Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیما فراهی (کارگردان فیلم سینمایی زار) در اعتراض به سیاست‌های وزارت ارشاد اثر خود را به صورت رایگان روی اینترنت منتشر کرد.

نیما فراهی(کارگردان فیلم زار) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به اینکه مدت‌هاست منتظر نمایش و پخش فیلمش است، گفت: سال 96 و بعد از سه سال با سرمایه شخصی و مجوز و پروانه ساخت وزارت ارشاد، فیلم سینمایی زار را تولید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته پروانه این فیلم ویدئو بود اما زمانی که برای گرفتن پروانه نمایش رفتم به من اعلام شد که ما به این فیلم مجوز نمی‌دهیم و بنا نداریم این گونه فیلم‌ها پخش شود. اما من با پیگیری‌ها توانستم فیلم را به جشنواره جهانی فیلم فجر ارائه کنم و این فیلم در این جشنواره به نمایش درآمد.

فراهی با اشاره به اینکه فیلم زار در گونه سینمای وحشت ساخته شده است، گفت: بعد از سه سال و نیم دوندگی توانستم پروانه نمایش سینمایی فیلم را دریافت کنم، درحالی که همزمان با صدور پروانه نمایش این فیلم برای اکران مجوز ساخت یک سریال در شبکه نمایش خانگی شبیه فیلم من صادر شد و آن سریال نیز هم اکنون در حال پخش است.

وی ادامه داد: وقتی این سریال را دیدم متوجه شدم که بخش‌هایی از آن شبیه فیلم سینمایی زار است البته از نظر من چنین امری هیچ اشکالی ندارد. این فیلم در زمان خود می‌توانست جریان‌ساز باشد و به عنوان یک حرکت نو و جریان‌ساز نماینده گونه‌ای از سینمای وحشت باشد که تاکنون در سینمای ایران ساخت نشده است. من نه آن زمان دلیل تعلیق این فیلم را متوجه شدم و نه امروز دلیل صدور پروانه نمایش را، به همین دلیل تصمیم گرفتم تا در اعتراض به سیاست‌های وزارت ارشاد این فیلم را به صورت رایگان در اینترنت منتشر کنم.

فراهی با اشاره به اینکه فیلم‌هایی که در گونه سینمای وحشت ساخته می‌شود باید در زمان خود به نمایش دربیاید در غیر اینصورت کهنه شده و اثرگذاری ندارند، گفت: ناراحتی من اصلا برای کپی شدن بخش‌ها یا همه فیلم من در یک اثر سینمایی یا تلویزیونی نیست بلکه مساله اصلی این است که وقتی فیلمسازی با مجوز وزارت ارشاد و پول شخصی حدود یک میلیارد تومان برای ساخت یک اثر سینمایی هزینه می‌کند و باز ارشاد به آن اثر مجوز نمایش نمی‌دهد انگار آن فیلم را آتش زده است و دیگر هیچ سرمایه‌گذاری برای ساخت فیلم بعدی هزینه نمی‌کند.

وی ادامه داد: رفتار بدتر وزارت ارشاد این است که یک فیلم را نه توقیف می‌کند و نه پروانه نمایش می‌دهد و این مساله بسیار بد است زیرا فیلمی اگر توقیف شود می‌تواند بعد از آنکه از توقیف آزاد شد به نمایش دربیاید اما فیلمی هیچ کدام از این وضعیت‌ها را ندارد، تکلیفش روشن نیست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: زار فیلم سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد ویدیو فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید بهروان، در جریان بازدید از چاپخانه‌ها و صنایع تولیدی شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه، اظهار کرد: با توجه به شعار سال، سلسله نشست‌هایی پارسال در راستای «رشد تولید، مهار تورم» با حضور اساتید برجسته صنعت چاپ، به صورت مجازی برگزار شد.

وی گفت: در این بررسی‌ها تاکید شد فعالین صنعت چاپ برای حفظ جایگاه خود، نیازمند تغییر رویه و ریل گذاری جدید هستند چرا که با رعایت نکردن این مقوله در آینده‌ای نه چندان دور از این چرخه حذف خواهند شد.

معاون برنامه ریزی دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حفظ جایگاه فعالان صنعت چاپ به عنوان صنایع مادر باید در دستور کار ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها قرار گیرد.

بهروان ادامه داد: صنعت چاپ به عنوان تاثیرپذیر می‌تواند در راستای صادرات محصولات تولیدی کشور نقش آفرین باشد.

معاون برنامه ریزی دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: افزایش تولید و فعال بودن صنایع غذایی و شیمیایی نیز می‌تواند به ارتقا و گسترش فعالیت‌های صنعت چاپ کمک کند.

بهروان گفت: از جمله تأکیدات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای پاسداشت زبان فارسی، عدم درج عناوین بیگانه بر روی محصولات داخلی است که باید مورد توجه ویژه باشد.

در این سفر یک روزه از فعالیت و نحوه بکارگیری از دستگاه‌های چاپ در شرکت‌های شهرک‌های صنعتی کاوه ساوه بازدید شد.

کد خبر 6098326

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام