Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای مرکزی جمعیت جانبازان انقلاب در نشست هفتگی خود تاکید کردند: آمریکا و اروپا باید بدانند دوره تحمیل برجام و اعتقاد به حرفای بی‌عمل و ادامه یافتن تحریم‌های  زنجیره‌ای سپری شده است. ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، اعضای شورای مرکزی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، در پایان نشست هفتگی با آرزوی بهترین‌ها برای مردم و نظام عزتمند جمهوری اسلامی در سال 98 و استجابت دعاهای معتکفین در لحظات تحویل سال، سال نو را پشتوانه ورود به چهل سال دوم انقلاب دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعیت جانبازان: دولت به عملکرد خود در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی نمره دهد

 

 اعضای شورای مرکزی این  جمعیت همچنین در جریان مروری بر عملکرد خود در قالب کارگروه‌های تخصصی، از تلاش اعضا برای تقویت مکتب امام و گفتمان مقام معظم رهبری تقدیر کردند و به‌کارگیری همه ظرفیت‌های خود برای ورود به گام دوم انقلاب و تبیین راهبردهای منشور و ارائه راهکارها و برنامه‌های عملیاتی برای تحقق آنها دستور کار جدی خود دانستند.

جانبازان این جمعیت  نقش احزاب، کرسی‌های آزاداندیشی حوزه و دانشگاه‌ها، دستگاه‌های تبلیغی، ارشادی و هنری کشور به‌ویژه رسانه ملی و نیز تمرکز کارشناسی سه قوه و بهره برداری حداکثر از ظرفیت فضای مجازی برای همراه کردن مردم در گام دوم انقلاب را حائز اهمیت و نیازمند تدبیر و هوشمندی مدیریتی برشمردند. 

 اعضای شورای مرکزی جمعیت جانبازان  در ادامه مسئولیت یافتن سید ابراهیم رئیسی در راس قوه قضائیه در آستانه چهل سالگی دوم انقلاب را مقتنم و مبارک دانستند و وی را فقیه دانشمند، مدیر نواندیش، پرتلاش، انقلابی، ساده زیست و عدالت‌خواه توصیف کردند که حضورش در این مسند برای عملیاتی شدن منشور گام دوم انقلاب اسلامی امیدبخش است.

  جانبازان این جمعیت یادآور شدند: آنچه مقام معظم رهبری در حکم وی با تاکید بر هشت ماده مرقوم فرمودند و آنچه  آقای رئیسی در جلسه تودیع و معارفه ایراد کرد، بهترین میثاق و شفاف‌ترین مطالبه مردم از رئیس محترم قوه قضائیه است.

اعضای جمعیت جانبازان با تاکید بر اینکه با تمام ظرفیت معنوی و عملیاتی خود، پرچمدار خط مقدم تحقق مطالبات مقام معظم رهبری و مردم عدالت‌خواه در چهار چوب مسئولیت‌های قوه خواهد بود، در ادامه به رصد و بررسی مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای پرداختند.

جانبازان این جمعیت با تقدیر از تلاش‌های مجلس برای جبران خسارات سوء‌تدبیر تصمیم‌سازان دولتی که موجب عدم افت تب بالا رفتن قیمت‌ها شده است، از حضور نداشتن دولت برای نظارت بر بازار عرضه و تقاضا ‌انتقاد و از همه فرهیختگان درخواست کرد در ارزیابی آسیب‌شناسانه عملکرد دولت را مورد دقت نظر قرار دهند تا با ارائه نظرات سازنده، دولت در سال 98 بتواند شکاف درآمدی بین دهک های پایین و بالای جامعه، آسیب های ناشی از آن را با توجه به هزینه‌های زندگی جبران کند.

اعضای این جمعیت گشایش‌های راهبردی روابط بین ایران و عراق را در جهت رفع نیازهای دو ملت و تعمیق هرچه بیشتر پیوندهای اعتقادی، عاطفی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور امری ضروری و برهم زننده محاسبات اتحاد عبری، غربی، عربی ارزیابی کردند و افزودند: فرصت به دست آمده در سفر رئیس جمهور به عراق می‌تواند فشارهای تحریمی آمریکا و اروپا برای تحمیل برجام‌های 2 ، 3 و 4 در قالب FATF  و  کنوانسیون‌های مرتبط با آن را با عزت و درایت پشت سر بگذارد و گستاخی مارشال بیلینگزلی رئیس آمریکایی FATF را در اظهارات اخیرش برای بستن کامل کانال های تبادل بانکی و نادیده گرفتن حقوق ملت ایران و مانع شدن از هرگونه  تضمین عملی برای باز شدن کانال ارتباطی مالی به شیوه تقویت ارتباطات دو کشور ایران و عراق، به فرصت جدید مبدل کند تا هرگونه ردیابی برای دور زدن تحریم‌های ظالمانه برای آنها غیرممکن شود.

جانبازان این جمعیت همچنین  با اشاره به اینکه آمریکا و اکنون در حرکتی نیابتی، اروپا باید فهم کنند که دوره تحمیل برجام و اعتقاد به حرفای بی‌عمل و ادامه یافتن تحریم‌های  زنجیره‌ای سپری شده است، یادآور شد: نظام مقتدر و پایدار جمهوری اسلامی با عزمی کارشناسانه و هوشمندانه اجازه نخواهد داد در قالب دیگر پیمان‌ها و قراردادها، برجام‌های 2، 3 و 4 برای براندازی نظام جمهوری اسلامی کامل شود.

انتهای پیام/

R1455/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دولت دوازدهم احزاب اصولگرا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دولت دوازدهم احزاب اصولگرا دولت دوازدهم احزاب اصولگرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان اظهار داشت برای دولت جو بایدن درباره چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه وجود داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت برای دولت بایدن درباره مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه، عدم اصرار بر مشروط بودن توافق و تاکید به عقب نشینی و مبارزه با تروریسم، خروج از توافق و سرانجام پذیرش مشروط توافقنامه دوحه، وجود داشت.

وی افزود رئیس جمهور بایدن گزینه خروج مشروط نیروها از افغانستان را انتخاب نکرد در حالی که گزینه پذیرش مشروط توافق دوحه را توصیه کرده بودم.

خلیلزاد ادامه داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم نظر من را توصیه کرده بود اما افراد دیگری در دولت واشنگتن با این استدلال که طالبان حملات‌ خود را علیه نظامیان آمریکایی از سر می‌گیرند از پذیرش توصیه ما خودداری کردند.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان خاطرنشان کرد نخستین گام‌ها به سوی گفتگو درباره توافق با طالبان در دولت اوباما برداشته شده بود.

خلیلزاد: آمریکا امید به پیروزی برابر طالبان را از دست داده بودموافقت «بلینکن» با ارائه اسناد بررسی خروج نظامی آمریکا از افغانستان به کنگره خلیلزاد: خروج نظامیان آمریکایی دلیل تشدید جنگ در افغانستان نیست

خلیلزاد اظهار داشت کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا روند کامل عقب‌نشینی نظامی در سال 2021 را هدایت می‌کردند و در ماه آگست که خروج مرگبار اتفاق افتاد، تصمیم مهم درباره تعامل با طالبان از سوی شورای امنیت ملی دولت جو بایدن گرفته می‌شد.

وی خاطرنشان کرد دولت اشرف غنی با اصل آزادی زندانیان مخالف نبود بلکه با تعداد زیاد آن مخالف بود.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به تاثیر خروج نظامی آمریکا تصریح کرد این روند تاثیر روانی داشت و بر موازنه قدرت برای دولت اشرف غنی تاثیر منفی گذاشت.

خلیلزاد درباره برنامه‌ریزی احتمالی وزارت خارجه آمریکا در افغانستان هم گفت که این وزارتخانه فاقد هرگونه برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • درخشش تیم شنای هیئت جانبازان و توان یابان قم
  • کسب ۶ مدال ورزشکاران قم در رقابت‌های شنای جانبازان و توان یابان کشور
  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • اعلام فهرست انتخاباتی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی برای تهران + اسامی
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • رهبر معظم انقلاب: جوانان باید منطق شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر رژیم صهیونیستی» را بدانند
  • رهبر انقلاب: جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر رژیم صهیونیستی را بدانند | ویدئو