Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@16:07:33 GMT

ترویج سبک زندگی اسلامی مغفول مانده است

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۶۵۶۳۸

ترویج سبک زندگی اسلامی مغفول مانده است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خادمی صبح دوشنبه در مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی خراسان شمالی، بر ترویج سبک زندگی اسلامی به عنوان یک امر ضروری تاکید و اظهار کرد: طی چند سال اخیر ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی مطرح شده اما تاکنون آنطور که باید مورد توجه قرار نگرفته است.

خادمی افزود: با توجه به موضوع مهم تهاجم فرهنگی از سوی دشمن و جنگ نرم رسانه‌ای و مجازی، ترویج سبک زندگی اسلامی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به فعالان فرهنگی، تاکید کرد: با توجه به توطئه فرهنگی دشمنان نظام از طریق شیوه‌های مختلف تبلیغاتی، ضرورت دارد روش‌های اثرگذار در سبک زندگی اسلامی اجرا شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در ادامه گفت: فعالان فرهنگی معروف‌ها را در جامعه گسترش دهند تا منکرها به خودی خود از بین بروند.

خادمی در ادامه به مسئله فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: معمولاً بازار و سرمایه شرایط دزدی را به همراه می‌آورد، البته افرادی که صدای مصلحت اندیشان و خیرخواهان را با قلب و گوش می‌شنوند در بازار و اقتصاد موفق می‌شوند.

وی ادامه داد: همچنین افرادی که در بازار و کسب و روزی دچار خسران می‌شوند افرادی بوده‌اند که از مسیر دین منحرف و به سمت گناه پیش رفته‌اند.

این مسئول با بیان اینکه مستکبران برای ضربه زدن به نسل جدید دو مقوله مهم را در رأس برنامه‌های خود قرار داده‌اند، اظهار کرد: انحراف از دین و ضربه اقتصادی نقشه اصلی دشمن است تا بین مردم و نظام فاصله ایجاد کند.

کد خبر 4564890 الهام یزدان پناه

منبع: مهر

کلیدواژه: علی خادمی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی امر به معروف و نهی از منکر سبک زندگی اسلامی گام دوم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود

امیر رجبی در نشست فعالان حوزه فرهنگ و هنر در اردبیل،گفت: با شکل گیری اتاق فکر با مشارکت فعالان حوزه‌های هنری و فرهنگی سعی بر این است تا سنت نقاره‌زنی مذهبی در اردبیل احیا شده و افراد مستعد برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز به شهر مقدس مشهد اعزام شوند.
او به برگزاری نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی در اردبیل اشاره کرد و افزود: تجارب ارزشمند اساتید برجسته و فعالان حوزه معماری را در احیای جایگاه این حوزه شاهد هستیم و قطعا در مناسبت‌های مختلف به ویژه آیین‌های عزاداری ماه محرم در مسیرهای شمع‌نشانی در 6 محله شهر اردبیل اصالت و هویت تاریخی حفظ می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی دارای ارزش و جایگاه خاص و از نمادهای مهم شهر اردبیل است که با گذشت سال‌های طولانی در این حوزه باید فعالیت‌های مؤثر و مفیدی را شاهد باشیم.

رجبی افزود: شرح احوال شیخ صفی‌الدین اردبیلی کتاب‌های متعددی تألیف شده و در دوره معاصر نیز استاد بابا صفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوانی کرده است.
او در ادامه گفت: برای احیای هویت تاریخی اردبیل نیازمند برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت معماری و هویت فرهنگی هستیم که قطعا این نشست با همراهی فعالان فرهنگی و هنری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به برگزاری آیین‌های تجلیل از مفاخر استانی و بیان آثار آنها به عنوان عنصر انگیزشی و دلگرمی الگوسازی برای نسل‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای اعتلای بیشتر و قدرشناسی از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • به‌دنبال تحقق «اصفهان من، شهر زندگی» هستیم
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است