Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ورئیس سازمان شیلات گفت: براساس برنامه چشم انداز باید ظرفیت تولید پرورش ماهی در قفس کشور به ۲۰۰ هزار تن در سال برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز ؛ نبی الله خونمیرزایی معاون وزیر ورئیس سازمان شیلات  روز گذشته  در نشست با استاندار ورئیس سازمان جهادکشاورزی استان اظهار کرد:  این در حالی است که بواسطه مخالفت ها و کارشکنی دستگاه های دیگر در خصوص تحقق این برنامه عقب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی استانهای چهارمحال و بختیاری و لرستان را ۲ قطب مهم پرورش ماهی در قفس عنوان کرد و گفت: با جذب سرمایه گذار و توسعه مزارع پرورش ماهی در این استان ها می توان تحقق برنامه های خود را سرعت بخشید و عقب ماندگی های صورت گرفته را جبران کرد.

خونمیرزایی تولید پرورش ماهی در قفس را از برنامه های شاخص اقتصاد مقاومتی وزارت جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: باید تمام توان خود را برای بهره گیری از ظرفیت استانها بویژه چهارمحال و بختیاری که استان پیشتاز در حوزه تولید آبزیان است، بکار گرفت تا ضمن رونق اشتغال و تولید، ارزش افزوده مضاعفی را برای کشور و این استان به همراه آورد.

رئیس سازمان شیلات در ادامه تولید آبزیان کشور را یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال اعلام کرد و گفت: این میزان تولید و صید ماهی در مقایسه با سال ۵۷ از رشد ۴۰ برابری برخوردار است.

خونمیرزایی با بیان اینکه ایران رتبه نخست پرورش ماهی قزل آلا در آب شیرین جهان را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت: ظرفیت های چهارمحال و بختیاری بعنوان رتبه نخست تولید ماهیان سردآبی در کشور سبب دستیابی به چنین موفقیتی شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به ظرفیت های این استان در حوزه آبزی پروری اظهار داشت: برای جذب سرمایه گذار و ایجاد زیرساخت های لازم در این حوزه آمادگی کامل داریم.

اقبال عباسی ادامه داد: تلاش می شود با همکاری ها لازم در راستای افزایش ظرفیت استان در حوزه تولید آبزیان بویژه پرورش ماهی در قفس در عملیاتی شدن برنامه های کشور در این حوزه نقش موثری ایفا کنیم.

وی تصریح کرد: ظرفیت های موجود در چهارمحال و بختیاری بیش از آن چیزی است که تاکنون عملیاتی شده و چنانچه بتوان این ظرفیت ها را عملیاتی کرد تحول بزرگی در حوزه شیلات کشور بوجود می آید.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۵۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی عباس زاده شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می رود و در همه عرصه های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره های مهم در استان مازندران به شمار می رود که قابلیت توسعه دارد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می کند، بیان کرد: مازندران از ظرفیت های بالقوه ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می شود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان های همجوار مشارکت دارد، عنوان کرد: در سالجاری با برنامه ریزی های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال های آینده با حمایت های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

کد خبر 6092500

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • آموزش و پرورش پرچمدار تحول در کشور است
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند