Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوتبال جهان - سرمربی سرشناس فوتبال هلند از پایان دوران مربیگری‌اش با هدف سپری کردن زمان بیشتر در کنار اعضای خانواده‌اش خبر داد. ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲ ورزشی فوتبال جهان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لوئیز فن‌خال اعلام کرد که پس از این دیگر نمی‌خواهد مربیگری کند، چرا که قصد دارد مدت زمان بیشتری را در کنار همسر و خانواده‌اش سپری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسطوره فوتبال هلند که سابقه مربیگری در بزرگترین تیم‌های باشگاهی دنیا از جمله، آژاکس، بارسلونا، بایرن مونیخ منچستریونایتد و تیم ملی هلند را دارد، در پایان فصل 16-2015 از سرمربیگری شیاطین سرخ برکنار شد و از آن زمان تا کنون بیکار بوده است. او در این مدت پیشنهادهای دیگری هم داشت اما هیچیک از آنها را قبول نکرده و تصمیم به بازنشستگی گرفته است.

فن‌خال گفت: من دیگر آن را (فوتبال) کنار گذاشتم. همسرم 22 سال پیش دست از کار کشید تا مرا در فرصت‌های شغلی که خارج از هلند داشتم، همراهی کند. به او گفته بودم که وقتی 55 ساله شوم بازنشسته می‌شوم. الان اما 65 ساله‌ام. دیگر نمی‌توانم به کارم ادامه دهم.

فن‌خال با تأکید بر اینکه از این پس می‌خواهد اکثر وقت خود را در کنار همسرش سپری کند، افزود: همان اندازه که بازیکنان حق دارند، همسر من هم این حق را دارد که در کنار لوئیز فن‌خال زندگی کند و باید بگویم که او از تصمیم من برای بازنشستگی بسیار راضی است.

فوتبال جهان| حمایت فن‌خال از رقیب دیرینه منچستریونایتد برای قهرمانی در لیگ برتر انگلیس

فن‌خال از سال 1972 تا 1987 به عنوان یک فوتبالیست حرفه‌ای در پست هافبک در تیم‌هایی مانند آژاکس، اسپارتا روتردام و آزد آلکمار بازی کرد و در سال 1991 دوران مربیگری‌اش را با هدایت آژاکس آغاز کرد، تیمی که با آن همه افتخارات شامل، قهرمانی در لیگ هلند، لیگ قهرمانان اروپا، جام یوفا، سوپرجام اروپا، جام بین‌قاره‌ای و جام حذفی هلند را برد. او سپس در دوره ( ازسال 1997 تا 2000 و از سال 2002 تا 2003) هدایت بارسلونا را برعهده گرفت و با این تیم نیز قهرمان لالیگا، جام حذفی اسپانیا و سوپرجام اروپا شد. فن‌خال در یک فصل مربیگری‌اش در تیم آزد آلکمار (2008-09) قهرمان لیگ هلند شد.

فن‌خال در 2 سال حضورش در بایرن مونیخ هم عناوینی کسب کرد که شامل قهرمانی بوندس‌لیگا، قهرمانی جام حذفی آلمان و قهرمانی سوپرجام آلمان می‌شد. دیگر افتخار فن‌خال در عرصه مربیگری، کسب مقام سوم جام جهانی 2014 به همراه تیم ملی هلند بود. برخلاف دوران پرافتخار کاری‌اش در باشگاه‌های مختلف، دوران مربیگری این مرد هلندی در منچستریونایتد برای او چندان درخشان نبود و تنها دستاورش، قهرمانی در جام حذفی انگلیس بود.

انتهای پیام/

R1015163/P/S3,1410/CT10 واژه های کاربردی مرتبط فدراسیون فوتبال هلند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال هلند فدراسیون فوتبال هلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۶۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)

در یک بررسی باستان‌شناسی در ایرلند، آثاری از صدها اثر تاریخی که قبلا ناشناخته بودند، شناسایی شده است. پنج مورد از این بناهای تاریخی، سازه‌های ماقبل تاریخ بسیار کمیابی بودند که ممکن است روزگاری حاوی مسیرهای مخفی نمادین برای ورود به زندگی پس از مرگ برای مردگان بوده باشند. 

به گزارش فرادید، این مطالعه به رهبری دکتر جیمز اُدریسکول از دانشگاه آبردین از فناوری LiDAR برای تولید مدل‌های سه‌بعدی بسیار دقیق از زمین استفاده کرده است. این فناوری، مشابه آنچه که برخی وسایل نقلیه خودران از آن استفاده می‌کنند، در شناسایی بقایای این سازه‌های باستانی که بیشترشان با هزاران سال شخم زدن از بین رفته بودند، بسیار حیاتی بود. 

اُدریسکل این بررسی را در چشم‌انداز بالتینگلاس، ایرلند انجام داد که پر از بقایای ماقبل تاریخ است. نتایج این بررسی در مجله Antiquity منتشر شده است. 

منطقه بررسی‌شده توسط محققان، در دوران نوسنگی اولیه (که حدود ۳۷۰۰ قبل از میلاد آغاز شد) و عصر برنز میانه تا اواخر (۱۴۰۰ تا ۸۰۰ قبل از میلاد) اشغال شده بود. با این حال، شواهدی از اشغال در طول ۲۰۰۰ سال بین این دو دوره که به دوره نوسنگی میانه شناخته می‌شود، تا کنون کمیاب بوده است. 

بناهای ماقبل تاریخ بالتینگلاس 

به گفته اُدریسکل، یافتن این بناهای تاریخی اهمیت ویژه‌ای دارد چون این عقیده‌ی عمومی را رد می‌کند که بالتینگلاس حدود ۲۰۰۰ سال، بین عصر برنز پسین و اوایل نوسنگی رها شده است. این نتایج حاکی از آنست که این منطقه به طور مداوم مسکونی بوده و در این اوقات، اهمیت آیینی داشته است. 

بناهای تاریخی کشف‌شده علاوه بر اهمیت معماری، اهمیت فرهنگی و معنوی نیز دارند. این بناهای تاریخی که رویدادهای مهم خورشیدی مانند انقلابین را نشان می‌دهند، طوری به طور استراتژیک در سراسر چشم‌انداز قرار گرفته‌اند که با مکان‌های تدفین و حرکات چرخه‌ای خورشید هم‌خوانی داشته باشند. به گفته دکتر اُدریسکول، این هم‌ترازی گواه سفر مردگان است، چرا که آن‌ها به آسمان‌ها صعود می‌کنند و دنباله‌ای ملموس پشت سر خود بجا می‌گذارند که آن‌ها را به دنیای اجدادشان در طرف دیگر متصل می‌کند. 

این اتصال بین مسیرهای کورسوس، محل‌های دفن و رویدادهای آسمانی بر ماهیت درهم تنیده‌ی زندگی روزمره، چرخه‌های کشاورزی و باورهای معنوی در جوامع نوسنگی تأکید می‌کند که نمایانگر درکی پیچیده از زندگی، مرگ و تولد دوباره است. 

محوطه معبدراهه‌شده‌ی نوسنگی اولیه راتکوران

کورسوس‌ها (Cursuses) نوعی سازه یادبودی دوران نوسنگی شبیه خندق یا جان‌پناه هستند و در جزایر بریتانیای کبیر و ایرلند یافت می‌شوند. این بناهای ماقبل تاریخ معمولاً دارای محوطه‌های خاکی نسبتاً باریک هستند. اُدریسکول می‌گوید: «کشف بناهای تاریخی کورسوس بسیار مهم است، چون در ایرلند بسیار نادر هستند.» 

«در ایرلند کمتر از ۲۰ بنای تاریخی ثبت‌شده وجود دارد که معمولاً مجزا یا جفت هستند. این امر سبب می‌شود پنج نمونه بالتینگلاس، بزرگ‌ترین خوشه از این محوطه‌ها در کشور شوند، اما، مدل توپوگرافی دقیق محوطه‌ها و چشم‌انداز اطراف آن‌ها فرصتی را برای بررسی دیجیتالی این آثار فراهم کرده است.» 

اُدریسکول اشاره میکند که ممکن است این بناهای تاریخی، نمادی از رفتن مردگان به سمت آسمان باشند. 

«عملکرد این نوع بناها همیشه یک موضوع پیچیده بوده، چون ما اطلاعات کافی نداریم. اما با توجه به اینکه برخی از مکان‌های بالتینگلاس را می‌توان با بناهای تدفینی نیز مرتبط دانست، برای من به این معناست که ممکن است آن‌ها بناهای تشریفاتی بوده باشند که در مراسم تدفینی کاربرد داشتند، جایی که کورسوس، مسیر فیزیکی انتقال مردگان به زندگی پس از مرگ را مشخص می‌کند.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واترپلو قهرمانی جوانان جهان؛ همگروهی ایران با چین و کانادا
  • دشان جدایی ژیرو از میلان را تأیید کرد
  • هلند میزبان آینده‌نگرترین محله جهان
  • کنایه مورینیو به رم: مردم از من انتظار برد با تیم‌هایی را دارند که برای قهرمانی ساخته نشدند!
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • درخشش ورزشکاران استان کرمان با ۳ قهرمانی لیگ برتر
  • کرمانی‌ها و کسب ۳ عنوان قهرمانی لیگ برتر در سال جدید
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم