Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان، دو انجمن زیست محیطی مثلث زندگی رومشکان و کوشا سبز ارکان پایدار استان لرستان و آقای مهدی مهدی نسب به پاس تلاش های ارزنده در زمینه حفاظت از محیط زیست موفق به دریافت لوح تقدیر از چهاردهمین دوره جایزه دکتر تقی ابتکار گردید.

این مراسم با حضور سرکار خانم دکتر ابتکار معاون رییس جهمور در امور بانوانان و خانواده، پرویز حناچی شهردار تهران، شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران، مدیران ادوار سازمان حفاظت محیط زیست، دانشگاهیان و فعالان محیط زیستی برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره لوح تقدیر پژوهشگر جوان به مهدی مهدی نسب از لرستان به خاطر فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی متعدد و موثر در زمینه محیط زیست شهری و حفاظت از تالاب ها و تالیف کتاب تالاب ها اهدا گردید.

 همچنین موسسه مردم نهاد کوشا سبز ارکان پایدار به خاطر ایجاد فعالیت های زیربنایی به منظور حفاظت از جنگل توسط روستاییان و کمک به فعالیت های اقتصادی به حفاظت از جنگل ها جایزه تلاشگر بخش تشکل های مردم نهاد را دریافت و انجمن مردم نهاد مثلث زندگی به خاطر کاشت بیش از 10000 بذر بلوط در مناطق جنگلی مهله کوه و سرکن و تیمار و رهاسازی بیش از 50 گونه جانوری و پرنده، لوح تلاشگر بخش تشکل های مردم نهاد را کسب نمود.

جایزه دکتر تقی ابتکار که در زمان گذشته مشاور علوم و فنون رئیس جمهوری وقت (حجت الاسلام سید محمد خاتمی) بود، توسط خانواده آن زنده یاد از سال ۱۳۸۰ و پس از درگذشت وی آغاز شد. از سال 1380 تا 1384 مراسم جایزه علمی محیط زیستی تقی ابتکار توسط فرهنگستان علوم برگزار می شد ولی از سال 1384 این مراسم توسط موسسه صلح و محیط زیست برگزار می شود. از مهمترین اقدامات تقی ابتکار به عنوان پدر محیط زیست ایران بعد از انقلاب را می توان: جلوگیری از انحلال سازمان حفاظت محیط زیست کشور بعد از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی، پیشنهاد دهنده اصل پنجاهم قانون اساسی جهموری اسلامی ایران در موضوع حفاظت از محیط زیست و ارائه دهنده طرح: قرن 21، قرن گفتگوی تمدن ها و دوستی با زمین را اشاره نمود.

ابداعات، اختراعات و طرح ‌هایی برای جلوگیری از آلودگی یا تخریب محیط زیست، خلاقیت ‌ها (نظری و کاربردی) و ابتکاراتی که با اجرای آن آلودگی و تخریب محیط زیست کاهش پیدا کنند، ارائه طرح ‌های علمی که موجب نجات گونه ‌های کمیاب و در معرض خطر انقراض گیاهان و جانوران شوند و فعالیت ‌هایی که به سبب آن دانش زیست محیطی جامعه ارتقا و فرهنگ زیست محیطی در سطحی فراگیر اشاعه یابد، از مهم ترین شاخص‌ های ارزیابی فعالیت ‌های دانشوران و تلاشگران برای اعطای جایزه دکتر تقی ابتکار از سوی مرکز غیر دولتی صلح و محیط زیست به شمار می‌آیند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پدر جامعه حفاظت از محیط زیست خلاقیت زیست محیطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۹۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان از کسب رتبه نخست جایزه ملی محیط زیست کشور توسط دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد.

مجید مرادی زیرکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط زیست کشور، دانشجو مهران سهرابی‌نیک با ارائه طرح نوآورانه «طراحی رآکتور نوری زیستی برای تصفیه همزمان آب و هوا» با همکاری مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان، موفق به کسب مقام نخست و عنوان برگزیده در بخش اختراعات و طرح‌های نوآورانه این جشنواره شد.

وی ادامه داد: این جشنواره در استان اصفهان و با شرکت ۷۰ دانشجو، در پنج محور «رساله برتر»، «پایان‌نامه برتر»، «ابداع، اختراع و طرح نوآورانه»، «دانشجوی فعال در زمینه حفاظت از گونه‌های در معرض خطر انقراض» و «فرهنگ‌سازی در زمینه حفظ محیط‌ زیست» برگزار شد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان عنوان کرد: هدف از برگزاری هشتمین دوره اعطای جایزه ملی محیط‌زیست کشور، تجلیل از برگزیدگان  و فعالان در زمینه حفاظت از محیط‌ زیست و ارج‌ نهادن به فعالیت‌های برجسته علمی و ترویجی بوده است.

وی عنوان کرد: سهرابی‌نیک طراح و مجری طرح، از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته شیمی دانشگاه است. این طرح با همکاری امیر زیدی، سعید خدادوست و مجتبی مکاری، از اعضای هیات علمی دانشگاه اجرا شد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی