Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت: ظرفیت اقامتی استان به طور رسمی ۲ هزار تخت بوده که در ایام نوروز با افزودن مدارس و کلاس‌های درس به ۲۰ هزار نفر روز افزایش می‌یابد. ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۷ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، علیرضا خزائلی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به منظور ساماندهی تعطیلات نوروزی و تشریح برنامه‌های نوروزی برگزار شد، اظهار داشت: در حوزه شهرستان‌های البرز، آبیک، تاکستان و غیره علاوه بر مرکز استان برنامه‌های متنوعی داریم که شامل برپایی جشنواره‌های نوروزی، برنامه‌های شاد و گشایش نمایشگاه‌های صنایع دستی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: مراکز اقامتی نیز تخفیفی بین 30 تا 40 درصد به گردشگران ارائه می‌دهد و لازم به ذکر است ظرفیت اقامتی استان به طور رسمی 2 هزار تخت بوده که در ایام نوروز با افزودن مدارس و کلاس‌های درس به 20 هزار نفر روز افزایش می‌یابد.

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین افزود: بازدید گردشگران از تمام مجموعه‌های تاریخی استان قزوین رایگان بوده و بازدید از موزه ها برای دانشجویان 50 درصد تخفیف خواهد داشت.

وی تاکید کرد: جاپ نقشه های گردشگری و بروشورها و توزیع ان در تمام نواحی گردشگری از دیگر برنامه‌های نوروزی است.

افزایش قیمت مجموعه‌های اقامتی استان سمنان در نوروز 98 ممنوع شد 11 هزار تخت در واحدهای اقامتی قم در ایام نوروز موجود است کرمانشاه| نرخ مراکز اقامتی و هتل‌ها برای نوروز 98 افزایش نمی‌یابدخرائلی افزود: ظرفیت 26 مجتمع بین راهی شامل قزوین به تهران، قزوبن به رشت و غیره وجود دارد و نمایشگاه‌های صنایع دستی در این مجتمع‌ها برپا خواهد شد که امید است به صورت ویژه مورد استفاده گیرد.وی بیان کرد: توجه ویژه به مرکز استان در برنامه‌های نوروزی بوده و بر همین اساس در هسته تاریخی شهر قروین در محوریت 4 مکان تاریخی مسجد جامع و خیابان سپه ،دولتخانه صفوی سبزه میدان، بازار و سعدالسلطنه برنامه‌ها اجرا می‌شود.

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت: فاصله گرفتن از خوردو در اطراف محوطه های تاریخی و برنامه هم رکابی که آغاز ان از روز جمعه بود با مشارکت شهرداری آغاز شده و در ایام عید نیز پارکینگ‌های حاشیه بافت‌های تاریخی به جای استفاده از خوردو به گردشگران خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی تصریح کرد: 24 بنای تاریخی در شهر قزوین اماده بازدید گردشگران خواهد بود که برنامه‌های اماده سازی از 2 هفته پیش آغاز شده تا در نوروز خدمت رسانی به نحو احس صورت گیرد.

خزایلی بیان کرد: راهنمایان گردشگری پیشانی مسئولیت مهمان نوازی میهمانان را بر عهده دارند و حداقل 120 راهنمای گردشگری در مجپوعه های تاریخی حضور خواهند شد و در کمیته اطلاع رسانی تمام دستگاه ها موظف به قرار دادن اطلاعات در اختیار خبرگزاری ها هستند.

وی تاکید کرد: با مشارکت صدا و سیما مرکز قزوین نیز برنامه ملی مسابقه عکس و فیلم و دیگر مسابقات در مقیاس استانی برگزار خواهد سد؛ همچنین به واسطه شبکه قزوبن و رادیو قزوین نیز در تمام مناطق قزوین اطلاع رسانی صورت گرفته و گردشگران مب‌توانند با شماره ملی 09629 اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین با اشاره با مسایل پیرامون دولتخانه صفوی گفت: دولتخانه صفوی متعلق به تاریخ بشریت بوده و صورت جلسات مصوبی با میراث فرهنگی و شهرداری حول موصول ساماندهی برگزار شده تا ابعاد نزدیک تری برای مرمت ان در نظر گیرد.

وی در رابطه با علت رایگان بودن بازدید از مجموعه های تاریخی قزوین عنوان کرد: در تصمیمات استانی ، ما در آغاز راهی هستیم تا قزوین را عنوان مقصد گردشگری معرفی کنیم پس بازدید از بناهای تاریخی را رایگان در نطر گرفتیه تا از ابن طریق تبلیغی صورت گیرد اما تخفیفات بازدید از بناهای دارای مالکیت شخصی همچون حسینیه امینی ها توسط مالکان تعیین می‌شود.

خزائلی عنوان کرد: نمایشگاه صنایع دستی سراسری در تهران افتتاح شد که تعداد قابل توجهی از تولید کنندگان استان حضور موفق داشتند و سعی ما بر ای بوده که در تمامی جشنواره های و رویدادهای نوروزی از ظرفیت صنایع دستی بهره ببریم.

وی ادامه داد: 60 سایت تاریخی و مرکز اطلاع رسانی داریم که اطلاعات بناها را در اختیار گردشگران قرار می‌دهد و در سایت میراث فرهنگی قرار گرفته‌انو و همچنین نرم افزارهای قابل دسترس به منظور اطلاع رسانی بیشتر در اختیار گردشگران قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت: قزوین دارای ویژگی‌های منحصر به فردی همچون دارا بودن منابع الموت و باراحین و غیره بوده و برترین کیفیت‌های مجتمع های بین‌راهی را ارایه داده و به معبر خوبی تبدیل شده‌ است‌و تمام تلاش ما این بوده که به عنوان مقصد گردشگری معرفی شده تا هم استانی‌ها نیز از نفع اقتصادی و فرهنگی نشات گرفته از گردشگران بهره ببرند.

انتهای پیام/ ع
R41364/P1494/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است

ایسنا/فارس معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال گفت: صنایع دستی و گردشگری، مردم‌ ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه در جشنواره مردمی  شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان  اقلید با اشاره به نام‌گذار ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان(عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری  و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه های بادام اشاره  و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویدادهایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی  است  که درشهر  دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویدادها  به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی