Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نایب رئیس بنیاد شنوایی بخشی شفا گفت: با توجه به آمار تولد کودکان ناشنوا سالانه هزار مورد به کاشت حلزون شنوایی نیاز داریم و اگر اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد این میزان کمتر می شود.

سیدمحمد طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره میزان کودکان پشت صفی در انتظر گرفتن کاشت حلزون اظهار داشت: هدف‌ اصلی این بوده که در ۱۰ سال آینده ایرانی فاقد افراد ناشنوا داشته باشیم در همین راستا برای پیشگیری و کاشت حلزون اقدامات مؤثری برای بیماران توسط این بنیاد و همت خیرین صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به آمار تولد کودکان ناشنوا سالانه هزار مورد به کاشت حلزون شنوایی نیاز داریم و اگر اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد این میزان کمتر می شود. از طرفی زمان طلایی کاشت حلزون تا ۴ سالگی است و اگر به موقع اقدام نشود کودکان یک عمر درگیر مسأله شنوایی و گفتاری خواهند شد.

نایب رئیس بنیاد شنوایی بخشی شفا اظهار کرد: تهیه پروتز شنوایی در حال حاضر در انحصار سه شرکت خصوصی است و در صورتی که هیأت امنای ارزی هزینه‌ها را تأمین کند و حلقه این انحصار باز شود همچنین ترخیص پروتز در گمرک با سهولت انجام گیرد می‌توان کمک زیادی برای درمان به موقع کودکان ناشنوا انجام داد.

طباطبایی با اشاره به ضرورت توسعه مراکز کاشت حلزون در کشور اظهار کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا فرصت کاشت حلزون برای کودکان از بین نرود و خوشبختانه بودجه لازم در این زمینه در مجلس تصویب شده، ولی در هیأت امنای ارزی و برخی از سازمان‌های دیگر مشکل مدیریتی جهت این مسأله داریم و کودکان نباید در انتظار گرفتن شناسه کاشت حلزون باشند.

طباطبایی گفت: وزیر بهداشت تاکید کرده که برای کودکان در انتظار شناسه کاشت حلزون اقدامات باید با سرعت بیشتری انجام گیرد.

نائب رئیس بنیاد شنوایی بخشی شفا با بیان اینکه از ظرفیت مراکز کاشت حلزون باید به خوبی استفاده شود، یادآور شد: متخصصین گوش، حلق و بینی زیادی در کشور داریم که با پیوستن آن‌ها به حلقه درمان کودکان ناشنوا می‌توان اقدامات مؤثر و به موقعی را انجام داد البته توسعه مراکز توانبخشی بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حلزون کاشت حلزون طباطبایی شنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی

 سرهنگ قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل آمار تصادفات استان آذربایجان شرقی گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در استان نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شد که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه نخست و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار داشت.

وی ادامه داد: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشت.

سرهنگ قنبرزاده با بیان اینکه رده سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه امسال ۱۹ نفر در رده سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست دادند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود و انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی کنند.

وی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فرودین را شامل می‌شود.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و بی توجهی به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفت.

سرهنگ قنبرزاده کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست به طوری که که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمندسازی معابر اظهار کرد: تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است به طوری که در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته بنابراین ضروری است مسئولان برنامه ریزی جدی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه برخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافت برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: همچنین در فروردین ماه امسال ۶۵۸ مورد توقیف گواهینامه و خودرو اتفاق افتاد که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز ۱۲۵ مورد نمره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روانگردان بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ببینید | آمار شوکه‌کننده از میزان قطع نخاع شدن مردم به دلیل ناایمنی خودورها
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز
  • تورم اردیبهشت‌ماه به کانال ۲۰ درصد می‌رسد؟
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های استان/صفر شدن آمار تلفات ناشی از سیل در قزوین
  • کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان برگزار می‌شود
  • خواص میوه خشک برای کودکان