Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-05@20:37:59 GMT

فعالیت ۱۲۰ گروه جهادی حوزوی در خراسان

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۶۷۲۹۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ حجت الاسلام محمد فردوسی پور گفت: ۱۲۰ گروه جهادی برادران و خواهران در حوزه علمیه خراسان برای خدمت رسانی شکل گرفته است که با اخلاص در مناطق محروم، حضور جدی دارند.

وی با توجه دادن به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور جهادی طلاب در عرصه‌های گوناگون تبلیغی و با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و اصل «ما می‌توانیم»؛ مدیریت جهادی را عامل عزت و پیشرفت ایران در همه‌ی عرصه‌ها برشمرد و ابرازکرد: گروه‌های جهادی حوزوی، مجموعه‌ای خود جوش هستند که در راستای رسالت خویش و با ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل «ما میتوانیم»، به تبلیغ مکتب اهل بیت (ع) می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه طلاب و روحانیون باید در هدایت فکری و دینی، سیاسی و بصیرت افزایی و حضور اجتماعی، با کسب صلاحیت‌ها و مهارت‌های لازم در دنیای متفاوت امروز، ایفای نقش کنند، گفت: مردم داری، کارآمدی، محرومیت زدایی، بی تکلفی، استفاده بهینه از امکانات و استمرار فعالیت‌های جهادی در عناوین مختلف، از مهمترین شاخصه‌های حرکت‌های جهادی حوزه‌های علمیه است.

حجت الاسلام فردوسی پور در ادامه با اشاره به اینکه با حضور ۲ هزار مبلغ، بیش از ۱۰ هزار جلسه برای مخاطبانی در گروه‌های سنی کودک، نوجوان، جوان و والدین، در سال ۹۷ برگزار شده است، گفت: گروه‌های جهادی با حضور در مناطق مختلف و نیازسنجی‌های انجام شده، کارگاه‌های سبک زندگی، انس با قرآن، نهج البلاغه، آموزش احکام، معارف دینی، عفاف و حجاب، بصیرتی، مشاوره، کار با کودک، طب سنتی، ارتباط موثر، سواد رسانه، کلاس آمادگی جسمانی و ... را برگزار می‌کنند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه خراسان افزود: برگزاری مراسم اعیاد مذهبی و مسابقات فرهنگی ورزشی، برپایی نمایشگاه و ایستگاه‌های شادی، خدمات اجتماعی، اردوی زیارتی، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان، از دیگر برنامه‌های گروه‌های جهادی در راستای ایجاد روحیه جهادی، تقویت نشاط و افزایش مهارت‌های تبلیغی طلاب و ارتقا سطح دینی مردم در مناطق محروم، است.

وی تصریح کرد: حضور در پیاده روی عظیم اربعین و همچنین در جمع زائران پیاده حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، ایام پایانی ماه صفر، یکی دیگر از فعالیت‌های جهادی مبلغان است که در راستای رسالت‌های تبلیغی انجام می‌شود.

حجت الاسلام فردوسی پور با اشاره به سایر فعالیت‌های این معاونت، گفت: تهیه بانک جامع اطلاعاتی مبلغان، طبقه بندی و ساماندهی گروه‌های جهادی و ... از دیگر فعالیت‌های انجام شده در سال ۹۷ است.

وی در پایان یادآورشد: با توجه به اینکه کمک‌های حمایتی و مالی معاونت تبلیغ حوزه علمیه خراسان از گروه‌های جهادی حوزوی منوط به ثبت و دریافت مجوز و همچنین ارائه گزارش‌های مبسوط و فیش‌های پرداختی می‌باشد، تاکنون ۸۰ گروه با تکمیل مدارک، دارای مجوز و ارتباط مستمر با این معاونت مورد تایید هستند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۷۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام احمد مروی در مراسم گرامیداشت یاد شهید مطهری و نکوداشت اساتید برگزیده حوزه علمیه خراسان که در حرم مطهر امام رضا (ع) انجام شد؛ ضمن تبریک ایام گرامیداشت مقام معلم؛ مهمترین خصوصیت شخصیت شهید مطهری را «اخلاص» معرفی و اظهار کرد: «اخلاص» منشأ تمام فضیلت‌های اخلاقی و رفتاری شهید مطهری است؛ این شهید بزرگوار اگرچه در قله فقه و فلسفه قرار داشت، اما در مقام تبلیغ دین هیچ شأنی برای خود قائل نبود و بزرگترین شأن خود را مبلغ دین می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: آنجا که مارکسیسم به مرزهای فکری و عقیدتی نسل جوان هجمه می‌کند، استاد مطهری شرحی مبسوط بر کتاب «اصول فلسفه و روش رئالیسم» مرحوم علامه طباطبایی می‌نویسد و آنجا که می‌بیند توده مردم به آموزه‌های اخلاقی و تربیتی نیاز دارند کتاب «داستان راستان» می‌نویسد و آنجا که در یک مجله غیر خوشنام مثل «زن روز» به حقوق زن در اسلام اهانت می‌شود؛ در همان مجله پاسخ می‌دهد.

وی با اشاره به سخت کوشی و اهتمام جدی شهید مطهری در فراگیری علم؛ این معلم شهید را از مصادیق روایت «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِسُ؛ شبهات به کسی که زمانه خود را بشناسد هجوم نمی‌آورد.» دانست و عنوان کرد: شهید مطهری یک عالم آگاه به زمانه و حتی جلوتر از زمانه بود؛ به طوری که امروز نیز کتاب‌ها و افکار ایشان کهنه نشده و کاملاً به روز است.

مروی افزود: شهید مطهری در مبانی دینی متصلب بود و با هیچکس در دفاع از دین رودربایسی نداشت و از افرادی بود که از همان ابتدا با سازمان مجاهدین خلق مخالف بود و آن‌ها را منحرف می‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: شهید مطهری تمام وجود خود را وقف تبلیغ دین کرده بود و به هیچ عنوان در این راه خود را نمی‌دید، لذا خداوند نیز نام او را اینگونه بلند کرد و این رمز ماندگاری شهید مطهری است؛ استاد مطهری علی‏رغم آن جایگاه علمی رفیع، هیچگاه از تبلیغ دین غافل نبود، به طوری که در مساجد غیر مطرح تهران نیز منبر می‌رفت.

وی خاطرنشان کرد: ‏این جمله امام خمینی (ره) که فرمودند: «تمام آثار شهید مطهری را بلا استثنا تأیید‏‎ ‎‏می‌کنم» بسیار جمله عظیم و بزرگی است، امام (ره) تنها در خصوص استاد مطهری این فرمایش را دارند و با توجه به احتیاط‌هایی که امام (ره) در خصوص افراد داشتند، این جمله نشان دهنده اطمینان حضرت امام به این شهید بزرگوار است.

مروی شهید مطهری را یک الگو برای طلاب دانست و گفت: خصوصیات و فضیلت‌های شهید مطهری باید در حوزه‌های علمیه و میان طلاب رشد پیدا کند و تقویت شود؛ شهید مطهری حقیقتاً خادم دین بود.

تولیت آستان قدس رضوی به پیشینه درخشان حوزه علمیه خراسان اشاره و ابراز کرد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از مراکز علمی شاخص و برجسته جهان تشیع بوده، به طوری که پس از حوزه علمیه نجف دارای بیشتر سابقه و قدمت است.

وی ادامه داد: حوزه علمیه خراسان در طول تاریخ از کثرت علمای بزرگ و مدرسین برجسته برخوردار بوده و علما و طلاب از نقاط مختلف برای کسب علم و فضیلت به این حوزه می‌آمدند، چنانکه حتی عالم بزرگی همچون «علامه بحرالعلوم» برای فراگیری فقه به این حوزه آمده است؛ طلاب باید پیشینه درخشان و با عظمت حوزه خراسان را بدانند.

مروی با تأکید بر اینکه حوزه خراسان باید جایگاه حقیقی خود را به دست آورد؛ گفت: حوزه خراسان باید به جایگاهی برسد که طلاب حوزه قم و نجف بگویند برای کسب علم چند سالی نیز به حوزه مشهد برویم، این جایگاهی است که از حوزه مشهد در جوار مرقد شریف عالم آل محمد (ص) انتظار می‌رود و با توجه به اساتید توانمند و طلاب با استعدادی زمینه تحقق این مهم فراهم است.

تولیت آستان قدس رضوی در پایان نسبت به ارتباط صمیمی اساتید با طلاب تأکید و عنوان کرد: ارتباط اساتید حوزه با طلاب نباید یک ارتباط اداری باشد، وجود ارتباط صمیمی میان اساتید و طلاب در پرورش شاگردان و حفظ پیوند طلاب با نظام حوزه و طلبگی بسیار مؤثر است و این سیره بزرگان حوزه بوده است.

گفتنی است؛ در ابتدای این دیدار و پیش از سخنان حجت الاسلام مروی تعدادی از اساتید حوزه علمیه خراسان به ایراد سخن و بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون راهکارهای ارتقای هرچه بیشتر سطح علمی، اجتماعی و سیاسی طلاب جوان پرداختند.

کد خبر 6097696

دیگر خبرها

  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم