Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شیرعلی بیات، رئیس موسسه قرآن و عترت استانبول، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه بیش از 25 میلیون شیعه در ترکیه سکونت دارند، اظهار کرد: از این تعداد 5 میلیون نفر در شرق ترکیه و 20 میلیون نفر نیز در آنادولو زندگی می‌کنند.
احیاء مکتب علوی و شیعی در ترکیه
وی ادامه داد: از لحاظ فکری برخی مشکلات را نیز اگر داشته باشیم، ولی از لحاظ عقیدتی همه 12 امامی هستند و هدف ما احیای مکتب علوی و شیعی در ترکیه بوده تا بتوانیم دین مبین اسلام را به آنان معرفی نموده و ولایت اهل بیت را به آنان بشناسانیم و همچنین ترویج فقه اهل بیت را در میان آنان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام‌والمسلمین بیات با اشاره به اینکه در کشور ترکیه، اهل تسنن نیز محبان اهل بیت هستند، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما ارائه اطلاعات صحیح از اهل بیت و مکتب علوی و شیعی به اهل تسنن این کشور بوده، چراکه برخی تلاش کرده‌‌اند تا شیعه را به شکل بسیار بدی در جهان معرفی کنند.
وی با بیان اینکه از آغاز فعالیت موسسه قرآن و عترت استانبول، ده سال گذشته است، تصریح کرد: قبل از انقلاب فقط مسجد زینبیه به‌عنوان یک مسجد شیعی در استانبول فعالیت داشت و دومین مسجد را نیز به نام امام علی(ع) ساختیم، در زمان قبل از انقلاب، تفکر شیعی هیچ جایگاهی در کشور ترکیه نداشت، اما به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، توانستیم در شناساندن شیعیان در ترکیه بسیار موفق عمل کنیم.
فعالیت 40 مسجد شیعی در ترکیه


رئیس موسسه قرآن و عترت استانبول ادامه داد: اکنون 40 مسجد شیعی در ترکیه مشغول به فعالیت بوده و همه‌ساله مراسم روز عاشورا با حضور بیش از نیم میلیون نفر برگزار می‌شود که از هر مکتب و مذهبی در این مراسم حضور یافته و دولت ترکیه نیز از این مراسمات استقبال می‌کند.
وی یادآور شد: مذهب شیعه، برای نجات جان تمامی انسانها آمده و درصدد هستیم تا این را به خوبی به تمام جهانیان بفهمانیم و امروز نیز شیعه، توجه تمامی انسان‌های روی این کره خاکی را به خود جلب نموده است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین بیات با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک خوبی میان ایران و ترکیه برقرار است، تصریح کرد: استکبار جهانی همواره درصدد بوده تا میان کشورهای مسلمان اختلاف‌افکنی نموده و آنان را نسبت به یکدیگر بدبین و دشمن کند، ولی امروز شاهدیم که از لحاظ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی روابط بسیار خوبی میان دو کشور همسایه برقرار است.
وی با بیان اینکه تاکنون قاریان بسیاری از کشور ترکیه در مسابقات بین‌المللی اوقاف در ایران شرکت کرده‌اند، اظهار کرد: قارین بین‌المللی ایران نیز حضور خوبی در ترکیه داشته‌اند، ولی هنوز به فکر برگزاری مسابقات بین‌المللی در ترکیه نیستیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن استانبول ترکیه قرآن و عترت شیعه تسنن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، گفت: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در جلسه هیئت مدیره دانشگاه حضرت معصومه(س) که در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در صحنه رویارویی تمدنی انقلاب با استکبار، زن و خانواده یکی از موضوعات کلیدی است.

وی با اشاره به اینکه در این موضوع صاحب‌نظر هستیم، بیان کرد: گفتمان انقلاب اسلامی در مسئله زن با نگاه جامع نقش فعال دارد و این موضوع از لبه‌های تمدنی دنیای جدید است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه این مبانی انقلاب اسلامی دارای منطق است، خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع، دانشگاهی مانند دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند یک هویت تمدنی پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مسئولان این دانشگاه نیز وظیفه حساسی دارند، تصریح کرد: سامانه اخلاقی، علمی و تربیتی این دانشگاه باید در سطح کشور الگو باشد.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند، افزود: این دانشگاه نباید در موضوع دیگری هضم شود.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید به روز نگه داشته شود، بیان کرد: باتوجه به سندی که نوشته شده است، این دانشگاه باید به یک مرکز بین المللی تبدیل شود.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید در مرزهای اثرگذاری حرکت شود، اظهار داشت: موضوعاتی مانند هوش مصنوعی، نانو و ژنتیک جزو موضوعات اصلی آینده هستند که باید از امروز به آن‌ها توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه در این دانشگاه هویت زن مسلمان مدنظر است، بیان کرد: برای این موضوع باید اقدامات مطالعاتی از این جنس دیده شود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه ظرفیت انقلاب اسلامی در دنیا بی‌نهایت است، تصریح کرد: فکر انقلاب اسلامی در دل ملت‌های دنیا اگر به درستی بیان شود، حامیان بسیاری دارد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • جوانان و نوجوانان اندیشه مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • شورا‌ها نتیجه انقلاب‌اسلامی برای خدمت به مردم هستند
  • مدیریت انقلاب اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را در جهان منزوی کرد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند