هفته ای ۳۰۰ پرونده از استانها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماریهای خاص جهت اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می شود اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی توانیم به همه اتباع این گونه خدمات خاص را بدهیم این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می کند.

وی ادامه داد: الان سطح علم، سواد و حرفه آموزی مهاجران افغانستانی مقیم ایران بالاست و قابل مقایسه با مثلا دهه ۶۰ نیست لذا باید از این ظرفیت ها استفاده شود.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت گفت: ظرفیتهای علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید برگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کنند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشورها پیشرفت کنند؟

بلوکیان افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه های خارجی و برخی در پوشش سازمانهای مردم نهاد برای جذب نخبه های افغانستانی در دیگر کشورها فراخوان می دهند.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجران خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است که نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر آنان دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه "سیام" وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار نفر از اتباع خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در آن میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می شوند و البته در ماه های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی