Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:11:06 GMT

دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور متصل شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۷۹۹۷۱

دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور متصل شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، شبکه علمی یک قرارداد سه جانبه میان وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز پژوهش های صنعتی و ارتباطات و فناوری اطلاعات است، شبکه علمی کشور شبکه ای مستقل و مبتنی بر فیبر تاریک با هدف اتصال تمامی دانشگاه ها و با امکان اتصال به سایر شبکه های معتبر علمی از جمله شبکه علمی اروپاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شبکه علمی، شاهراه ارتباطی و انتقال دهنده دانش مابین مشترکان خاص خود است که از یک سو نیازمند خدمات زیرساختی خاص مانند سرویس های پرسرعت و بدون تاخیر و امکانات ابری پردازشی خاص منظوره بوده و از سوی دیگر تولید کننده ، توسعه دهنده و ارایه کننده خدمات و اطلاعاتی است که در بستر اینترنت دستیابی به آنها یا ممکن نیست و یا هزینه بالایی دارد.
همچنین دو پروژه دانشگاه گیلان امروز (سه شنبه) با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشگاه افتتاح شد؛ پروژه محوطه دانشکده معماری و هنر دانشگاه گیلان با مساحت 14 هزار مترمربع و تکمیل دیوار کشی ضلع جنوبی و شرقی این دانشگاه به متراژ چهار هزار مترمربع با هزینه بالغ بر 28 میلیارد ریال امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بهره برداری رسید.
ایستگاه بین المللی مطالعات اکوسیستم مناطق مرطوب با همکاری آکادمی علوم چین نیز امروز با هزینه ای بالغ بر 150 هزار دلار به بهره برداری رسید، این ایستگاه که با هدف مطالعه اکوسیستم و تغییرات آب و هوایی در جهان راه اندازی شده، جمهوری اسلامی ایران را به شبکه مطالعات اقلیمی - اکولوژی خاورمیانه، آسیای مرکزی، چین و قاره آفریقا متصل می کند.
عضویت در شبکه ارزیابی اکولوژیک منطقه آسیا و آفریقا، مشارکت در طرح های کلان بین المللی در آینده و به ویژه موضوعات حول محور احیای جاده ابریشم، ایجاد امکان فعالیت های آموزشی و پژوهشی برای محققان و فراهم شدن امکان تبادل استاد و دانشجو بین کشورهای مختلف قاره آسیا از جمله مزایای احداث این ایستگاه در دانشگاه گیلان است.
ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه گیلان، غرس یک اصله نهال و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه از دیگر برنامه های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان گیلان است.
حضور در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان، نشست با مدیران دانشگاه و نمایندگان تشکل های صنفی، سیاسی و علمی از دیگر برنامه های این سفر است.
بر اساس آخرین آمار، هم اکنون حدود 17 هزار دانشجو در رشته های مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای افزون بر 560 عضو هیات علمی است.
دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای 10 دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه ، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی ، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی، مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.
دانشگاه گیلان همچنین پژوهشکده گیلان شناسی، مرکز آموزش های الکترونیکی (مجازی) و یک پردیس دانشگاهی دارد.
7286/2007
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 تغییرات آب و هوایی جهان دلار علوم تحقیقات و فناوری مکانیک 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل در مراسم سی و یکمین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که در سازمان پزوهش های علمی صنعتی ایران برگزار شد با تبریک روز معلم یاد و گرامی داشت یاد شهدا و شهید مطهری و با تبریک به اساتید نمونه کشوری افزود: امکان ندارد کسی به توفیقاتی دست یابد بدون همراهی خانواده خود.

وی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه هر جامعه فرهنگ آن جامعه است افزود: برای همین جامعه دانشگاهی فرهنگ جدید خلق می کند با پیشرفت علوم در عرصه های مختلف علم و فناوری جدید همراه با خود فرهنگ جدید خلق می کند. شما اساتید فرهنگساز و امید آفرین هستید. از این باب باید برگزای این‌مراسم با جدیت پیگیری شود.

وزیر علوم افزود: اساتید نمونه سرمایه های نمادین کشور هستند که هرجا باشند آنجا قیمت می یابد. به همین دلیل با احداث دانشگاه زمین اطراف دانشگاه ارزش پیدا می کند.

زلفی گل با بیان اینکه اساتید نمونه به عنوان سرمایه های نمادین‌کشور باید قدر ببینند افزود: بین اساتید نمونه کشوری خوشبختانه بانوان دانشمند نیز داریم که امیدواریم سال های آینده افزایش یابند. تمام اساتید نمونه در رشته های خود سرآمد هستند.

وی ادامه داد: انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است در واقع می‌خواهیم شاخص افراد مرجع را به نمایش بگذاریم. اساتید نمونه مرجع علمی کشور هستند. خوشبختانه تعداد اساتید یک و دو درصد کشور درحال افزایش است.

وی ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور که در راس آن رهبر حکیم و فرزانه کشور است یعنی وعده صادق، در سطح بین المللی نشان‌ مرجعیت کشور ما است. مرجعیت علمی اولین اولویت وزارت علوم از پنج اولویت است.

وزیر علوم خطاب به اساتید نمونه کشوری افزود: شما در عرصه شاگرد پروری هم‌ نمونه هستید به همین دلیل مرجعیت علمی برای ما مهم است و در قوانین وزارت علوم سعی شده برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه داشته باشیم و از ظرفیت برنامه هفتم خوب استفاده کرده ایم. منتظریم ابلاغ شود و به تصویب هیات وزیران برسانیم.

وزیر علوم گفت : در برنامه هفتم توسعه برنامه های خوبی دیده شده است که می توان به دستورالعمل اعطای پژوهانه جامع، دستورالعمل تعاملات علمی ملی و بین المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش اشاره کرد که برای این ها اعتبارت پیش بینی شده. در برنامه هفتم آمده که ۱۵ درصد اعتبارات برای پژوهش و ۵ درصد به امور فرهنگی اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: امروز دنیا با این‌نتیجه رسیده و دنبال جنگ ارزان است کشورگشایی مشروع از طریق علم مقدور است. بهترین سربازان کشور گشای ایران دانشگاهیان هستند. جامعه دانشگاهی هم قدرت ایجاد تجهیزات سخت و هوشمند را دارد و هم قدرت نرم را ایجاد می کند. هرگونه هزینه برای علم و فناوری بهترین نوع سرمایه گزاری برای آینده است.

وی با تقاضا از اساتید گفت: تمام تلاش خود را بکنید تا نسل توانمند تر به جامعه تحویل دهید.

کد خبر 6093019 زهرا سیفی

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر