Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد شهرضا با اشاره به اینکه استارت‌آپ‌ها فرصت طلایی برای تأمین بازار فروش صنایع دستی است، گفت: در سال آینده نخستین استارت‌آپ در حوزه صنایع دستی در دانشگاه آزاد شهرضا برگزار می‌شود. ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

فرید نعیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرضابا بیان اینکه دانشگاه آزاد شهرضا با بودجه‌ای که اداره می‌شود در مقایسه با دانشگاه‌های دولتی بازده بالایی دارد، اظهارداشت: دانشگاه آزاد شهرضا بزرگ‌ترین واحد دانشگاهی در جنوب استان اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بعد از دانشگاه‌های مادر، دانشگاه آزاد در رتبه دوم قرار دارد‌، افزود: حرکت به سمت سرمایه‌گذاری در پروژه‌های دانش بنیان سیاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید مدیریتی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا با بیان اینکه سرمایه‌های آزاد کلیه واحدهای دانشگاهی در عرصه دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری می‌شود، گفت: دو شرکت‌ دانش‌بنیان با 8 هسته تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه کلیه فعالیت‌های دانشگاه آزاد شهرضا بر اساس یک برنامه راهبردی در 10 عنوان مشخص شده است، بیان کرد: تلاش و برنامه‌ریزی مدیران، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه سبب تبدیل شدن این واحد دانشگاهی به یکی از واحدهای سود ده شده است.

نعیمی با اشاره به اینکه کتابخانه تخصصی مواد مخدر و سواد رسانه‌ای در سال آینده در دانشگاه آزاد شهرضا راه‌اندازی می‌شود، گفت: کسانی که در این زمینه‌ها کار تخصصی انجام می‌دهند این کتابخانه کمک بزرگی به آن‌ها می‌کند.

نخستین باشگاه استارت آپ و کارآفرینی در قزوین افتتاح شدنخستین استارت آپ صنایع کوچک و متوسط در خراسان جنوبی برگزار می‌شودزمینه برای فعالیت استارت‌ آپ‌ها در سمنان فراهم می‌شود وی با اشاره به اهمیت استارت‌آپ‌ها در ایجاد کسب و کار جدید، خاطرنشان کرد: تاکنون دو رویداد استارت‌آپی در این دانشگاه برگزار شده و در سال آینده نخستین استارت‌آپ در حوزه صنایع دستی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا با بیان اینکه صنایع دستی جزو صنایعی است که در شرایط تحریم به خوبی می‌تواند در گردش مالی و رونق اقتصادی نقش ایفا کند، بیان کرد: صنایع دستی در گذشته متناسب با شیوه زندگی سنتی بوده و اکنون باید صنایع دستی متناسب با شرایط روز تولید شده و کاربردی باشد.

وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای جذب برای خرید صنایع دستی، تولید کاربردی و متناسب با نیاز روز است، تصریح کرد: برای رونق صنایع دستی دولت باید از ایده‌های نو حمایت کند و هنرمندان به جای دغدغه و درگیری در پیچ و تاب اداری، به فکر عملی کردن ایده حفظ اصالت هنر باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا با اشاره به برگزاری نشست تخصصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه آزاد شهرضا در آینده‌ای نزدیک، تصریح کرد: دفتر مشاوره دانشگاه با رویکرد مشاوره روانشناختی، فرهنگی، حقوقی، شغلی و آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه آزاد شهرضا ایجاد شده است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی با تلفن همراه و راه‌اندازی بازارچه اقوام ایرانی و نمایش محصولات و آداب و رسوم شهرهای ایران در آینده نزدیک در این دانشگاه گفت: به زودی نمایشگاه و فروشگاه فن و هنر دانشجویی در این دانشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، رضا ربیعی با اشاره به اینکه طی چند روز آینده آیین سنتی پخت شیر برنج در روستای توندر این شهرستان برگزار می‌شود، اظهار کرد: هرچند آیین سنتی شیربرنج همه ساله در روستای توندر برگزار می‌شده اما به جز اهالی خود روستا کس دیگری از آن در شهرستان اطلاعی نداشته است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ اذعان کرد: این آیین سنتی همه ساله هفته دوم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شده اما به صورت استثنا امسال به دلیل تعطیلی که پیش رو داریم زودتر و در جمعه ۷ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۹ تا ۱۴ برگزار خواهد شد.

وی در خصوص نحوه برگزاری این آیین گفت: بر اساس این آیین دامداران و اهالی روستا بعد از اذان صبح تمام دام‌های روستا را جمع کرده و به منطقه‌ای به نام دامگاه برده و اقدام به جدا کردن بره‌ها و بزغاله‌ها از گله گوسفندان می‌کنند.

جمع‌آوری بیش از دو تن شیر

ربیعی با بیان اینکه بعد از دوشیدن تمامی گوسفندان و کیله کردن هم شیری انجام می‌دهند و تمامی شیرها را با هم تجمیع می‌کنند، اظهار کرد: در مجموع این روز بیش از دو تن شیر جمع‌آوری می‌شود.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ خاطرنشان کرد: آیین سنتی پخت شیر برنج در این روز همراه با برنامه «شیردوشی» و «خلمه»، بازارچه فروش محصولات محلی و صنایع‌دستی است که با همت اهالی روستا و شورای اسلامی و دهیاری و مشارکت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دامداران و اهالی منطقه پس از جمع‌آوری تمامی شیرها آنها را به گلزار شهدای روستا می‌برند، افزود: شیرها را پس از رد کردن از صافی به همراه برنج آنها را برای جوشیدن در دیگ دان‌هایی که از قبل آماده کرده‌اند می‌ریزند.

ربیعی با بیان اینکه خرید تمامی اقلام شیربرنج و دوشیدن شیر و جمع‌آوری آنها توسط اهالی خود روستا انجام می‌شود، تصریح کرد: شیربرنج پس از اینکه آماده شد بعد از اقامه نماز ظهر به همراه فتیر محلی به نام کماج بین اهالی توزیع می‌شود.

۳۰۰۰ پرس شیربرنج پخته شده از شیر گوسفند

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ با اشاره به اینکه شیربرنج به همراه شکر یا شیره انگور مصرف می‌شود، اذعان کرد: در این آیین بیش از ۳۰۰۰ پرس شیر برنج پخته شده از شیر گوسفند توزیع و مصرف می‌شود.

وی ادامه داد: این آیین به نیت امام زمان(عج) و بارش رحمت الهی برگزار می‌شود، حدود هفت دهه که این آیین برگزار می‌شود و در بیشتر سال‌ها از جمله سال گذشته شاهد بارش باران همزمان با اجرای این آیین باشکوه بوده‌ایم.

ربیعی همچنین در خصوص «خلمه» گفت: خلمه زمانی‌ است که بعد از دوشیدن و «کیله کردن» و «هم شیری»، چوپان گله بره‌ها را با نوای «های های»، صدا میزند، چوپان دوم که همراه گله بره‌های شیرخوار(گله خلمه‌ها) است، از پشت تپه به سمت گله حرکت می‌کند، به محض اینکه دو گله همدیگر را می‌بینند، به سوی هم می‌دوند و بره‌ها به دنبال مادر خود می‌گردند تا او را پیدا کنند و از شیر باقی مانده می‌خورند.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ ادامه داد: چون امسال به دلیل بارندگی و سرد شدن هوا برنامه ریواس چینی چند روزی به تعویق افتاد این برنامه از چند روز قبل شروع شده و در روز جمعه این محصول بسیار با کیفیت به همراه محصولات لبنی و دیگر محصولات روستا در بازارچه محلی که پیش‌بینی شده عرضه می‌شود.

توندر به لحاظ بافت روستا و طبیعتش منحصر به فرد است

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲ تا ۳ هزار نفر در شهرهای مختلف در این آیین شرکت کنند، گفت: توندر به لحاظ بافت روستا و طبیعتی که دارد جزو روستاهای منحصر به فرد بوده و گردشگر پذیر است.

ربیعی در خصوص وضعیت ثبت آیین‌های این شهرستان گفت: هرچند برخی آیین‌ها از جمله تعزیه‌خوانی در گذشته به ثبت رسیده‌اند اما چون آن زمان کوهسرخ بخشی از کاشمر بود به همین دلیل به نام کاشمر به ثبت رسیده است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ افزود: امسال پرونده چند آیین ناملموس تکمیل و برای به ثبت رسیدن ارسال می‌شود، همچنین اکنون پرونده مراسم آیینی از جمله حیدر علی، شیربرنج و برخی دیگر در دست تکمیل شدن است.

وی یادآور شد: برداشت گیاهان کوهی، فرآوری آنغوزه و ... در بخش میراث طبیعی هستند که پرونده را تکمیل می‌کنیم، اکنون در شهرستان کوهسرخ ۶ اثر ثبتی داریم که بنا و محوطه هستند.

ربیعی گفت: روستای زیبای توندر در دامنه کوه در فاصله ۳۵ کیلومتری شمال غرب شهر ریوش مرکز شهرستان کوهسرخ استان خراسان رضوی قرار دارد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ اذعان کرد: َتوَنْدَر روستایی از توابع بخش بررود شهرستان کوهسرخ در استان خراسان رضوی است و این روستا در دهستان تکاب قرار دارد و بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت آن ۸۴۶ نفر است.

وی اظهار کرد: محصولات باغی و دامی، گندم دیم و آبی، نان محلی، دوغ و شیر و ماست محلی، روغن زرد گوسفندی، کشک و قروت، گردو، بادام، آلود، جوزقند، قیسی، کشته زردآلو، سنجد، پسته و بنه‌کوهی می‌تواند سوغات این منطقه برای گردشگران و مسافرینی که به این دیار سفر می‌کنند، قرار گیرد.

ربیعی گفت: کوهسرخ شهرستانی است که در کنار روستاهای تاریخی فراوانش یکی از سرسبزترین، خوش آب و هواترین و ییلاقی‌ترین و زیباترین شهر با داشتن آبشارها و رودخانه‌ها در خراسان رضوی است؛ بهار و تابستان بهترین فصول برای سفر به این منطقه و روستاهای آن و گذراندن شبی در اقامتگاه‌های بوم گردی، کوهستانی و خانه‌های بومی و محلی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان