Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، ستاره 63 ساله تا 3 سال قبل سکان هدایت یوفا را برعهده داشت و قصد داشت در انتخابات فیفا جانشین سپ بلاتر شود اما وقتی ماجرای رشوه‌خواری مدیران فیفا پیش آمد، او نیز متهم به خلافکاری شد و با محرومیتی چندین ساله محروم شد.

پلاتینی بعد از یک دوره سکوت درباره اتفاقات اخیر صحبت کرده و موضع جالبی گرفته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاره اسبق فوتبال فرانسه ابتدا اشاره‌ای به اتفاقات محرومیتش می‌کند و اعتقاد دارد در انتخابات فیفا قربانی جریانی عجیب و پیچیده شد.

او در این باره گفت: 150 فدراسیون می‌خواستند به من رای بدهند و 3 طفل نوپا مخالف بودند و در نهایت همین‌ها برنده شدند. رییس سابق یوفا از اینکه جام قهرمانی جهان را به تیم کشورش در مسابقات روسیه 2018 پیشکش نکرد، ابراز تاسف می‌کند.

پلاتینی به دلیل محرومیت بخت حضور به‌عنوان عالی‌ترین مقام فیفا را پیدا نکرد تا به‌عنوان مسوول این سازمان به تیم قهرمان جام جهانی روسیه، جام دهد. به همین خاطر وی از این بابت اظهار تاسف کرده و گفت: واقعیت این است که جام را من باید به تیم قهرمان می‌دادم. خیلی دردناک بود چون مجبور شدم به منزل بروم و زود بخوابم.

پلاتینی قهرمانی فرانسه در مسابقات روسیه و پیکارهای جام جهانی را پایین‌تر از سطحی می‌داند که انتظار داشت: در کل چیزی خارق‌العاده در جام جهانی ندیدم. لیگ قهرمانان اروپا با فاصله کیفیتی برتر از جام جهانی دارد. فرانسه قهرمان شد چون تیم عملکرد یکپارچه‌ای داشت. با این حال همه از مسابقه نیمه نهایی ما در سویا سال 1982 مقابل آلمان و فوتبال خارق‌العاده‌ای که نشان دادیم، ‌حرف می‌زنند.

در این جام جهانی سیستم داور ویدئویی نیز به کار گرفته شد اما پلاتینی جزو آن عده از کارشناسان فوتبال جهان است که تمایلی به استفاده از سیستم ویدیو چک ندارند. کاپیتان و سرمربی اسبق تیم ملی فرانسه و همچنین رییس پیشین یوفا، در این مورد به بازی هفته قبل پاری‌سن‌ژرمن و منچستریونایتد اشاره کرد. صحنه بحث‌انگیز در این بازی که سرنوشت تیم صعودکننده را تغییر داد، گلی بود که منچستری‌ها از روی نقطه پنالتی توسط مارکوس رشفورد به ثمر رساندند. در آن صحنه، اسکومینا، داور بازی به سیستم ویدیوچک مراجعه کرد و توپی را که به دست کیمپمبه اصابت کرده بود، پنالتی تشخیص داد. به این ترتیب منچستری‌ها صاحب یک گل بیشتر شدند و حریف را حذف کردند. 

رییس سابق یوفا در این باره گفت: در دوران من و در برد قانونگذاری بین‌المللی فوتبال، همیشه کوشیدم از این ورزش حمایت و دفاع کنم. همینطور بازیکنان را تحت مراقبت بیشتر قرار دهم. آنچه در بازی پاری‌سن‌ژرمن و منچستر رخ داد، حرفم را تایید می‌کند. در آن صحنه کیمپمبه به دور خود می‌چرخد و توپ به بازویش می‌خورد. اصلا باورکردنی نیست. بعد هم داور کاری را کرد که مجبور بود، انجام دهد. او بعد از اعلام کرنر، از طریق این سیستم فهمید باید برود و از ویدیوچک استفاده کند. وقتی تصمیم می‌گیرند که هر برخوردی با دست، باید جریمه شود، در واقع ما با روح فوتبال مقابله می‌کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: میشل پلاتینی رئیس یوفا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • فیلم | وحید شمسایی: از اتفاق هایی که برای من افتاد باید کتاب بنویسم!
  • اتفاق عجیب در صحن علنی مجلس /نمایندگان به جداول بودجه دسترسی ندارند!
  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد