Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مسعود درخشان دانشمند برگزیده همایش ملی پنجاه و ششمین سال جایزه بنیاد البرز به دلیل عمل کریمانه خود در پنجمین جشنواره تقدیر از اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه امام صادق علیه‌السلام؛ یادواره آیت‌الله مهدوی کنی (ره) مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان، در همایش ملی پنجاه و ششمین سال جایزه بنیاد البرز که در پنجم اسفندماه سال جاری با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر خاموشی ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه  و دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان و دیگر مسئولان کشوری و فرهنگی برگزار شده بود، دکتر مسعود درخشان به‌عنوان یکی از دانشمندان برگزیده کشور در سال ۹۷ طی اقدامی خداپسندانه، جایزه مالی بنیاد البرز را که به وی اعطا شده بود، در اختیار این بنیاد قرارداد تا به عنوان کمک‌هزینه تحصیلی دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از این رو بنیاد فرهنگی البرز تصمیم گرفت تا در پنجمین جشنواره تقدیر از اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه امام صادق علیه‌السلام که با حضور رئیس دانشگاه، اعضاء هیأت ‌أمناء و جمع کثیری از اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) تشکیل شده بود، با اهدای لوح تقدیر از اقدام کریمانه آقای دکتر مسعود درخشان تجلیل کند.


مهندس ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز که در این مراسم حضور داشت، در سخنان کوتاهی ضمن تقدیر از اقدام کریمانه ایشان، گفت: با توجه به اینکه آقای دکتر درخشان از مؤسسین و چهره‌های ماندگار دانشگاه امام صادق (ع) هستند و نظر به پیشنهاد ایشان مبنی بر اهدای جایزه مالی خود به بنیاد فرهنگی البرز به‌منظور اعطای کمک‌هزینه تحصیلی به دانشجویان، این بنیاد تصمیم گرفت تا این جایزه را به ۴نفر از دانشجویان نخبه همین دانشگاه، بر اساس اعلام معاونت پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع) اعطا کند.


دکتر مسعود درخشان نیز در این مراسم در سخنانی، اقتصاد اسلامی را اقتصادی دانست که در راستای اهداف نظام اسلامی و مؤید نظام ولایت باشد و در پایان از دانشجویان و استادان دانشگاه خواست با تلاش و همت مضاعف،‌ نکات بیان شده توسط مقام معظم رهبری مدظله‌العالی در بیانیه گام دوم را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند و شکر نعمت ولایت را با عمل به توصیه‌های این بیانیه به جا آورند.


این گزارش می افزاید: در بخشی از متن لوح تقدیر مهندس حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز خطاب به دکتر درخشان؛ دانشمند برگزیده همایش ملی پنجاه و ششمین سال جایزه بنیاد البرز آمده است:

 

«در گرامیداشت سعی و تلاش همیشگی‌تان از براي گستراندن بساط علم و دانايي و گشودن درهاي علم لايزال خداوندي، همين بس كه تا ابد نامتان در زمره بزرگان علم و دانش خواهد درخشيد.
ضمن تشکر از شما فرهيخته گران‌مایه به جهت «اهدای جایزه مالی خود به بنیاد فرهنگی البرز به‌منظور اعطای کمک‌هزینه تحصیلی به دانشجویان»، همراهی جنابعالی را در مسیر تحقق اهداف این بنیاد که همانا پیشرفت علمي و فرهنگي ميهن اسلامی و شكوفايي استعدادهاي اين سرزمین است، ارج نهاده و نهایت احترام و قدرشناسی خود را نسبت به این اقدام بزرگ‌منشانه، تقديم همت رفيع و حمیت منبعتان مي‌نمایم.
امید دارم این رویکرد ارزشمند، موجبات ترویج فرهنگ وقف علمی و ارتقاء جایگاه و هویت علمی و ملی‌ کشور عزیزمان را فراهم آورد.»

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد بیانیه گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب خبرگزاری آذربایجان غربی جایزه البرز دانشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۲۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 

 

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد دانشگاهی فردوسی گفت: با توجه به اینکه یکی از اهداف برنامه‌ریزی‌شده وزارت علوم و مسئولین، استفاده از ظرفیت و توانمندی خیرین برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز کشور در حوزه علم و فناوری است، بنیاد دانشگاهی فردوسی و سایر بنیادهای حامی دانشگاه، اقداماتی همچون گفت‌وگو با خیرین، مردم، مسئولین و سایر اقشار را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند تا بتوانند از ظرفیت خیرین و مشارکت بیشتر آنها برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد زیرساخت‌های لازم در حوزه علم و فناوری استفاده کنند.

ابوالفضل باباخانی با بیان اینکه مشارکت مردم در هر حوزه‌ای تاثیرگذار است و استفاده از ظرفیت آنان گامی مهم در راستای رفع نیازهای وزارت علوم و پارک‌های علم و فناوری محسوب می‌شود، افزود: بنیاد دانشگاه فردوسی، جز اولین بنیادهای حامی علم و فناوری است که در سال ۱۳۸۳ با همت تعدادی از خیرین پایه‌گذاری شد و تاکنون توانسته در حوزه‌های مختلف مانند ساخت سراهای دانشجویی فعالیت گسترده داشته باشد. تا کنون بیشتر حوزه فعالیت ساخت سرای دانشجویی برای دختران بوده و در همین راستا حدود دو هزار تخت دانشجویی در قالب سراهای دانشجویی در داخل پردیس دانشگاه فردوسی و سطح شهر مشهد ایجاد شده است. 

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی ادامه داد: اولین سرای دانشجویی که به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا شد، خوابگاه بقا واقع در هاشمیه ۱۴ بود که با کمک مرحوم باقرزاده ساخته و جهت اسکان دانشجویان متاهل با ۶۵ سوئیت در اختیار بنیاد قرار گرفت. بعد از آن سرای دانشجویی پردیس ۵ با ظرفیت اسکان ۴۷۶ دانشجو، خوابگاه مریم با ظرفیت اسکان ۱۰۸دانشجو، مجتمع ناظران برای اسکان ۳۶۰ دانشجو، خوابگاه متاهلی سرای اندیشه برای اسکان ۵۰ زوج دانشجو، سرای پردیس ۷ با ظرفیت اسکان ۴۵۰ دانشجو و خوابگاه دکتر محمد فرهادی (بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد) برای اسکان ۲۰۴ دانشجو با حمایت بنیاد داشگاهی فردوسی و کمک خیرین ایجاد شد. همچنین سرای زنده‌یاد مهندس سیدجواد شهرستانی (پردیس ۹) نیز با ظرفیت اسکان ۳۸۲ دانشجو در حال ساخت است و اول مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد.

باباخانی با بیان اینکه در دو سال اخیر با توجه به اینکه نیاز دانشجویان به اسکان و سرای دانشجویی برطرف شده، هدف‌گذاری ما به ایجاد مراکز فناوری و نوآوری برای توسعه زیست‌بوم فناوری و کسب‌وکار تغییر یافته است، گفت: بر همین اساس توانستیم در زمینه حمایت از دانشجویان دانشگاه و ارائه خدماتی چون تامین نیاز آموزشی، کمک به تغذیه و شارژ کارت تغذیه و حتی کمک به تامین هزینه اسکان دانشجویان اقدامات زیادی را انجام دهیم. همچنین با توجه به سیاست‌های پیش‌بینی‌شده، برای ارتقای سطح دانشگاه فردوسی حمایت از دانشجویان رتبه اول تا سوم در تمام مقاطع آموزشی، بورسیه دانشجویان نخبه و تجلیل از اساتید برجسته دانشگاه جزو برنامه‌های ماست.

وی افزود: در سال‌های اخیر هم با توجه به اولویت‌هایی که در جلسات هیات مدیره بنیاد هدف‌گذاری شده، ایجاد اشتغال برای دانشجویان و توانمندسازی آنان جزو اهداف قرار گرفته و در همین راستا، بحث تقویت زیست‌بوم فناوری و ایجاد مراکز فناوری و نوآوری جزو اولویت‌های دانشگاه فردوسی است تا امکانات کافی در اختیار دانشجویان مستعد و صاحب ایده قرار گیرد و آنان بتوانند ایده خود را به محصول تبدیل و در عرصه تولید ثروت و کارآفرینی ایفای نقش کنند.

مدیرعامل بنیاد دانشگاهی فردوسی مشهد ادامه داد: ایجاد امید و انگیزه نسبت به آینده و همچنین ایجاد فضای کسب‌وکار و مراکزی که بتوانند از طرح‌های دانشجویان حمایت کنند، جزو سیاست‌های اصلی وزارت علوم و به تبع آن بنیادهای دانشگاهی است. ایجاد این مراکز در راستای استفاده از توانمندی دانشجویان است تا آنان که صاحب ایده هستند، اما به دلیل مشکلات مالی توانایی ایجاد کسب‌وکار ندارند، فضا و امکانات مورد نیازشان را در اختیار گیرند و از توانایی خود استفاده و کسب‌وکارشان را به جامعه و صنعت منتقل کنند.

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی