Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ متن میثاق‌نامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ وَیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا»؛ (اسراء/ ۹)
خدا را سپاس که انقلاب اسلامی را بر محور ولایت، به ما ارزانی داشت و با سپری شدن چهل سال، آن را به شجره‌ای طیبه تبدیل ساخت، به گونه‌ای که آثارش، همگان را به شگفتی وا داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دشمنان را مغلوب و نشانه‌های فتح مبین را آشکار کرد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشگاهی قرآن بنیان است، برآمده از انقلاب و نظام اسلامی و نهاد وقف، جلوه‌ای از وحدت حوزه و دانشگاه، عهده دار تربیت انسان قرآنی، اندیشمند، نوآور، مؤثر، بصیر و انقلابی تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به عنوان مرکزی تخصصی در حوزه علوم و معارف قرآن کریم و عضوی از جامعه قرآنی کشور، با درک رشد یافتگی انقلاب و گذر از گام نخست، با نگاه به آینده و سرشار از نشاط و امید، به مسئولیت خود در گام دوم انقلاب توجه و اهتمام دارد.
بر این اساس، با بهره‌گیری از توان و ظرفیت‌های علمی و قرآنی کشور و متکی بر دانش روز، در طلیعه دومین گام انقلاب، آمادگی خود را اعلام کرده و پیمان می‌بندیم در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری، مسئولیت‌های زیر را عهده‌دار شویم:
۱. اجرای مسئولانه اوامر معظم له در برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی دانشگاه
۲. تربیت جوان قرآنی، مؤمن، دانا، با روحیه انقلابی، امیدوار به آینده و آماده تلاش جهادی جهت آفرینش‌های علمی و فرهنگی
۳. تبیین مبانی قرآنی و روایی مفاد بیانیه در جهت گفتمان سازی و فرهنگ سازی محتوای آن
۴. تولید علوم انسانی برگرفته از آموزه‌های وحیانی، با گسترش مطالعات میان رشته‌ای و کسب مرجعیت علمی
۵. نهادینه کردن ارزش‌های معنوی و رعایت فضیلت‌های اخلاقی؛ اخلاص، ایثار، توکل، راستگویی، شجاعت، فروتنی، کرامت نفس، عدالت خواهی، فساد ستیزی، خیرخواهی و دستگیری از نیازمندان
۶. جهاد همه‌جانبه در ترویج سبک زندگی اسلامی و تعلیم زیست قرآنی و مقابله با سبک زندگی غربی و آثار آن
۷. تبلیغ و ترویج آموزه‌های قرآنی برای خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی
۸. دفاع حکیمانه از نظریه نظام اسلامی، عقب نشینی نکردن از ارزش‌های انقلابی و ملی و تلاش در جهت نیل به آرمان‌های انقلاب
۹. تقویت انگیزه‌های الهی، بصیرت قرآنی و بینش سیاسی استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه
۱۰. حرکت بر مبنای اقتصاد مقاومتی با ترویج طهارت اقتصادی، فرهنگ صرفه جویی، قناعت و پرهیز از اسراف و تبذیر
لَقَدْ رَضِیَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ إِذْ یُبَایِعُونَکَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِی قُلُوبِهِمْ فَأَنْزَلَ السَّکِینَةَ عَلَیْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِیبًا» (فتح/ ۱۸)

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه دانشگاه علوم و معارف قرآن میثاق نامه گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه یکصد و سی و ششم مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها با حضور مدیران فرهنگی و قرآنی دستگاه‌های دانشگاهی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

در این نشست چهار دستور بررسی شد، در نخستین دستور که به ارائه گزارش نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی از وضعیت برپایی بخش دانشگاهی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اختصاص یافت، بحث‌های مختلفی در مورد کم و کیف این بخش مطرح شد و در نهایت مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی میزبان بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن، گزارشی درباره ضعف‌ها و مشکلات نمایشگاه قرآن ارائه دهد.

همچنین در ادامه بررسی دستور نخست، وزارت علوم به عنوان میزبان بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن معرفی شد. این نمایشگاه اواخر سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

در ادامه حجت‌الاسلام والملسمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم که میزبان گزارش جشنواره نهج‌البلاغه است، گزارشی از این جشنواره ارائه کرد. در این بخش مقرر شد با حضور رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، معاونان و مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و تاثیرگزاران حوزه نهج‌البلاغه نشستی تشکیل شود و در آن تصمیم‌سازی‌هایی درباره فعالیت‌های بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه اخذ شود.

از دیگر مصوبات مربوط به این دستور تشکیل کانون نهج‌البلاغه در دانشگاه‌ها بود که بر اساس این مصوبه مقرر شد هر دانشگاه یک کانون نهج‌البلاغه داشته باشد.

در بخش دیگری از این نشست گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت و نیز گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت ارائه و پس از طرح مباحث مختلف مقرر شد زمان و مکان اختتامیه سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، در نشست آینده مجمع مشورتی اعلام شود.

تصمیم‌گیری برای اضافه شدن یا اضافه نشدن بخش اساتید و کارکنان به جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان نیز به جلسه آینده مجمع مشورتی موکول شد.

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد