Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@20:47:01 GMT

تنهایی سربازان آمیخته با گِل و فوتبال در انزلی

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۶۶۶۹۷

تنهایی سربازان آمیخته با گِل و فوتبال در انزلی

متنی که مریم ایراندوست سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی روی صفحه شخصی خود منتشر کرده فارغ از درونمایه و محتوای آن، ماهیتی دردناک دارد. گرچه ایراندوست تلاش می‌کند غرور و سربلندی همیشگی اش را حفظ کند اما این چیزی از اندوه ما کم نمی‌کند.
مریم ایراندوست در انزلی همیشه پای عشقش به ملوان ایستاده. این را می‌توان از نگاهی به تایم لاین زندگی او در انزلی و رابطه اش با فوتبال فهمید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌ها زندگی با فوتبال از مریم ایراندوست در فوتبال زنان ایران چهره‌ای ویژه ساخته است اما گویی غم‌ها را نقطه پایانی نیست.
ملوان امسال به لیگ بازگشت و با تیم پرشور و تماشاگران بی نظیرش روی سکوهای سن سیروس زیباترین صحنه‌های فوتبال زنان ایران را در معرض نمایش قرار داد اما مشکل اصلی این است که خانه‌ها در فوتبال و به عبارت بهتر ورزش زنان ایران از پای بست ویران است. این ویرانی، البته نتیجه ساختار ویران باشگاه داری است که دیگر مرد و زن نمی‌شناسد و همه را از دم تیغ می‌گذراند.
ملوان با قول مالک و حامی اش قدم به لیگ برتر فوتبال بانوان نهاد اما امروز پولی برای تزریق به تیم و توانایی پرداخت دستمزدها در این تیم وجود ندارد و ملوان دوباره تنها ماند. جدایی فروغ موری که می‌توانست کمک بزرگی به تیم ایراندوست باشد حاصل همین بی پولی بود و حالا مشکل تا حدی حاد شده که ملوان ممکن است در نیم فصل دوم بازیکنان بیشتری از دست بدهد و اساس و پایه این تیم متزلزل شده است.
ملوان پشتیبانان زیادی در انزلی دارد. بهره مندی از این تماشاگر، قدرتی انسانی را به ملوان می بخشد و این یک فرصت برای ایراندوست است که از طریق حمایت تماشاگرانش بتواند بخشی از مشکلات را رفع کند. سوال اما این است که در انزلی و استان گیلان، به اندازه رفع نیاز یک تیم فوتبال بانوان پولی وجود ندارد؟
اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان که یک زن را در راس خود می بیند نسبت به حل مشکلات تیم فوتبال مردان سپیدرود جدی است اما آیا آن‌ها اقدامی جدی برای رفع مشکلات بانوان ملوان داشته اند؟ این سوالی است که در گیلان ممکن است پاسخ‌هایی برای آن یافت شود و حداقل به عنوان یک مطالبه قابل طرح است.
مریم ایراندوست و دخنرهایش، سربازان آمیخته با گِل و فوتبال، اعتبار و آبروی فوتبال زنان ایران هستند. آن‌ها که سرپا باشند فوتبال سرش را بالا می‌گیرد و زن بودن در اجتماعی که برای زنان کم چالش ندارد شکل و شمایلی آبرومند خواهد یافت. این گوی و این میدان. گیلان، ملوان را دریابد و پای ملوان ایران بایستد.
7296/2007/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان فوتبال لیگ برتر فوتبال مردان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نتانیاهو به تنهایی مسئول سنگ‌اندازی بر سر راه توافق است
  • تیم ملی فوتبال زنان به مصاف بلاروس می رود
  • ورود زنان باید ضابطه‌مند باشد/ ورود بانوان به ورزشگاه منع نمی‌شود
  • درخشش زیر نظر مسعود: این مرادی مهارناپذیر
  • خلاصه بازی هوادار و ملوان + فیلم
  • پردرآمد مثل فدراسیون فوتبال!
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • اقدام بشردوستانه سرمربی ملوان در انزلی
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟