Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم اتخاد تدابیر درست در راستای توزیع برخی از کالاهای اساسی نظیر مرغ، این روزها زنگ خطر احتکار خانگی این کالا را در خراسان شمالی به صدا درآورده است. ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۳ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، مرغ و حواشی قیمت و توزیع آن در بازار خراسان شمالی این روزها به یکی از حاشیه‌ساز ترین خبرهای استان تبدیل شده و در چند روز گذشته ایجاد صف در مقابل برخی از فروشگاه‌های فروش مرغ، زنگ خطر احتکار خانگی این کالا را به صدا درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوشت و مرغ تنظیم بازاری همچنان عرضه می‌شودتوزیع روزانه 50 تن مرغ در خراسان شمالی آغاز می‌شودمردم منتظر کاهش قیمت مرغ باشند/ شروع توزیع دولتی در همدان

خبرها حاکی از تولید مرغ به میزان مازاد نیاز استان در مرغداری‌ها است و بنا به گفته بسیاری از فعالان این عرصه، تولید مرغ در خراسان شمالی حتی برای صادرات به سایر نقاط ایران نیز، کافی است.

روزانه 50 تُن مرغ 11500 تومانی توزیع می‌شود

ایجاد صف خرید مرغ در استان موضوع تازه‌ای است که از ابتدای هفته جاری و با ورود قیمت مرغ در کانال 11500 تومان ایجاد شد. بر اساس اعلام معاون امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی، روزانه بیش از 50 تن مرغ 11500 تومانی در استان توزیع شده و نیاز بازار تامین می‌شود.

مجید پورعیسی در این زمینه اظهار داشت: با دستور استاندار در کارگروه اقدام که دستگاه‌های اداری و نظارتی حضور دارند سیاست‌هایی تا پایان فروردین‌ماه اتخاذ شده است.

وی افزود: بر این اساس از امروز 50 تن مرغ با قیمت 11500 تومان وارد بازار شده و به مردم عرضه می‌شود. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: با توجه به تولید 60 درصد مرغ تولیدی استان در شهرستان شیروان جلسه اخیر کارگروه اقدام با حضور تمام مسئولان در این شهرستان برگزار شده است.

 پورعیسی تاکید کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است روزانه 60 تن مرغ زنده به کشتارگاه‌های استان داده شود و به همین میزان نیز مرغ آماده به دست مصرف کننده با قیمت 11500 تومان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه این سیاست تا پایان فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد، تصریح کرد: امیدواریم این سیاست پایدار بوده و مشکلات مردم در این زمینه کمی برطرف شود.

نیاز واقعی مردم استان تامین شده است

توزیع مرغ 11500 تومانی اما در استان با انتقادای نیز از سوی مرغداران و فروشندگان این کالا همراه بوده است. مرغداران معتقدند مرغ‌های آنان با قیمت پایین از آنان خریداری شده و به دست کشتارگاه می‌رسد تا دولت بتواند در تنظیم بازار موفق باشد.

از سوی دیگر فروشندگان نیز سود بسیار پایین فروش مرغ با قیمت 11500 تومان و عرصه محدود آن را از مشکلات این طرح می‌دانند. همه این عوامل در کنار ایجاد بار روانی برای مردم در روزهای پایانی سال، صف‌هایی را درمقابل برخی از فروشگاه‌های مرغ ایجاد کرده و در برخی مناطق نیز خبرهایی از کمبود این کالا به گوش می‌رسد.

این در حالی است که بنا بر اعلام مسئولان توزیع مرغ در استان،  مرغ مورد نیاز مردم تامین شده و توزیع مرغ 11 هزار و 500 تومانی ادامه دارد.

حسین قاسم زاده، رئیس اتحادیه مرغ فروشان و قصابان خراسان شمالی در این باره اظهار داشت: در سطح شهر بجنورد 80 مرغ فروشی فعال هستند. این مرغ فروشی‌ها از دو روز قبل مرغ را با قیمت کیلویی 11 هزار و 500 تومان طبق نرخ مصوب عرضه کرده‌اند و این عرضه با همین قیمت نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: عرضه روزانه مرغ با قیمت 11 هزار و 500 تومان کاهش نیافته و نیاز واقعی مردم نیز به تامین این کالا، ذخیره سازی شده است.

به نظر می‌رسد با تمام گزارش‌ها و تحلیل‌ها، آن‌چه در این مقطع، مهم و حیاتی است، همکاری ویژه مردم برای عدم خرید بیشتر از نیاز منازل و مقابله با احتکار خانگی مرغ است چرا که بر اساس بررسی‌های دقیق بازار و قدرت تولید کنندگان مرغ استان، نیاز استان در این زمینه به راحتی قابل تامین است.

انتهای پیام/ن

R7719/P/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۹۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اشاره به طرح ویژه در مصارف خانگی و تجاری گفت: طبق تفاهم نامه با همراه اول و شرکت توزیع برق کشور پویش «با انرژی» از ۱۵ اردیبهشت به راه افتاده است که در این طرح ویژه در صورت صرفه جویی ۱۵ درصدی در ۲۱ هفته جوایز نفیسی از جمله ۱۵۰ خودرو دنا و ۲۰۷، لوازم خانگی و اینترنت به حکم قرعه به مشترکین اهداء خواهد شد.

مصطفی بابایی ۱۶ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران عضو انجمن صنفی خبرنگاران غرب مازندران که در دفتر انجمن واقع در چالوس برگزار شد، با بیان اینکه این شرکت از محمودآباد تا رامسر را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: در مجموع دارای ۷۲۰ هزار مشترک شامل ۲۴ شهر و ۹۵۳ روستا هستیم.

وی با بیان اینکه دو میلیارد و ۸۱۴ میلیون کیلووات ساعت فروش انرژی در طول سال ۱۴۰۲ این شرکت بوده است، افزود: در مجموع ۸۴ درصد مشترکان خانگی، ۹ درصد سایر مصارف، چهار درصد عمومی، ۲ درصد کشاورزی و یک درصد صنعتی است.

وی با اشاره به اینکه تابستان ۱۴۰۰ به لحاظ خاموشی‌های برنامه ریزی شده سال سختی به لحاظ خاموشی بود، تصریح کرد: با آمدن دولت سیزدهم و تعامل سه قوه و همکاری مشترکین، تابستان‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بدون اعمال خاموشی سپری شد و برای امسال نیز برنامه داریم تا تابستان بدون خاموشی سپری شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران از روند کاهشی تلفات از سل ۹۵ تاکنون خبر داد و گفت: این روند در یکی دو سال اخیر قابل توجه بوده است به طوری که یک درصد معادل ۳۰ میلیون کیلووات ساعت به ارزش ۱۶.۵ میلیارد تومان صرفه جویی شده است.

بابایی از هوشمندسازی ۳۹ هزار و ۵۰۰ کنتورمشترکین به‌خصوص مشترکین بزرگ و سه فاز خبر داد و افزود: از این مجموع بیش از ۳۲ هزار مربوط به دو سال اخیر بوده است و هوشمند سازی تک فازها در برنامه قرار دارد.

طرح بهارستان گام بزرگ اصلاح و بهینه سازی شبکه‌های برق روستایی

وی طرح بهارستان را در راستای اصلاح، بهینه سازی و توسعه شبکه‌های برق‌های روستایی از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و یادآور شد: ‌طی دو سال ۶۲۱ روستا شامل طرح بهارستان شدند که معادل پنج سال عملکرد شرکت توزیع برق غرب مازندران است.

این مسئول با اشاره به آغاز تبدیل سیم به کابل خودنگهدار با هدف کاهش سرقت از سال ۸۸ تاکنون، افزود: طی ۱۲ سال دو هزار و ۲۸ کیلومتر سیم به کابل انجام شد اما در دو سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هزار و ۸۴۸ کیلومتر با صرف هزینه ۵۶۲ میلیارد تومان انجام شد.

بابایی، بزرگترین چالش بر سر راه شرکت توزیع برق را عدم امکان فروش انشعاب به ساخت و سازهای غیر مجاز عنوان کرد و افزود: این موضوع منجر به انشعابات غیر مجاز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۱۰ هزار انشعاب فاقد کنتور یا همان غیر مجاز جمع‌آوری می‌شود، همچنین پنج هزار کنتور دستکاری شده نیز کشف می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اشاره به الزام ادارات مبنی بر کاهش مصرف ۳۰ درصدی برق، گفت: هر مشترک برقی در سال گذشته در صورت کاهش مصرف تا ۲۰ برابر پاداش گرفت و در مجموع ۳۰۴ هزار مشمول پاداش شدند.

طرح ویژه پویش «با انرژی» همراه با جوایز نفیس از ۱۵ اردیبهشت ماه

بابایی به طرح ویژه در مصارف خانگی و تجاری اشاره کرد و افزود: طبق تفاهم نامه با همراه اول و شرکت توزیع برق کشور پویش «با انرژی» از ۱۵ اردیبهشت به راه افتاده است که در این طرح ویژه در صورت صرفه جویی ۱۵ درصدی در ۲۱ هفته جوایز نفیسی از جمله ۱۵۰ خودرو دنا و ۲۰۷، لوازم خانگی و اینترنت به حکم قرعه اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در محورهای خراسان شمالی‌
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • وداع مردم خراسان شمالی با پیکر مرحوم عیسی بخشی
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در جاده‌های خراسان شمالی