Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی لغو مجوز فعالیت دو روزنامه‌نگار آلمانی در ترکیه، برلین از آنکارا به شدت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، اخیراً مجوز فعالیت "توماس زایبرت"، روزنامه‌نگار روزنامه آلمانی تاگزاشپیگل و "یورگ برازه"، خبرنگار تلویزیون ZDF در ترکیه لغو شد. این اقدام پس از آن انجام شده که آلمان به شهروندانش نسبت به سفر به ترکیه هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان به خبرنگاران اعلام کرد: این مساله غیر قابل قبول است. ما نمی‌توانیم این نقض آزادی مطبوعات را درک کنیم.

شبکه ZDF تایید کرده است که خبرنگارش وارد آلمان شده است. روزنامه آلمانی تاگزاشپیگل نیز اعلام کرده است که زایبرت به آلمان رسیده است.

این اقدام آنکارا باعث افزایش تنش‌های دیپلماتیک میان آلمان و ترکیه شده است.

خبرنگار شبکه ZDF پیش از ترک استانبول گفت: دولت ترکیه به دنبال ساکت کردن رسانه‌های ملی بوده و اکنون نیز تلاش می‌کند رسانه‌های بین‌المللی را به سکوت وادار کند. ما نباید از این موضوع تبعیت کنیم.

زایبرت اعلام کرد: ترکیه موفق نخواهد شد رسانه‌ها را ساکت کند. ما همچنان به نوشتن گزارش‌های خود درباره ترکیه ادامه خواهیم داد.

همزمان، رییس شبکه ZDF اعلام کرد: این شبکه به انتشار اخبار و گزارش‌ها درباره این کشور مهم بر اساس بی‌طرفی و بر پایه واقعیت‌ها ادامه خواهد داد.

چندی قبل، بعد از آزادی دنیز یوجل، یک روزنامه‌نگار ترکیه‌ای- آلمانی روابط میان دو کشور تا حدودی بهبود یافت.

وزیر گردشگری ترکیه درباره لغو مجوز فعالیت روزنامه‌نگاران آلمانی در کشورش گفت: آلمان و ترکیه اختلاف‌نظرهایی با یکدیگر دارند، اما حل این اختلاف‌نظرها غیر ممکن نیست. دوستی ترکیه و آلمان پابرجاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلمان تركيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۵۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تربت‌حیدریه گفت: خیابان یکم در منطقه ۶ تهران به نام «شیخ احمد تربتی»، اولین روزنامه نگار شهید تاریخ ایران نامگذاری شد.   مهدی زاهدی افزود: این اقدام با توجه به پیگیری‌ها و پیشنهاد کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تربت‌حیدریه و پس از تصویب شورای اسلامی شهر تهران انجام شده است.   وی نامگذاری معابر در سطح تربت حیدریه و چند کلانشهر با توجه به اشتراکات فرهنگی موجود را یکی از این اقدامات مهم در حوزه فرهنگی خواند و گفت: قبل از این نیز با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، خیابانی به نام «حاج آخوند ملاعباس تربتی» در شهر مشهد نامگذاری شده بود.   «شیخ احمد تربتی» روزنامه نگار متولد تربت حیدریه، ملقب به سلطان العلمای خراسانی بود که به دلیل نقد‌های تند علیه محمدعلی شاه، اولین دادگاه مطبوعات برای وی تشکیل شد، اما مورد حمایت علی اکبر دهخدا و جمعی از آزادیخواهان قرار گرفت و تبرئه شد.    وی سرانجام پس از حمله قزاق‌ها به دفاتر روزنامه‌ها، دستگیر و به طرز فجیعی در چاه باغ شاه به شهادت رسید.

دیگر خبرها

  • حمله شدید اللحن روزنامه نگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو
  • فیلم/ یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • برچیدن کمپ اعتراضی حامیان فلسطین در برلین توسط پلیس
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • ستاره رئال امضای هم‌تیمی‌هایش را جعل می‌کند!
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • ببینید | واکنش جالب روزنامه‌نگار ایتالیایی به انتقال مهدی طارمی به اینتر
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد