Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک کمترین بدهی را به شرکت‌های دارویی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: معاونت دارو و غذا در سه حوزه نظارت بر عملکرد داروخانه‌ها، نظارت بر کارخانه‌های مواد غذایی و آرایشی بهداشتی و توزیع تجهیزات بهداشتی در سطح استان فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نه‌تنها در ایام نوروز بلکه تا نیمه سال بعد نیز ذخیره دارویی در داروخانه‌های بیمارستان‌های دولتی داریم؛ این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی اراک کمترین بدهی را به شرکت‌های دارویی دارد.

معاون دارو و غذا با اشاره به اینکه بیشترین تأمین و تدارک دارویی در استان دیده‌شده تصریح کرد: طبق هماهنگی‌های انجام‌شده در شهرستان‌هایی که فاقد داروخانه شبانه‌روزی هستند داروخانه‌های روزانه در ایام نوروز نیاز دارویی مردم را تأمین می‌کنند.

علیمرادیان در خصوص نظارت بر کارخانه‌های مواد غذایی اظهار کرد: کارخانه‌های مواد غذایی استان در ایام عید تعطیل هستند و تنها دو کارخانه مواد لبنی فعال‌اند که نظارت بر آن‌ها در ایام تعطیل نیز انجام می‌شود.

وی با اشاره به بازرسی مرتب از داروخانه‌های دولتی و بخش خصوصی افزود: همچنین کشیک آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در ایام نوروز آماده دریافت نمونه‌هاست.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۰۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد