Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره محیط زیست شهرستان فومن به برداشت غیر مجاز شن که باعث عمق یافتن رودخانه ها و فقر زمین از آب می شود، اشاره کرد و گفت: در روستای للکام به علت برداشت غیر مجاز شن، شاهد کاهش 60 متری عمق آب هستیم که زمین های کشاورزی منطقه از این جهت با بحران آب رسانی مواجه شده اند.

به گزارش ایسنا، اسدالله سعدی نژاد با اشاره به تولید روزانه 30تن زباله در شهرستان فومن، گفت: زباله های دپو شده قدیمی نمایی زشتی از خود در این شهرستان به جا گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به اینکه نهرهای کشاورزی در مناطق روستایی شهرستان فومن به زباله دان‌های بزرگ  تبدیل شده است، افزود: این نهرها و کانال های آب بر با سرازیر شدن به زمین های کشاورزی که صدها مواد شیمیایی خطرناک را با خود حمل می کنند، سبب تولید برنج سمی و مضرر برای انسان می شوند.

وی افزود: طرح تفکیک زباله در شهرستان فومن باید در سال 92 به اتمام می رسید که متاسفانه در شهر فومن تنها با پیشرفت 52 درصدی روبرو هستیم و شهر ماسوله و ماکلوان به دلیل حجم کم جمعیت توانسته است به رشد80 درصدی برسد.

رییس اداره محیط زیست شهرستان فومن با اشاره به واحدهای پالایش مستقر که با سیستم استاندارد و مجوز قانونی عمل می کند، گفت: اگر پالش های مربوط به مرغداری های شهرستان فومن اجرایی نشود فضای نا مطبوع مرغداری ها امکان سکونت در این شهرستان را از بین می برد.

سعدی نژاد با تاکید بر اینکه منطقه حفاظت شده گشت رودخان فومن توسط ارزیابان سازمان ملل مورد تایید قرار گرفته است و به زودی به ثبت جهانی می رسد، گفت: گشت رودخان از جمله 3 طرحی در گیلان است که با مدیریت جهانی از اعتبارات ویژه مالی برخوردار می شود.

رییس اداره محیط زیست شهرستان فومن به برداشت غیر مجاز شن که باعث عمق یافتن رودخانه ها و فقر زمین از آب می شود، اشاره کرد و گفت: در روستای للکام به علت برداشت غیر مجاز شن، شاهد کاهش 60 متری عمق آب هستیم که زمین های کشاورزی منطقه از این جهت با بحران آب رسانی مواجه شده اند.

وی تحقق اهداف محیط زیستی را  نهادینه شدن فرهنگ حفظ محیط زیست توسط مردم دانست و گفت:خبرنگاران می توانند با جذب اطلاعات کافی و انتقال آن به مردم مطالبه گری محیط زیستی در جامعه را افزایش دهند.

رییس اداره محیط زیست شهرستان فومن با اشاره به اینکه محیط زیست  یکی از مظلوم ترین دستگاه هایی است که در پشت صحنه وظایف قانونی خود را اجرا می کند، گفت: متاسفانه بسیاری از فعالیت های این مجموعه دیده نمی شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برداشت شن و ماسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۲۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد

به گزارش قدس خراسان، مهدی یزدان اظهار کرد: پاکسازی منطقه چهلمیر همراه با پیاده روی با حضور دوستداران محیط زیست در راستای افزایش مشارکت مردم در امر حفاظت از محیط زیست و فرهنگ سازی برای حفاظت از انفال به مناسبت هفته زمین پاک و در راستای اجرای پویش «مسیر سبز _ ایران پاک» برگزار شد.

وی با اشاره به مشارکت دستگاه‌هایی از جمله آموزش و پرورش، جمعیت هلال احمر، منابع طبیعی و آبخیزداری در پاکسازی تندوره بیان کرد: علاوه بر این افزون بر ۲۰۰ نفر از گروه‌های خود جوش مردمی در این زمینه همکاری کردند.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: این اقدام ارزشمند در هفته زمین پاک با شعار «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین»، به منظور حفظ طبیعت و پاکسازی محیط زیست به عنوان یک فرهنگ عمومی صورت گرفت.

یزدان جو گفت: در این ویژه برنامه محیط زیستی بخش قابل توجهی از مسیر دره چهلمیر که زیستگاه گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، قوچ و میش، کل، بز و گربه سانان و پرندگان ارزشمند است، پیمایش و پس از پیاده روی سبک، پاکسازی و حجم زیادی از پلاستیک‌ها و زباله‌های رها شده در طبیعت و رودخانه چهلمیر جمع آوری و پاکسازی شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی