Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- همچنان که مادورو آمریکا را به خرابکاری در ونزوئلا متهم می‌کند، واشنگتن از خارج کردن کلیه کارکنان سفارت خود به عنوان عوامل محدودکننده سیاست های آمریکا در ونزوئلا در هفته جاری خبر داد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا از دستگیری ۲ نفر به ظن اقدامات خرابکارانه در سیستم توزیع برق کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش اسپوتنیک، مادورو  عصر روز گذشته (دوشنبه) از دستگیری ۲ نفر به اتهام تلاش برای خرابکاری در سیستم برق کشور خبر داد.
وی همچنین با اشاره به اظهارات «دونالد ترامپ» که همه گزینه‌ها را درباره ونزوئلا محتمل دانسته بود، خاطرنشان کرد رئیس جمهور آمریکا مسئول اصلی قطع برق چند روز اخیر در ونزوئلا بوده است. مادورو گفت این حمله که توسط آلت دست‌های ترامپ انجام شده، حمله سایبری قوی بوده که تنها دولت آمریکا تکنولوژی مورد نیاز آن را در اختیار دارد.
رئیس جمهور ونزوئلا از ادامه تلاش‌ها برای برگرداندن شرایط سیستم برق کشور به حالت عادی خبر داد.
براساس اعلام شرکت ملی برق ونزوئلا برق ۲۱ ایالت از ۲۳ ایالت ونزوئلا در روز پنجشنبه به دلیل اقدامات خرابکارانه قطع شد که این امر سبب اختلال در سیستم مترو، خدمات تلفن و دیگر بخش ها گردید.
پیشتر نیز مادورو آمریکا را به ایفای نقش اصلی در بحران ونزوئلا و دامن زدن به جنگی در زمینه انرژی متهم کرده بود.   از سوی دیگر «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا امروز (دوشنبه) در توییتی از خارج شدن همه پرسنل باقی مانده سفارت آمریکا در ونزوئلا طی این هفته خبر داد. در توییت پمپئو آمده است:" آمریکا همه پرسنل باقی مانده سفارت خود در ونزوئلا را طی این هفته از این کشور خارج خواهد کرد. این تصمیم ناشی از وضعیت رو به وخامت در ونزوئلا و نتیجه این واقعیت است که حضور کارکنان دیپلماتیک آمریکا در سفارت این کشور در ونزوئلا به محدودیتی در سیاست آمریکا تبدیل شده است."
در پی تشدید بحران سیاسی در ونزوئلا و اعلام ریاست جمهوری «خوان گوایدو» سرکرده مخالفان ونزوئلایی، آمریکا بلافاصله وی را به رسمیت شناخت. این در حالی است که دولت قانونی ونزوئلا حرکت گوآیدو و حمایت آمریکا از وی را تلاشی برای راه اندازی کودتایی تحت حمایت واشنگتن دانسته و آن را محکوم کرد.  
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ونزوئلا قطعی برق خرابکاری آمریکا سفارت آمریکا نیکلاس مادورو مایک پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه

نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: هرچقدر پنجره تعامل کشور با دنیا کاهش پیدا کند، فرصت‌ها برای ارتباطات حوزه کسب و کار هم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا؛ اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس طرحی پیشنهادی را مصوب کرد که طی آن روز‌های تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روز‌های کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود، اما برخی فعالان اقتصادی نسبت به این موضوع انتقاد داشتند. آن‌ها معتقدند ایران در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا دارد و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. البته این موضوع هنوز قطعی نیست و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه شهاب جوانمردی اظهار کرد: در اصل فقط بحث ارتباط دو سازمان مطرح نیست، بلکه با توجه تفاوت‌های زمانی و برنامه‌های کاری، در موارد زیادی حتی تنظیم زمان جلسات مشترک هم دشوار است؛ به ویژه به این دلیل که معمولا کارمندان در سایر کشور‌ها در روز‌های تعطیل خود کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه اثرگذاری منفی تعطیل شدن روز پنجشنبه بر بحث تجارت بدیهی است، تصریح کرد: این اثرگذاری حتی در ارتباط با کشور‌های همسایه هم وجود دارد.

به گفته این عضو حتی اگر بانک‌ها در روز دوم تعطیلات فعال باشند باز هم بر تجارت خارجی اثر منفی دارد، گفت: در آن صورت یک روز به تعطیلات کشور اضافه شده، اما بانک‌ها و شرکت‌هایی که باید به آن‌ها خدمات دهند باید فعالیت کنند و به کارمندان اضافه کاری پرداخت کنند که این خود یک هزینه اضافه است.

دیگر خبرها

  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • فرار نافرجام از زندان + فیلم
  • تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه
  • الحوثی: بندر ایلات در پی حملات یمن به طور کامل تعطیل شده است
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی