Web Analytics Made Easy - Statcounter

معترضان به خبرنگار ایلنا می‌گویند که وزارت علوم پیشوندهایی را به نام رشته‌های آنها اضافه کرده است که در نتیجه دستگاه‌های ذیربط مانند وزارت راه و شهرسازی ما دانشجویان کارشناسی ناپیوسته را مهندسِ اصلی محسوب نمی‌کند.

آنها ادامه دادند: ۱۵ ماه است که به وزارتخانه‌های مذکور نامه زده‌ایم و چندین تجمع برگزار کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون منِ دانشجوی کارشناسی ناپیوسته صرفا به این خاطر که عنوان رشته‌ام دستکاری شده، نمی‌توانم پروانه طراحی بگیرم. تازه وزارتخانه به ما می‌گویند از ابتدا شروع کنید و در یکی از این رشته‌ها لیسانس بگیرید بدون اینکه در عنوان رشته‌هایتان واژه‌های نام برده به کار رفته باشد.

این فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی در دسته کارشناسی ناپیوسته، می‌افزایند: فارغ‌التحصیلان کارشناسی ناپیوسته در رشته‌های معماری، عمران، برق، مکانیک، نقشه‌برداری، شهرسازی و ترافیک بدشناسی آورده‌اند و در روند استخدامشان در وزارتخانه‌ها و پروژه‌های دولتی مشکلات جدی ایجاد شده است.

آنها پیشتر به ایلنا گفته بودند که تنها هزار سهمیه برای استخدام در شرکت‌های مهندسی مشاوره برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های کارشناسی ناپیوسته درنظر گرفته‌اند این در شرایطی است که برای سایر رشته‌ها خصوصا آنها که پیوسته خوانده‌اند، ۱۰ هزار سهمیه درنظر گرفته شده است.

معترضان خواهان برداشته شدن این پیشوندها از ابتدای رشته‌های تحصیلی‌شان هستند. به گفته این افراد  آنها از سر ناچاری به کار در کارگاه‌های شخصی روی آورده‌اند.

به گفته تجمع‌کنندگان تنها ۴۳ هزار نفر با این شرایط در استان تهران عضو سازمان نظام مهندسی هستند که با همکارانشان در سایر استان مجموعا ۱۰۰ هزار نفر می‌شوند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۶۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است

  خلیل‌احمد سلامی در دیدار نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر با‌نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: حضور فارغ التحصیلان در عرصه اشتغال به معنی افزایش بهره‌وری تولید است و در این راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخشی از سهم اشتغال کشور در سال جاری را به اشتغال فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است.

وی افزود: سال گذشته ۳۵ هزار و ۸۴۰ نفر تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان بود که با همکاری بین بخشی، فراتر از این میزان یعنی ۳۸ هزار و ۱۳۴ نفر توانستیم محقق کنیم.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان ادامه داد: از چهارم اردیبهشت و شروع هفته کار و کارگر، ۳۰۰ عنوان برنامه در سراسر سیستان و بلوچستان با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی کارگران و خانواده های این عزیزان اجرا شد.

سلامی افزود: پیرو منویات رهبر انقلاب و با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، موضوع امنیت شغلی کارگران در حال پیگیری است. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی