Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- ایرنا- سخنگوی شبکه ملی سازمان های مردم نهاد ناشنوایان کشور گفت: مهمترین خواسته ناشنوایان برخورداری از سبد کالا و مستمری نیست بلکه برخورداری از حقوق شهروندی است.

علی رمضانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در اصفهان افزود: ناشنوایان هم می خواهند همانند سایر افراد جامعه و دیگر شهروندان در مسائل مختلف اجتماعی مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که ناشنوایان محدودیت ها و مشکلات زیادی در حوزه ارتباطی و شنوایی دارند، اظهارداشت: این افراد نمی توانند از امکانات شهری، آموزشی، فرهنگی ، هنری و رسانه ملی به خوبی استفاده کنند.
سخنگوی شبکه ملی سازمان های مردم نهاد ناشنوایان کشور تصریح کرد : باید با برنامه ریزی صحیح، بسترهای لازم برای استفاده ناشنوایان از امکانات شهری فراهم شود.
وی اضافه کرد: شبکه ملی سازمان های مردم نهاد ناشنوایان کشور، با عضویت 64 سازمان مردم نهاد دیگر با گروه هدف ناشنوایان در کشور تشکیل شده و مسائل و مشکلات این معلولان را پیگیری و خدمات لازم را به آنها ارائه می دهند.
رمضانی به مشکلات فراروی ناشنوایان اشاره و اضافه کرد: مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، بیکاری و اشتغال در جامعه برای همه افراد وجود دارد اما ناشنوایان علاوه بر این با مساله معلولیت و ناشنوایی هم مواجه هستند.
به تاکید وی صدای ناشنوایان باید در جامعه شنیده شود.
سخنگوی شبکه ملی سازمان های مردم نهاد ناشنوایان کشور از مسوولان کشور خواست توجه ویژه ای به ناشنوایان داشته باشند و افزود: ناشنوایان توانمندی های خوبی در عرصه های ورزشی، علمی و هنری دارند و با وجود همه محدودیت ها و کمبودها به پیشرفت های خوبی دست پیدا کردند.
وی ادامه داد : امسال سال خوبی برای جامعه ناشنوایان بود و قانون حمایت از معلولان در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
رمضانی با اشاره به این که کمیته ای تخصصی در این قانون وجود دارد، اضافه کرد: کمیته های مناسب سازی و نظارت بر قانون در این زمینه وجود دارد که نمایندگانی از ناشنوایان در هر کدام از آنها عضویت دارند.
وی با اشاره به اهمیت ایجاد فرصت های برابر در جامعه و سیاستگذاری، تصریح کرد: سیاستگذاری ها در جامعه باید به گونه ای باشد که بخشی از افراد جامعه از سایر افراد عقب نمانند.
سخنگوی شبکه ملی سازمان های مردم نهاد ناشنوایان کشور بیان کرد: مسائل و مشکلات معلولان جامعه و بویژه ناشنوایان بسیار زیاد است اما باید نیمه پر لیوان را دید.
وی با انتقاد از رسانه ملی در زمینه توجه نکردن به ایجاد بسترهای لازم برای استفاده ناشنوایان ، گفت: صدا و سیما فقط به نمایش یک مترجم در کادر کوچکی گوشه تصویر تلویزیون بسنده می کند و توجهی به خواسته های ناشنوایان ندارد.
رمضانی ادامه داد : زبان اشاره از حرکات دست ها، بدن و میمیک صورت تشکیل شده و در صورتی که فقط در یک کادر کوچک نمایش داده شود جذابیت لازم را برای ناشنوایان ندارد.
وی بیان کرد: برخورداری از حق شهروندی یکسان از برنامه های سیما، بدیهی و اولیه ترین حقوق ناشنوایان به شمار می رود.
شبکه ملی سازمان های مردم نهاد ناشنوایان کشور در راس سازمان های مردم نهاد در حوزه ناشنوایان قرار دارد و 64 سَمَن با گروه هدف ناشنوایان در کشور عضو این شبکه هستند.
از مجموع 13 هزار و 500 ناشنوا در استان پنج هزار و 500 نفر در شهرستان اصفهان زندگی می کنند.
رمضانی هفته گذشته به منظور شرکت در گردهمایی ناشنوایان کشور که در اصفهان برگزار شد به این استان سفر کرد.
/6026/7150

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ناشنوايان حقوق شهروندي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۷۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت

افزایش داروهای تحت پوشش بیمه، دستگیری تعدادی از داوطلبان متقلب کنکور ، افزایش حقوق بازنشستگان از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، افزایش داروهای تحت پوشش بیمه، دستگیری تعدادی از داوطلبان متقلب کنکور ، افزایش حقوق بازنشستگان از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

دستگیری 25 نفر از داوطلبان متقلب کنکور

عبدالرسول پورعباس، ئیس سازمان سنجش آموزش کشور از دستگیری 25 نفر از داوطلبان متقلب نوبت اول کنکور 1403 در جلسه آزمون خبر داد و گفت: این افراد همان دقایق اولیه آزمون سر جلسه شناسایی و دستگیر شدند و در حال حاضر در اختیار نیروهای امنیتی قرار دارند.

«بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم

دکتر عبدالرضا سروقد مقدم، دانشیار پژوهشکده مهندسی سازه پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه برای کاهش ریسک باید از آموزش تا استفاده از فناوری را مورد توجه قرار دهیم، اولین گام در این زمینه را شناسایی ساختمان‌های بحرانی عنوان کرد.

افزایش 40 درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در خصوص آخرین وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: امروز در مجلس تذکری بابت تاخیر در این امر داده شد، مقرر گردید از پایان اردیبهشت ماه امسال متناسب سازی حقوق بازنشستگان با افزایش 40 درصدی حقوق اجرایی و عملیاتی شود و حقوق بازنشستگان 40 درصد افزوده شود.

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟

مطابق با قانون مالیات بر عایدی سرمایه خودرو، نگهداری خودرو کمتر از یک سال 30 درصد مالیات بر عایدی را در برخواهد داشت؛ یعنی اگر بعد از یک سال خودرویی که خریده‌اید را بفروشید باید 30 درصد مبلغ مابه‌التفاوت آن را مالیات بپردازید؛ اما اگر خودرو بیشتر از سه‌سال تحت مالکیت شما باشد، دیگر مالیاتی به آن تعلق نخواهد گرفت. چون هیچ دلالی برای رسیدن به سود، سه سال صبر نمی‌کند؛. به صورت خلاصه یعنی اگر کسی یک خودرویی را بخرد و دو ماه بعد اقدام به فروش آن کند و دوباره یک خودرو دیگر بخرد و در چند ماه بعد آن را با قیمت بالاتری بفروشد، باید نسبت به مابه‌ازای مبلغ حاصل‌شده از خرید و فروش مالیات بپردازد. بنابراین اگر مدت نگهداری خودرو کمتر از یک سال باشد، نرخ مالیات بر سود انتقال آن 30 درصد، بین یک تا دو سال 20 درصد و بیش از دو سال 10 درصد است.

59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی،مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، 2290 دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • اجرای طرح نور باید مستمر و اثربخش باشد
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است