Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان- ایرنا - مدیر پژوهش سرای امام محمد باقر (ع) رفسنجان گفت: سال گذشته طرح پسته کاری بر روی مس توسط دانش آموزان رفسنجان در مرحله کشوری جشنواره نوجوان خوارزمی حائز رتبه شد .

به گزارش ایرنا حمید خالقی روز دوشنبه در آیین افتتاح نمایشگاه مرکزی پنجمین جشنواره خوارزمی افزود: سال گذشته از مجموع 36 اثر برگزیده این جشنواره در مرحله کشوری دو نمونه از شهرستان رفسنجان بودند که یکی از آنها در محور بازارچه و کارآفرینی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد : در این طرح دانش آموزان به مانند میناکاری روی مس که طرحی اصیل استان اصفهان است طرح پسته را بر روی زیرسازی مس (بشقاب و گلدان مس) پیاده کردند و در نهایت با قراردادن بشقاب و گلدان با طرح نقاشی شده پسته در کوره با حرارت 800 درجه طرح بسیار زیبا و ماندگاری بر روی گلدان و بشقاب حک شده که بسیار بازار پسند است.
وی ادامه داد: می توان این طرح را به صورت انبوه تولید و تجاری سازی کرد و در نمایشگاه هایی که در ایام نوروز یا تابستان برای گردشگران داخلی و خارجی برگزار می شود عرضه کرد و توریست های خارجی از آن به عنوان سوغات خریداری کنند.
خالقی افزود: هر ساله مرحله شهرستانی این نمایشگاه در 6محور پژوهش، ادبیات فارسی، بازارچه و کارآفرینی، مسابقه و آزمایشگاه، دست سازه ها، زبان انگلیسی برگزار می شود.
وی افزود: جشنواره نوجوان خوارزمی برای دانش آموزان متوسطه اول است که امسال مرحله شهرستانی با حضور شرکت کنندگان از 52 مدرسه و بیش از 140 اثر از دانش آموزان در دو محور بازارچه و کارآفرینی و دست سازه ها افتتاح شد و تا یک ماه میزبان علاقمندان و مردم خواهد بود.
خالقی بیان کرد: از این آثار تعدادی پس از داوری برای شرکت در جشنواره استانی انتخاب می شوند و در اردیبهشت ماه سال آینده به مرحله استانی راه میابند‌ و نیز از مرحله استانی تعدادی انتخاب و در اواخر خرداد ماه 98 به مرحله کشوری راه پیدا می کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان هم در این آیین گفت: اساس توسعه در کشورها تحقیق و پژوهش است و کشورهای توسعه یافته بدون پژوهش برنامه ریزی نمی کنند.
حسین تقوی رشیدی زاده افزود: اساس توسعه در کشورها تحقیق و پژوهش است و کشورهایی که توسعه در آنها دیده می شود بدون پژوهش برنامه ریزی نمی کنند.
وی بیان کرد: ذوق دانش آموزان قابل تقدیر است و استعدادهای زیادی در مدارس رفسنجان داریم و به صورت انفرادی یا گروهی کاری انجام می دهند اما این فعالیت های دانش آموزان در یک مرحله باقی می ماند و از آنها بهره مندی های لازم نمی شود لذا باید به سمت تجاری سازی و سپردن ایده های دانش آموزان به بخش صنعت پیش برویم و یا آنها را به زمینه های هنری وصل کنیم‌ تا ضمن بها دادن به ایده ها از آنها تولید و روانه بازار کنیم.
رفسنجان با جمعیت بالغ بر 311 هزار نفر در 110 کیلومتری کرمان قرار دارد.
بیش از 50 هزار دانش آموز در مدارس این شهرستان به تحصیل مشغولند.
7433/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي جشنواره خوارزمي رفسنجان دانش اموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد

  احمد علی سرحدی  در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی چابهار اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.

وی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌ عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.

مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ۱۰ نفر از همسالان خود هستند.

اختتامیه جشنواره "سفیران سلامت" در چابهار برگزار شد

سرحدی افزود: همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.

وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.

مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار