Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ، "اله مراد عفیفی پور" مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در این رابطه اعلام کرد: از آغاز امسال تا ابتدای اسفند ماه جاری، 65 میلیون و 797 هزار و 259 تن انواع کالای نفتی و غیرنفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران تخلیه و بارگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این میزان، 42 میلیون و 899 هزار و 791 تن مربوط به کالاهای غیرنفتی و 22 میلیون و 897 هزار و 468 تن نیز به فرآورده های نفتی اختصاص دارد.

صادرات غیرنفتی از رقم 30 میلیون تن گذشت

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان حجم صادرات غیرنفتی از بزرگترین بندر تجاری کشور را 30 میلیون و 984 هزار و 55 تن اعلام کرد و گفت: در دوره زمانی یازده ماهه سال جاری، واردات چهار میلیون و 882 هزار و 544  تن از اینگونه کالاها به ثبت رسید و سه میلیون و  704 هزار و 556 تن، نیز ترانزیت شد.

عفیفی پور از ترانشیپ دو میلیون و 325 هزار و 636 تن کالای غیرنفتی از طریق بندر شهید رجایی به بنادر دیگر منطقه سخن به میان آورد و افزود: طی مدت یاد شده، 119 هزار و 217 تن نیز کابوتاژ(حمل و نقل ساحلی) شد که در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته افزایش 100درصدی داشته است.

صادرات بیش از 6.7 میلیون تن فرآورده نفتی

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با اشاره به آمار عملیات نفتی یازده ماهه بندر خلیج فارس به عنوان بخش نفتی این منطقه ویژه بندری، تصریح کرد: صادرات اینگونه کالاها به شش میلیون و 760 هزار و 144 تن رسید و 38 هزار و 899 تن نیز ترانزیت شد.

کاهش 64 درصدی واردات نفتی

وی از کابوتاژ 15 میلیون و 164 هزار و 765 تن فرآورده نفتی در این دوره زمانی خبر داد و اظهار داشت: از آغاز امسال تا ابتدای اسفند ماه جاری، 933 هزار و 660 تن فرآورده نفتی وارد این بندر شد که در همسنجی با سال گذشته، کاهش 64 درصدی داشته است.

میزبانی از 3362 فروند شناور

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در پایان گفت: طی یازده ماه گذشته، سه هزار و 362 فروند شناور در اسکله های چهل گانه بندر شهید رجایی پهلو گرفت که از این تعداد، دو هزار و 816 فروند مربوط به کشتی های با ظرفیت بالای هزار تن بوده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران حمل و نقل رشد کشتی برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در عملیات‌های یاد شده حدود ۲ هزار اقلام مصرفی جذب کننده مواد نفتی از سطح دریا و هشت هزار و ۸۰۰ لیتر امحاء کننده ترکیبات هیدروکربنی مورد استفاده قرار گرفت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: از جمله اقدام‌های برجسته در فرایند پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی استان بوشهر در سال ۱۴۰۲ می‌توان به عملیات گسترده امحاء و جمع آوری آلودگی نفتی در اثر نشت نفت از یکی از خطوط لوله نفتی در آب‌های بندر گناوه اشاره کرد.

شکیبی نسب ادامه داد: آماده سازی بارج مخصوص جمع آوری و ذخیره مواد زائد نفتی و راه اندازی شناور تخصصی مقابله با آلودگی نفتی با نام دریا پاک یک و همچنین برگزاری مانورهای متعدد مقابله با آلودگی‌های نفتی از دیگر اقدام‌های برجسته برای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در سال ۱۴۰۲ بود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در سال گذشته و در راستای اشاعه فرهنگ محیط زیست دریایی برای کودکان، پس از تدوین مطالب متناسب با سن جامعه هدف چهار جلد کتاب چاپ و در بین دانش آموزان توزیع شد.

وی اظهار کرد: در راستای اشاعه فرهنگ محیط زیست دریایی فعالیت‌های فرهنگی متنوع مانند تدوین و چاپ کتاب کودک، پاکسازی سواحل استان، خلق شخصیت‌های عروسکی متناسب برگرفته از کتاب‌های چاپ شده و برگزاری نمایش عروسکی در دستور کار قرار دارد.

شکیبی نسب ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده می‌توان به تخصیص یک دستگاه کامیون با مخزن هفت هزار لیتری و استقرار آن در بندر بوشهر جهت دریافت مواد زائد از کشتی‌های متردد در این بندر بود.

شکیبی نسب ادامه داد: از هدف‌های آتی در زمینه حفاظت از محیط زیست دریایی و افزایش توان عملیاتی در آب‌های استان می‌توان به ارتقا تجهیزاتی شناور تخصصی مقابله با آلودگی شناور دریا پاک یک اشاره کرد.

وی گفت: همچنین این شناور به تجهیزات لازم جهت رسیدگی به دریانوردان در زمینه فوریت‌های پزشکی تجهیز خواهد شد.

کد خبر 6091319

دیگر خبرها

  • معلم هایی که ستاره شدند
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • ۱۴ عملیات مقابله با آلودگی‌های دریایی در استان بوشهر انجام شد
  • تردد در بندر شهید ذاکری قشم مجدد برقرار شد