Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: باید فارغ التحصیل این دانشگاه بلافاصله بتوانند وارد بازار کار شود بنابراین راه اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی، کارشناسی ارشد و دکتری در برنامه ما نیست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای صبح امروز با دبیر و سردبیران رسانه‌های جمعی نشستی را برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مبنی بر اقدامات دانشگاه برای جذب دانشجویان مهارتی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: برای این کار باید الزامات قانونی را فراهم کنیم، باید شرایط ورود به این دانشگاه را برای دانشجویان جذاب کنیم.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین راه‌های فعال کردن جذابیت برای این دانشگاه، نزدیک کردن فارغ التحصیلان این دانشگاه به بازار کار است، اگر دانشجویان فکر کنند فارغ التحصیلان این دانشگاه راحت‌تر شاغل می‌شوند، تأثیر بسزایی در انتخاب این دانشگاه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، یکی از برنامه اصلی این دانشگاه را، تغییر برنامه‌های درسی عنوان کرد و افزود: تا مهر سال ۹۸ بسیاری از برنامه‌های درسی به ویژه در دوره‌های کاردانی پیوسته که بیش از ۶۰ درصد دانشجویان در این دوره‌ها تحصیل می‌کنند، بازنگری شده و رویکرد دروس نیز بر اساس توجه به نیاز مهارتی بازار کار خواهد بود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: کمیته‌های برنامه ریزی تشکیل شده و در حال شناسایی این نیاز‌های مهارتی هستند، پس از شناسایی این نیازها، برنامه درسی تغییر می‌یابد.

وی ادامه داد: در کنار این درصدد هستیم ورودی‌های خود را افزایش دهیم، در گذشته بسیاری از دانشجویان ما از سیستم‌های آموزشی قدیم پذیرش شده و خروجی‌های کار و دانش و فنی و حرفه‌ای با ۱۱ سال تحصیل بودند که به صورت مستقیم وارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌شدند و به آن کاردانی پیوسته گفته می‌شد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش از مهر ۹۸ سیستم خود را تغییر داد و دانش آموزان دیپلم دریافت می‌کنند. تصور ما این است که این دانش آموزان بیشتر علاقمند به تحصیل در رشته‌های نظری که عموماً در دوره‌های کارشناسی هستند، باشند.

صالحی عمران افزود: یکی از دستور‌های جلسه آتی شورای سنجش پذیرش که وزیر علوم هم پیگیر آن بوده فراهم کردن تمهیدات و شرایطی است تا دانشگاه فنی و حرفه‌ای بتواند از فارغ التحصیلان دوره‌های نظری پذیرش داشته و موانع قانونی آن رفع شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای توضیح داد: دانش آموزان رشته‌های نظری مجاز به شرکت در رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیستند، اگر امکان ادامه تحصیل فارغ التحصیلان نظری در دانشگاه ایجاد شود، این موضوع می‌تواند به افزایش تعداد پذیرش دانشجویان فنی و حرفه‌ای کمک کند.

وی بیان داد: بر روی برنامه کاردانی‌های ناپیوسته نیز کار می‌کنیم تا بتوانیم رشته‌های جدیدتری در دانشگاه اضافه کنیم و در مجموع هم کمی و هم کیفی سازی آموزش مهارتی و نهادینه کردن آن در جامعه را در دستور کاری خود داریم.

صالحی عمران درباره ایجاد مقاطع تحصیلا ت تکمیلی نیز گفت: ما اصراری به توسعه مقاطع بالاتر نداریم، هدف دانشگاه فنی و حرفه‌ای تحصیلات تکمیلی نیست، ما معتقدیم فارغ التحصیلان ما باید آنقدر پنجه کارآمد داشته باشند تا بعد از هر دوره بتوانند وارد بازار کار شوند.

وی افزود: سیاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای آماده سازی مستقیم نیروی کار بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی است، باید فارغ التحصیل این دانشگاه بلافاصله بتوانند وارد بازار کار شود بنابراین راه اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی، کارشناسی ارشد و دکتری در برنامه ما نیست.

وی افزود: برنامه‌هایی برای توسعه رشته‌های کارشناسی حرفه‌ای در دستور کار شورای برنامه ریزی دانشگاه قرار دارد که در حال نیازسنجی آن هستیم.

وی ادامه داد: دوره کارشناسی حرفه‌ای دوره‌ای خواهد بود که ۷۰ درصد آن عملی و ۳۰ درصد آن نظری باشد که در این صورت با رشته‌های کارشناسی هم متفاوت بوده و توانایی مهارتی در دوره کارشناسی را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فنی و حرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای دوره کارشناسی حرفه ای رییس دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان کاشمر گفت: برگزاری دوازدهمین دوره المپیاد آماده طرح ملی دادرس در ۲۵ مدرسه شهرستان کاشمر با هدف تبیین و تقویت خود امدادی و دگرامدادی در بین دانش آموزان، شکوفایی استعداد‌های علمی و امدادی، افزایش روحیه کار جمعی و افزایش سطح آگاهی دانش آموزان اجرا می‌شود و از مؤثرترین طرح‌های ملی هلال احمر است که دانش آموزان آموخته‌ها و داشته‌های امدادی خود را تمرین و از این مهارت‌ها در مواقع بحرانی در خانواده و جامعه استفاده کنند.

حسین غلامی با اشاره به حضور ۳۵۰ دانش آموز دختر و پسر پایه هشتم مقطع متوسطه، افزود: این دانش آموزان با آموزش مباحث امدادی و کمک‌های اولیه در قالب تیم‌های ۱۴ نفره در چهار بخش از قبیل پناهگیری و خروج ایمن، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، احیای قلبی و ریوی، حمل مصدوم به صورت گروهی و انفرادی به رقابت پرداختند.

وی  آماده سازی جامعه را در برابر بلایای طبیعی لازم دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه کشور ما کشوری حادثه خیز است این طرح کمک شایانی به دانش آموزان علاقه‌مند به فعالیت‌های بشر دوستانه و داوطلبانه جهت آگاهی بخشی در برابر حوادث می‌کند.

حسین غلامی افزود: طرح ملی دادرس به منظور توانمندسازی نوجوانان در هنگام مواجهه با حوادث همه ساله در سراسر کشور اجرا می‌شود.

طرح دادرس مخفف «دانش‌آموزان آماده در روز‌های سخت» است که سازمان جوانان جمعیت هلال احمر این طرح را با هدف ترویج فرهنگ نوع‌دوستی، کمک به دیگران و نهادینه‌سازی این فرهنگ در بین جوانان و به خصوص دانش‌آموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • سئو حرفه و خدمات سئو سایت چه تفاوتی دارند
  • آماده باش تایوان برای رزمایش احتمالی چین
  • حضور ۳۵۰ دانش آموز کاشمری در دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • جذب ۲۴ هزار و ۸۸۰  نفر  دبیر و هنرآموز/ برگزاری آزمون استخدامی ۲۸ اردیبهشت
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص