Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@06:50:59 GMT

سفیر جدید لهستان به زودی به تهران می آید

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۸۱۴۶۵

سفیر جدید لهستان به زودی به تهران می آید

تهران- ایرنا- کاردار لهستان در تهران با بیان این که جمهوری اسلامی از جایگاه ویژه ای در سیاست خارجی این کشور برخوردار است، گفت: سفیر جدید لهستان با هدف توسعه و گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور، بزودی عازم ایران می شود.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خانه ملت، «وُیچخ اونولت» در دیدار حشمت الله فلاحت پیشه رییس کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: جمهوری اسلامی از جایگاه ویژه ای در سیاست خارجی لهستان برخوردار است و توسعه و گسترش ارتباطات دوستانه فیمابین در عرصه های مختلف مورد توجه و پیگیری دولت این کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاردار لهستان در تهران در توجیه اقدام دولت این کشور در برگزاری نشست ورشو اظهار داشت: این نشست محلی برای طرح نظریات مختلف از سوی نمایندگان کشورهای شرکت کننده درخصوص امنیت در خاورمیانه بود که برخی در حمایت و برخی در مخالفت با نقش ایران در منطقه سخن به میان آوردند.
اونولت یادآور شد: لهستان به هیچ عنوان در پی برهم خوردن مناسبات دوستانه خود با جمهوری اسلامی ایران نبوده و نخواهد بود.
وی همچنین گفت: سفیر جدید لهستان با هدف توسعه و گسترش روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور، بزودی عازم ایران می شود.
کاردار لهستان در تهران نسبت به ترمیم روابط ایران و لهستان و بازگشت به دوران خوب ارتباطات فیمابین ابراز امیدواری کرد.

** ایران با قدرت و صلابت در مسیر خود به سوی توسعه و پیشرفت گام برمی دارد
رییس کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با انتقاد از رفتار غیردوستانه دولت لهستان در برگزاری نشست ضد ایرانی ورشو گفت: این نشست لکه سیاهی در تاریخ لهستان بدلیل دنباله روی کورکورانه این کشور از منویات آمریکای ترامپ برجای گذاشت.
فلاحت پیشه افزود: مردم ایران از این اقدام ناشایست لهستان که سابقه روابط خوب دو کشور در طول تاریخ را خدشه دار کرده است، به شدت ناراضی هستند.
وی همچنین اظهار داشت: تاریخ از ترامپ به عنوان یک یاغی بین المللی پس از هیتلر یاد خواهد کرد که توانست در اجرای سیاست های ناجوانمردانه خود علیه جمهوری اسلامی ایران، برخی کشورها از جمله لهستان را با خود همراه سازد.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: تلاش های جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم سازمان یافته، قاچاق مواد مخدر، سلاح، مهاجران غیر قانونی به سوی اروپا از سوی دست اندرکاران این نشست ننگین مغفول ماند.
فلاحت پیشه در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با قدرت و صلابت در مسیر خود به سوی توسعه و پیشرفت گام برمی دارد و آمریکایی ها باید حضور قدرتمند جمهوری اسلامی ایران در منطقه را بپذیرند.
وی خاطرنشان کرد: منتقدان سیاست های نابجا و یک جانبه آمریکا در جهان هر روز بیشتر از قبل می شوند، درحالی که جمهوری اسلامی ایران به دلیل کمک به بازگرداندن ثبات و امنیت در منطقه و تلاش فراوان برای نابودی تروریست های مورد حمایت آمریکا و مرتجعین عرب در سوریه و عراق، جایگاه ویژه تری از گذشته در جهان بدست آورده است.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: سفیر جدید لهستان در تهران با دشواری فراوانی برای جبران اقدام نادرست دولت لهستان و بازسازی روابط فیمابین دو کشور در پیش خواهد داشت.
فلاحت پیشه افزود: اقدام دولت لهستان برای جبران این رفتار غیردوستانه گام نخست برای ترمیم مناسبات فیمابین است.
سیام*3061* 1336

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مجلس لهستان فلاحت پيشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.   به گزارش ایرنا؛ در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.   در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط کامران قادری و مسعود مصاحب نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.   قانون‌گذاران اروپایی همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده اند.   گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند. بود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • تاثیر سفر رئیسی به پاکستان، در ارتقای امنیت مرزی/رابطه با تهران برای پاکستان استراتژیک است
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • تأکید بر گسترش تعاملات میان ایران و ازبکستان با محوریت استان اصفهان
  • نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌