Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از آخرین خبر، رئیس پیشین دستگاه قضا به شایعه جاسوس بودن فرزندش که توسط محمود احمدی نژاد مطرح شده بود واکنش نشان داد و اظهار کرد: گفتند دختر رئیس قوه قضاییه جاسوس است. دختر من جایی می‌رفت می‌گفتند «از زندان آزاد شدی؟» مسئولی که قسم خورده بود قانون اساسی را اجرا کند گفت «دختر من جاسوس نیست، ۶۳ حساب هم ندارم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتم کسی را که تهمت و افترا بزند حلال نخواهم کرد. 

اهم اظهارات آیت الله آملی لاریجانی در جلسه تودیع و معارفه رئیس دستگاه قضا به شرح زیر است:

* به حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی تبریک می‌گویم که با حکم رهبر انقلاب، به اصل خود بازگشتند. امیدوارم با درایت، تدبیر، صبر، صبر و صبر این بار سنگین را به دوش بکشند.
*اگر همراهی رهبر انقلاب و الطاف بی‌دریغشان نبود، تلاش‌ها در قوه قضاییه نمی‌توانست به اهداف والای خود برسد.
* رسیدگی به بیش از 17 میلیون پرونده کار آسانی نیست. افتخار می‌کنم که با وجود افزایش ورودی پرونده‌ها، قضات و کارکنان اجازه انباشت پرونده را نداده‌اند و به اندازه ورودی، خروجی داشته‌ایم.
* تعداد قضات ما با برخی کشورها قابل مقایسه نیست. در برخی کشورها گاهی هر دو روز یک پرونده رسیدگی می‌شود اما اینجا هر قاضی روزی 5 پرونده رسیدگی می‌کند. این یعنی نیازمند جذب نیروی انسانی هستیم.
*شمن بیرونی و برخی جاهلان درونی به سیاه‌نمایی علیه دستگاه قضایی دامن زده‌اند. برخی مدعی شدند مردم قطع امید کرده‌اند از دستگاه قضایی. عجیب است که شاهد آن را کثرت پرونده‌ها می‌دانند!
* دشمن بیرونی و برخی جاهلان درونی به سیاه‌نمایی علیه دستگاه قضایی دامن زده‌اند.
* برخی مدعی شدند مردم قطع امید کرده‌اند از دستگاه قضایی. عجیب است که شاهد آن را کثرت پرونده‌ها می‌دانند! این استدلال، مغالطه است.
* یکی از افتخارات بزرگ دستگاه قضایی در این دوره، نوسازی قوه قضاییه بود. در زمان ورود بنده 7000 قاضی داشتیم. امروز با اینکه 2600 قاضی از دستگاه قضایی خارج شده‌اند، قریب 12000 قاضی داریم. این در حالی است که جذب قاضی روند بسیار دشواری دارد.
* به ضرس قاطع می‌گویم با تمام تنگناهای بودجه‌ای که باید گلایه آن را به آقای جهانگیری داشته باشیم، در عرصه به کارگیری فناوری‌های نوین بسیار پیشرو هستیم.
* در جهت تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، مسئولان قضایی سراسر کشور برای حل مشکل کارخانه‌ها با دستگاه‌های اجرایی همکاری می‌کنند تا چرخ تولید بچرخد و اشتغال دچار اختلال نشود.
* برخی از فساد سیستماتیک در دستگاه قضایی سخن می‌گفتند که القای نادرستی بود. مهم این بود که عزم ما همواره مقابله با فساد بوده است
* برخی قضات ما با 40 سال سابقه، هنوز خانه ملکی ندارند و اینها موجب مباهات قوه قضاییه هستند.
* یکی از مناشیء وقوع جرایم، فضای مجازی است. هیچوقت مخالف استفاده با این فضا نبوده‌ایم. بنده بیش از روسای سایر قوا از این فضا استفاده می‌کنم. اما معتقدیم این فضا باید مدیریت شود.
* نباید فضا را برای هجمه دشمن باز بگذاریم. دشمن در پستوی خانه‌های ما نفوذ کرده است. اینکه ساعت‌های متمادی یک جوان ما به جای کار و فعالیت در فضای مجازی است، یعنی نیازمند مدیریت این فضا هستیم.
* نقد دستگاه قضایی منصفانه باشد.
* باید آقای رئیسی کمر همت را ببندد و آماده این تیرها باشد. دشمن بیرونی و جاهل درونی.
* روز‌هایی را در بیقراری سیر کردم برای دفاع از استقلال قوه قضاییه و قاضی. افتخار می‌کنم که در طول این دوره به هیچ قاضی الزامی نکردم. چقدر تهمت زدند به بنده که «بیدادگاه و دادگاه فرمایشی رئیس قوه قضاییه».
* گفتند دختر رئیس قوه قضاییه جاسوس است. دختر من جایی می‌رفت می‌گفتند «از زندان آزاد شدی؟» مسئولی که قسم خورده بود قانون اساسی را اجرا کند گفت «دختر من جاسوس نیست، ۶۳ حساب هم ندارم».
* گفتم کسی را که تهمت و افترا بزند حلال نخواهم کرد. «کل شیء فعلوه فی‌الزبر و کل صغیر و کبیر مستتر». چرا ما وظیفه خود را در جلسه‌ای که اینگونه افترا می‌زنند، انجام نمی‌دهیم؟ مدیران، این باب را ببندند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: احمدی نژاد رئیس قوه قضائیه آملی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است

دادستان کل کشور گفت: با شناسایی افراد مستعد و تشکیل بانک اطلاعاتی از افراد جوان، مستعد و دارای قابلیت، رویکرد استفاده از نیروهای جوان، فاضل و انقلابی در سطح مدیریت در قوه قضاییه دنبال می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد در دیدار با نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد، اظهار کرد: شناسایی نیروهای فاضل و مستعد در سطح کشور و به ویژه در بین حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها آغاز شده و با تشکیل بانک شایستگان، قوه قضاییه در آینده دارای یک ظرفیت عظیم و بی بدیل در سطوح مختلف خدمت و مدیریت است.

وی با اشاره به ابلاغ سند جدید تحول قوه قضاییه، تصریح کرد: هوشمندسازی و تسهیل ارائه خدمات، جلب رضایتمندی مردم، ایجاد زمینه‌هایی برای افزایش مشارکت مردم در امور مرتبط با دستگاه قضایی از طریق تقویت نهادهای سازشی از تاکیدات سند تحول قوه قضاییه است.

دادستان کل کشور عنوان کرد: تقویت نهادهای سازشی در روستاها، بخش‌ها، و شهرها و استفاده از مسیرهای حل اختلاف موضوعی است که ضرورت دارد و باید مورد اهتمام باشد.

وی همچنین به خلاء قانون در برخی از وظایف قوه قضاییه و تأکیدات سند تحول اشاره کرد و گفت: عدم وجود قانون مصرح در برخی از موضوعات اساسی باعث عملکرد سلیقه‌ای و ورود قوی و یا ضعیف در برخی از مقام‌های قضایی شده است.

وی تأکید کرد: پیگیری قانون‌نگاری در برخی از شمول مهم، همچون حقوق عامه، تأمین آزادی‌های مشروع و برخی از تأکیدات سند تحول قوه قضاییه در دستور کار است.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی، با اشاره به پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف، تاکید کرد: راه حل برون رفت از مشکلات امروز جامعه، ایمان به شعار ما می‌توانیم است.

ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور

آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده، ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز در این دیدار گفت: شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور یک اقدام مهم و ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: شناسایی نخبگان و جوانان متعهد یک الگوی کامل مدیریتی بود که در ابتدای انقلاب توسط شهید بهشتی انجام می‌شد.

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد قوه قضاییه را اصل، پایه و ریشه در رابطه با اعتدال و اعتلای جامعه ذکر کرد و گفت: اگر دستگاه قضا در کشور خوب عمل کند یک جامعه هدفمند، قانونمدار و به‌هنجار شکل خواهد گرفت.

وی آموزش حقوق عمومی و موازین شهروندی توسط دستگاه قضایی به آحاد جامعه را ضروری دانست و یادآور شد: آموزش سبک زندگی، بایدها و نبایدهای حقوقی و موازین حقوق شهروندی به آحاد جامعه، از چالش‌های دستگاه قضایی کاسته و بر آرامش اجتماعی می‌افزاید.

وی انحصار به پشت میزنشینی یک مقام قضایی و رسیدگی صِرف به پرونده را به نقد گرفت و گفت: امروز باید یک مقام قضایی در بطن جامعه و در بین مردم باشد و اگر بی‌قانونی و انحرافی را دید، منشاء و علل شکل‌گیری مشکلات را دریابد و وارد عمل شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد