Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ارشد وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه ۴۰۰۰ قلم کالا بدون ثبت سفارش وارد می‌شود گفت: ۴۰۰ قلم کالای جدید دیگر به لیست کالاهای وارداتی مناطق آزاد اضافه می‌شود. ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جلفا، صادق نجفی در آیین افتتاح پروژه‌های صنعتی و گردشگری منطقه آزاد ارس که با حضور مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در هتل امپریال ارس برگزار شد، با اشاره به اینکه 4000 قلم کالا بدون ثبت سفارش وارد می‌شود اظهار داشت: 400 قلم کالای جدید دیگر به لیست کالاهای وارداتی مناطق آزاد اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مناطق آزاد باید ناجی صنعت و تولید کشور باشد افزود: مناطق آزاد و وزارت صنعت همکاری خوبی دارند تا صنعت و اقتصاد در مناطق آزاد توسعه و رونق یابد ضمن اینکه از بازارچه‌های مرزی هم برای واردات کالاهای مهم می‌توانیم استفاده کنیم.

دستیار ارشد وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه باید از مزیت‌های مناطق آزاد برای تقویت و توسعه اقتصادی کشور استفاده کنیم ابراز داشت: در شرایط بحران می‌توان از مزیت‌های منطقه برای تبدیل تهدید به فرصت استفاده کرد.

3 پروژه صنعتی و گردشگری با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در ارس افتتاح شدرسیدگی به پرونده های مالیاتی فعالان مناطق آزاد در ادارات خاص+سندتبدیل مناطق آزاد به پایلوتی برای برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری کشورثبت سفارش کالاهای ممنوعه گروه 4 برای مناطق آزاد مجاز شدجزییات ثبت سفارش مجدد کالاهای گروه 4 در مناطق آزاد/تعیین سقف ارزی و مهلت زمانی برای ترخیص کالا+سند

وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها را دور می‌زنیم و مثل شب عملیات جنگی، در عملیات اقتصادی هم با طرح ریزی و برنامه ریزی مناسب، اجازه نمی‌دهیم با همراهی فعالان عرصه اقتصادی، دشمن به اهدافش برسد خاطر نشان کرد: پیروزی در این راه به اعتقاد، اراده و ریسک نیاز دارد. امروز این کشور را باید با ریسک نجات دهیم، این روحیه باید تقویت شود که نمی‌شود و نمی‌توانیم مانع بزرگی در این راه است.

صادق نجفی با بیان اینکه نمی‌گویم سختی و گرانی نیست، ولی دشمن کارش این است که از هر طریقی ضربه بزند، اضافه کرد: باید آستین‌ها را بالا زد و کمک کنیم چراکه اعتقاد دارم بخش عظیمی از مشکلات اقتصادی با ظرفیت مناطق آزاد قابل حل است.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ترجیحی برگشت
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟