Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری با تأکید بر لزوم اتصال واحدهای دانشگاهی پراکنده به شبکه علمی کشور گفت: در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌های کشور به شبکه علمی متصل شده‌اند. ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ منصور غلامی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پیوستن دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور اظهار داشت: شبکه علمی پشتیبان خوبی برای همه دانشگاه‌های سراسر کشور محسوب می‌شود در کاهش هزینه‌های مصرفی آنان تأثیر به سزایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری دانشگاه گیلان را از مراکز علمی صاحب جایگاه در سطح کشور دانست و عنوان کرد: با توجه به وسعت و تعداد بسیار بالای دانشجویان و رشته‌های دانشگاهی،‌ اتصال دانشگاه گیلان به شبکه پیوسته علمی کشور می‌تواند به ارتقاء هر چه بیشتر سطح آن کمک کند.

غلامی به بازدیدهای امروز خود از قسمت‌های مختلف دانشگاه گیلان که به همراه استاندار گیلان انجام شد اشاره کرد و ابراز داشت:‌ در این بازدیدهای مشترک پروژه‌هایی به بهره‌برداری رسید که افتتاح مرکز داده‌های علمی دانشگاه برای تأمین شبکه اینترنتی و مبادلات علمی از جمله آن بود.

خبر خوش برای دانشجویان دانشگاه آزاد؛ جریمه شهریه ثابت بخشیده شدبرگزیدگان تئاتر مناطق جشنواره تئاتر دانشگاهی معرفی شدنداعلام آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با دانشگاه‌های سوریه

وی اتصال دانشگاه گیلان به شبکه علمی کشور را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: امکان استفاده از منابع علمی سایر دانشگاه‌های کشور و ایجاد هم‌افزایی بیشتر بین مجموعه‌های علمی از جمله مهم‌ترین مزایای پیوستن دانشگاه گیلان به این شبکه ملی به شمار می‌رود.

وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری ارتباط دو سویه،‌ تنگاتنگ و متقابل دانشگاه و شبکه علمی کشور و استفاده از اطلاعات مشترک توسط مراکز علمی مختلف را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: در حال حاضر اکثر دانشگاه‌های مطرح کشور به شبکه علمی متصل شده‌اند و مابقی نیز در نوبت اتصال قرار دارند.

غلامی از تأمین زیرساخت‌های لازم برای پیوستن دانشگاه‌ها به شبکه علمی کشور توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران سخن گفت و ابراز داشت:‌ تمام تلاش ما در مجموعه وزارت علوم ،‌ تحقیقات و فناوری این است که واحدهای پراکنده دانشگاهی را به این شبکه هماهنگ متصل کنیم.

وی مهم‌ترین مزیت‌ها و کارکردهای پیوستن مراکز علمی و دانشگاه‌ها به شبکه علمی کشور را برشمرد و خاطرنشان کرد: صرفه‌جویی در هزینه‌ها،‌ دسترسی بسیار آسان به منابع اطلاعاتی در سطحی بسیار وسیع‌تر و جمع شدن دانشگاه‌ها تحت لوای یک مرکز قوی از جمله این فواید محسوب می‌شود.

انتهای پیام/‌ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی این آیین عصر پنجشنبه با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیران حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار و به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به بانوی نیکوکار، ضیاالملوک فضل خراسانی اعطا شد.

این بانوی خیر در مراسم اهدای منزل خود گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این اقدامات انجام دهد، من هر روز از اینکه این‌کار را انجام داده‌ام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی می‌کنم و هرگز پشیمان نیستم.

فضل خراسانی ادامه داد: این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.

همچنین وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمی‌کنم که کار بزرگی انجام داده‌ام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده و نیازی به تشکر ندارد.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر و قدردانی از خانم فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان بیان کرد: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند، حمایت‌های دولتی تنها می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه می‌شود.

مسعود میرزایی افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصه‌های علمی و فناوری شوند.

این منزل اهدا شده به مساحت ۵۰۰ مترمربع در خیابان ملاصدرای مشهد واقع است.

بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردم‌نهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تأسیس شد و تاکنون در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیت‌های عام‌المنفعه داشته و موفق به تأمین و احداث هفت خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیران شده و اکنون نیز علاوه بر این فعالیت‌ها به تأسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم